???????????????????????????[/quote]Napisałem to tylko po to żeby Ci uświadomić, że Twoja wypowiedź bez konkretnego wyjasnienia (dość wulgarna moim zdaniem) może spowodować, że ktoś się poczuł obrażony takim postem Np. ja, ale pewnie i autorka tego topika i wiele innych osób, które dażą szacunkiem zespół Ich Troje a choć możesz w to nie wierzyć i tak zwolenników jest więcej niż bezmyslnych przeciwników i chamówm którzy na siłę robią zespołowi złą opinię choćby w prasie brukowej np. Super ekspresie to tyle na ten temat.
krzyczeć to możesz u siebie w domu a nie normalnym ludziom na Forum do ucha
nie lubie ich troje, dobrze ze sie ten zespół rozwiązuje:) dla mnie takie beztalencie jak wisniewski nie powinno ngdy wydac zadnej płyty. a tutaj sprzedał ich ponad 10 baniek. cos tu jest nie tak. ich troje to przypałowy zespół dico-polowy.
nie lubie ich troje, dobrze ze sie ten zespół rozwiązuje:) dla mnie takie beztalencie jak wisniewski nie powinno ngdy wydac zadnej płyty. a tutaj sprzedał ich ponad 10 baniek. cos tu jest nie tak. ich troje to przypałowy zespół dico-polowy.
Tak Ich Troje to przypałowy zespół tylko dziwne, że ma miał i mieć będzie miliony fanów cóż prawda jest bolesna dla tych nielicznych przeciwników, którzy za wszelką cenę chcą zdyskredytować wielkość zaspołu a twierdzenie, że MW jest bestalenciem jest niczym innym tylko zwykłą oznaką braku inteligencji
Gość
Wysłany: Pon 28 Cze, 2004 21:01 Re: zakała
[quote="sami10"]ich troje to zakała ludzkości a szczegulnie wiśniewski[/quote]Zakałą ludzkości są wszyscy, którzy nie mają odrobiny kultury sami będąc nikim mieszają innych z błotem ciekawy jestem ilu dzieciom pomogłaś czy możesz się pochwalić?
Na koniec dodam jeszcze, że nazwiska pisze się z dużej litery, ale pewnie w szkole też Cię tego uczą, czy się mylę?? :roll:
Ja też nienawidzę Ich Troje to strraszny zespół ! JA lubiłam ich przez krótki czas ale zaprzestałam. Z pewnoscia nie polubilabym ich nawet na chwilę gdyby nie moja kuzynka Basia...
_________________ Najczęściej duma jest przyczyną wszystkich wielkich błędów.
Ta sonda jest chyba źłezrobiona...no ale nic..zagłosowalam na to ostatnie...może nie tyle ze nienawidze ale nie lubię i tyle...ale ze nie bylo takije opcji zaznaczylam nienawidzę
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."