| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Wstydzę się
Autor Wiadomość
_grzeszczulka_ Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 13:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

każda z nas dojrzewa w innym tempie! nie ma określonego tempa u dziewczyny. Nie powinnaś się wstydzić tego ze nie masz takich piersi jak inne dziewczyny i tym ze nie masz tak dużo owłosienia! niektóre dziewczyny są wręcz wkurzone tym ze mają juz takie piersi lub mają już duuużo owłosienia, bo gdy idą na basen a mają biały lub jakiś jasny strój wszystko brzydko widać Confused ciekawe z kąd to znam Very Happy nie martw się tym... kiedys przyjdzie na ciebie pora, tak samo jak inne dziewczyny Wink

Numer Gadu-Gadu
2419438
Luna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 20 Lip, 2004 13:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wstydź się! Przecież to ma dużo zalet np. możesz spać na brzuchu i nic Ci nie przeszkadza. A co do owłosienia to lepiej chyba mieć mniej Very Happy !!!

Numer Gadu-Gadu
4557715
KAmka
Gość
PostWysłany: Sro 28 Lip, 2004 18:29   

Mi włoski zaczęły rosnąć w wieku 10 i 5 lat. Moje cucuszki mają 10 cm długości. I ja wcale nie chce mieć miesiączki,bo nie będę wiedziala co powiedzieć mamie!
Powrót do góry
kasia 14latek Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 16:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale wy macie problemy. moja mama bardzo by sie ucieszyla ze mam okres.!! i nie trzeba sie wstydzis bo nasze mamy tez przez to przechodzily. masz dopiero 13lat wiec sie nie martw. ja co prawda mam juz owlosienie lonowe i pod pachami, ale to nie jest takie przyjemne, kiedynp. chodzisz w stroju kapielowym i wszystko widac. a piersi..oh te piersi... ja tam nie mam sie czym chwalic, ale guziczki to to juz nie sa. mam 14lat. jak ja mialam 13 lat, to tez mialam guziczki ale teraz sa troszke wieksze i caly czas rosna!! wiec nie martw sie rozwijasz sie prawidlowo i nie masz czym sie przejmowac!!!!

Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 17:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KAmka napisał/a:
Mi włoski zaczęły rosnąć w wieku 10 i 5 lat. Moje cucuszki mają 10 cm długości. I ja wcale nie chce mieć miesiączki,bo nie będę wiedziala co powiedzieć mamie!

hehe sorry ale mnie robawił twj post...Wątpie zeby twoje piersi miały 10 cm długości Mr. Green Raczej 10 cm róznicy pomiędzy obwodem pod biustem a w biuscie..ale nie długosci...kobieto...hehe gdyby twoje piersi miały 10 cm DŁUGOSCI to bys muaiała smiesznie wyglądac..ale rózncy owszem. A co do miesiączki to nie masz wyboru...dostaniesz ją napewno...a co powiedziec mamie? PRAWDE! czyli ze masz okres i tyle. Mama napewno cie zrozumie i nawet się ucieszy.

Numer Gadu-Gadu
730730
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 05 Sie, 2004 20:51   ...

Na dorastaniu biustu ti ja sie za bardzo nie znam ale chyba po prostu urosną ci później. A co do owłosienia to ja jestem chłopakiem i być może mamy inny czas wzrostu owłosienia to mi sie zaczeło pojawiać jak miałem 11,5 lat choć teraz mam 12 Razz Ale już coś mam Mr. Green
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu