| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
do dziewczyn
Autor Wiadomość
macia
Gość
PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 22:12   do dziewczyn

dziewczyny mam problem jestem niska
mam 11(niecałe)lat 147 cm 39 kilo wagi i jak uyrosnoc???????????? Question Question
Przejdź na dół
maniek_k_m Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 22:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeszcze w tym wieku nie możesz powiedzieć że jesteś niska ja kiedyś byłem najwyższy w klasie a teraz mnie przerośli ci którzy byli najnizsi wiec nie ma się póki co martwić
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Lavile Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 23:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W wieku 11 lat bylam nizsza od ciebie i nadal jestem niska (157 cm). Urosniesz, przyjdzie jeszcze na ciebie czas. Rosnie sie do 21 roku zycia a moze i jeszcze dluzej, takze sie nie martw Smile Nie ma sposobu na urosniecie. Poprotu jedz i sie nie gloduj a bedzie dobrze.

Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 30 Cze, 2004 23:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kto cie niby maniek przerosl ;/ ? Chyba tylko Przemek Ś. ( hahahha biggrin )

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 01 Lip, 2004 08:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No, nie martw się. Nie każdy zaczyna dojrzewać w tym samym tempie. Widocznie możesz zacząć rosnąć dopiero za rok, a może za pół roku Wink
Więc się nie martw, tylko ciesz się życiem...
Pamiętam, że ja byłam kiedyś jedną z najniższych osób w klasie (tak do 3 klasy), a do teraz (do 6 klasy) zdążyłam przerosnąć większość moich koleżanek i niektórych chłopców w klasie. Więc uszy do góry Albino

Numer Gadu-Gadu
3571565
macia
Gość
PostWysłany: Czw 01 Lip, 2004 10:30   

DZIEKI

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
Paulka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 01 Lip, 2004 19:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ty masz prawie 11 lat a ja mam prawie 13 i mam tyle samo co ty..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 01 Lip, 2004 22:29   

Ciesz się, że masz przynajmniej tyle. Ja mam 14 lat. Mam 145 cm wzrostu i ważę 33 kg! A patrz ile mam lat! Ty przy swoim wieku masz dobry wzrost!
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 04 Lip, 2004 00:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Macia: Jesteś prawie ideałem.
Nie musisz szybciej rosnąć. Wiele koleżanek i kolegów może zazdrościć Ci prawie idealnego rozwoju.

sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 04 Lip, 2004 14:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przedewszystkim musisz pić dużo mleka aby Twoje kości się rozwijały wzrost odziedzicza się po rodzinie ja np. mam 166cm moja mama 173cm mój tata 186 a brat 190
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Dorotka

PostWysłany: Nie 04 Lip, 2004 22:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Masz prawidłowy rozwój, ja też kiedys byłam najwyższa z dziewczyn do 6 klasy, a teraz skończyłam 1 gim i jestem jedną z najniższych a mam 162 cm. ale jeden z kolegów z klasy ma 145 cm wiec się nie przejmuj. I napewno jeszcze urośniesz Smile A poza tym to wzrost chodzi w parze genetycznie choć są wyjątki moi rodzice nie są zbyt wysocy mama ma 160 cm a tata 169 cm. a mój brat ma 185 i nadal rośnie Very Happy Shocked
Powrót do góry
macia
Gość
PostWysłany: Pon 05 Lip, 2004 08:00   

mama ma 165 a tata 185
Powrót do góry
Lilly Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 05 Lip, 2004 09:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No widzisz... Smile To co się przejmujesz. Sorki, ale wcześniej nie wzięłam pod uwagę twojego wzrostu, a ty wcale taka niska nie jesteś. Jedź serki, pij mleko, dużo jogurtów, Danonki:D
A sądząc po wzroście twoich rodziców możesz byc jeszcze wysoka. A z tego, co mi się wydaje ty jeszcze nie zaczęłaś zbyt intensywnie dojrzewać. Wink

Numer Gadu-Gadu
3571565
justila_98567413
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 06 Lip, 2004 11:32   Re: do dziewczyn

Myślę,że jeszcze masz czas do rośnięcia.Poczekaj rok lub dwa!
Powrót do góry
wiktor Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pią 09 Lip, 2004 12:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

NIe łam sie napewno jeszcze urosniesz i to duzo masz dopiero 11 lat twój organizm przez cały czas sie jeszcze rozwija i napewno będziesz duza.I nie przejmój sie ciesz sie kazdą chwilą Smile
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu