| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Dziwny śluz......
Autor Wiadomość
blackLady
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 11:27   Dziwny śluz......

Mam dzisiaj bardzo rzadką wydzielinę, prawie jak woda...Jest jej dużo.Zawsze miałam gęsy śluz. Confused Dlaczego tak sie dzieje?Aha jest ona przeżroczysta tak jak zwykle.
Przejdź na dół
mariola
Gość
PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 11:40   

to jest normalne raz jest rzadkie a raz gęste to zależy od organizmu! Nie przejmuj się
Powrót do góry
Luna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 13:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie martw się ! Nic ci się nie dzieje. Raz na jakiś czas może ci się zmienić też kolor śluzu na mleczny bądź taki żółtawy.

Numer Gadu-Gadu
4557715
_grzeszczulka_ Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 14:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

potwierdzam Wink to jest całkowicie natruralne, śluz zmienia się. Raz jest gęsty i klejący się a raz żadki jak woda... zmienia także kolor. Może być przezroczysty, żółty albo biały. Może być także z gródkami w środku, to naturalne. Może być także zielono-żółty Exclamation Wtedy powiedz o tym szybko mamie i skieruj się do lekarza bo mogło sie wdać zakażenie! ale to że zmienia konsystencje to naturalne Wink a jeśli ci to przeszkadza- noś wkładki higieniczne Wink

Numer Gadu-Gadu
2419438
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 16:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To normalne ze konstystencja sluzu sie zmienia..dopiero jesli on będzie bardzo gęsty...tzw "serek" nalezy sie ududac do lekarza...kolory dopuszczalne to: biały, żółtawy i przeźroczysty a kolory które MOGĄ (ale nie muszą ) oznaczac horobe to: rózowy, zielony, brązowy. No jesli ci to przeszkadza to zmienaij często wkładki higieniczne. Polecam wkadki firmy Bella. Smile

Numer Gadu-Gadu
730730
_grzeszczulka_ Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 19:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeśli Bella to spoko są Wink ale nie te grube biggrin bo one jakbys poduszke nosiła w majtkach Shocked bo są grube. Bella Panty Razz te sa cieniutkie i fajne Wink

Numer Gadu-Gadu
2419438
Nastka-11 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 03 Sie, 2004 11:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ten temat z milion razy byl poruszany na forum!! To kjest najnormaliniejsze- raz śluz jest gęsty, raz rzadki:) Nie ma powodów do obaw. To znak,że niedługo pojawi się pierwsza miesiączka!!Noś w torepce podopaskę.A jeśli jest Ci mokro w majtkach noś wkładki higieniczne jak napisała-Gościówa
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7060479
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 03 Sie, 2004 22:13   

Najlepsze wkładki tą Careefree (czy jak to się pisze) Smile
Są cieniutkie, które ledwo zawierają milimetr biggrin
Powrót do góry
HeyaH
Gość
PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 11:30   

KleO napisał/a:
Najlepsze wkładki tą Careefree (czy jak to się pisze) Smile
Są cieniutkie, które ledwo zawierają milimetr biggrin

Ja się z tym nie zgadzam !!! Razz
Porównaj sobie Careefree a Bella. Ja porównywałam (ja używam Bella, moja mama między miesiączkami Careefree) i jak na moje oko to: mają taką sama grubość, ale Careefree mają na środku taki prostokąt i TYLKO ON chłonie wydzielinę, natomiast Bella mają całą powierzchnię chłonącą. Smile
To moje spostrzeżenie, hihi biggrin Wink
Powrót do góry
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 12:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przeźroczysty? ja gdzieś słyszałam że to jest jakaś choroba pochwy ale nie jestem pewna
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
7735521
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 14:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sami- wydzielina jest przezroczysta(np. zaraz po tym jak znajdzie się na Twoich majtkach to zawsze jest przezroczysta), ale gdy zasycha robi sie biała(jeśli jest jej więcej to żółta). I wcale nie jest to zakażenie pochwy, bo tak to już wszystkie byłybyśmy chore Mr. Green

Blandzia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 21 Sie, 2004 16:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wydzielina ciagnaca sie to wydzielina płodna, natomiast zadka jest nieplodna. Gdzies tak pisalo. Oczywiscie jesli nie masz jeszcze okresu to to nie bardzo sie sprawdzi. Po okresie pewnie bedzie dokladnie tak.

http://wszystkie-kolory-teczy.blog.onet.pl/ -****
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3006137
Odpowiedz do tematu