| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Tampony czy podpaski?
Autor Wiadomość
Luna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 15:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tez jezszcze nie mam miesiaczki ale mysle ze podpsaki sa chyba lepsze zalezy komu co pasuje Razz bo tampony tak wkladac uuuu Neutral to boli??

Numer Gadu-Gadu
4557715
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 17:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie to nie boli :]

Numer Gadu-Gadu
2891618
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 21:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oj...
błona dziewicza jest zaraz przy wejściu do pochwy - i jest wyposażona w otworki, za głęboko nie włożysz tampona, bo poprostu nie da sie. Poszukaj sobię anatomi ciała, czy czego tam jak to sie mówi to sama zobaczysz o co mi chodzi. Tampony wkłada się jak najdalej tylko można, czyli najczęściej musisz jeszcze włożyć cały palec;P nikogo niestrasze, tylko mówie - jak najgłębiej, wtedy najwygodniej i najlepiej. Nie przebijesz żadnej błony, niewkładaj na siłe, jak niemożesz włożyć to próboj w inną strone, wpierw włóż do góry potem do tyłu.. i naprawdę to niesprawia problemu, zakłada się tampon w jakieś 10 sekund...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 21:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hm...no ja postanowiłam spróbować z tamponem...tylko no, nie wiem ile kasy mam na nie szykowac Razz nie bede prosiła mamy bo znając ją powie żebym poczekała...a ja nie chce czekać! nio to tak jak wiecie to napiszcie plis Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 11:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

na początek kup sobie O.B mini, albo lightflow (comfort), ja zaczełam od light flow.. i dla mnie są lepsze, choć chyba tyci dłuższe.. 8 tamponów kosztuje 5zł z groszami. mama jak sie dowedziala ze uzywam to nic niepowiedziała tylko sama mi kupuje, a zresztą miała dość duży zapas, ale nie O.B. tylko Bella. I też są dobre. Ale na początek O.B polecam:) To naprawde łatwe.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
_grzeszczulka_ Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 12:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to ja tez zapamietam na przyszlość Razz i to nie boli... taa..? ok, ok.. Very Happy

Numer Gadu-Gadu
2419438
Luna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 10:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No jak mówicie że to nie boli...No to ok, ale co z tym jeśli ktoś ma blokadę, że po prsotu nie moze wlozyc bo sie boi ze go to zaboli albo ze ta blona sie przerwie albo zostanie naderwana?

Numer Gadu-Gadu
4557715
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 11:10   

powinnaś używać podpasek można się do nich przyzwyczaić a są o wiele bardziej bezpieczne bo co się stanie jak żle włożysz? To nie takie proste ja już raz włożyłam tampon i nie będę tego dalej robić zdecydowanie wole podpaski są bardziej sprawdzone!!!
Powrót do góry
_grzeszczulka_ Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 14:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jedne lubia podpaski- inne tampony Wink Niektóre źle się czują w podpasce, niepewnie itd. ale w tamponie bezpiecznie i skutecznie itd. a inne boją sie wręcz tampona Razz Boją sie ze jak włoża, ze sie urwie sznureczek, słysszałam także ze jak sie włoży to wpandie jeszcze gdzies ityle... wkładanie tambona (chyba) jest b. proste Smile ale to zalezy ajk komu wygodnie Wink

Numer Gadu-Gadu
2419438
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 14:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak to ejst bardzo proste, bo wlożeniu 2 czy 3 razy trwa to kilka sekund, tyle samo co wyciągnięcie.. tylko trzeba pamiętać o nalezytej higienie i przed włozeniem i o trzeba dokładnie umyć ręce =]

Numer Gadu-Gadu
2891618
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu