| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
kolory włosów. POMOCY!!
Autor Wiadomość
Aren
-Usunięty-
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 20:18   kolory włosów. POMOCY!!

Jaki lubicie kolor włosów u chłopców? Question ? Question ? Question ? Question Bo u mnie w klasię wszyscy mają ciemny bląd a ja b. b. jasne po prostu słońce na głowie (naturalne) Razz i wszyscy mówią na mnie ,siwy, Embarassed czy to wstyd miec takie włosy??
Bo według mnie to nie wstyd lecz mogę sie tym pochwalić ale jakos wszyscy się czepiają (dziewczyny i chłopcy) Confused

Ostatnio zmieniony przez dnia Sro 04 Sie, 2004 20:21, w całości zmieniany 1 raz
Przejdź na dół
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 22:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jasne,że nie wstyd Wink
Każda dziewczyna ma inny gust. Są takie,którym najbardziej podobają się blondyni,niektóre wolą szatynów,inne brunetów...Jeśli chodzi o mnie, to jestem w tej trzeciej grupie Wink Ale przecież to nie kolor włosów jest najważniejszy. Ja w chłopakach najbardziej patrzę na charakter. Jednak jeśli widzę farbowanego blondyna ubranego na skejcika, słynnego podrywacza to już wiem-nie...to nie to... Rolling Eyes Ty i tak masz bardzo duży plus u dziewczyn, bo Twoje blond włosy są naturalne, nie farbowane specjalnie,żeby się przypodobać Wink
A na mojego kolegę tez wołają SIWY no i co? Mr. Green

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 05 Sie, 2004 12:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie mam ulubionego kolru włosów...do każdego człowieka pasuje inny kolor...jesli masz takie jasne włosy to raczej nie bez powodu..pewnie ciemne by ci nie psowaly i dlatego matka natura wybrała wlasnie dla ciebie takie włosy a nie inne Smile W calym moim zyciu podobało mi ie chyba najwiecej chłopców z czarnymi włosami ale z blond tez sie zdarzali bo niektorym to pasuje. To zalezy od dziewczyny. A to ze masz jasne wlosy to wcale nie powód do wtydu bo niektorzy specjalnie sobie tak farbują, a ty masz naturalne a to jest plus. ;]

Numer Gadu-Gadu
730730
d098 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Czw 05 Sie, 2004 14:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie to nie jest wstyd. U mnie w szkole jest paru takich chłopaków a to że na niektórych mówią siwy to wcale nie mają na myśli obrażenia tej osoby

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 05 Sie, 2004 21:02   

Very Happy Dzięki
Powrót do góry
Nastka-11 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 06 Sie, 2004 09:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Myśle to co inni-nie jest to wstydem!!!Ty masz inny kolor włosów,a twój kolega inny:) To normalne!! moim zdaniem bardzo dobrze,ze czymś się wyróżniasz w klasie:D
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7060479
*Neona*
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 06 Sie, 2004 19:30   

Gościówa napisał/a:
Ja nie mam ulubionego kolru włosów...do każdego człowieka pasuje inny kolor...jesli masz takie jasne włosy to raczej nie bez powodu..pewnie ciemne by ci nie psowaly i dlatego matka natura wybrała wlasnie dla ciebie takie włosy a nie inne Smile W calym moim zyciu podobało mi ie chyba najwiecej chłopców z czarnymi włosami ale z blond tez sie zdarzali bo niektorym to pasuje. To zalezy od dziewczyny. A to ze masz jasne wlosy to wcale nie powód do wtydu bo niektorzy specjalnie sobie tak farbują, a ty masz naturalne a to jest plus. ;]

Gościówo, zgadzam się z Tobą.

Mi właściwie wisi i powiewa, czy dany człowiek ma włosy koloru blond, czarne, rude czy też jakieś inne... Poza tym myślę, że czasami najpiękniejsza dziewczyna na świecie może być też równocześnie na dodatek najgorszą złośnicą i wredotą, a najbrzydszy chłopak - wręcz przeciwnie Smile Podsumowując: dziwi mnie trochę, dlaczego ludzie przywiązują do swojego wyglądu aż tak dużą wagę, lecz obawiam się, że w dzisiejszym świecie, w którym inne wartości, niż uroda powoli zanikają, jest to chyba niestety konieczne... Confused

PS. Dlaczego masz mój pseudonim w swoim podpisie na forum Smile?
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 06 Sie, 2004 19:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

*Neona* napisał/a:
Gościówa napisał/a:

Gościówo, zgadzam się z Tobą.

Mi właściwie wisi i powiewa, czy dany człowiek ma włosy koloru blond, czarne, rude czy też jakieś inne... Poza tym myślę, że czasami najpiękniejsza dziewczyna na świecie może być też równocześnie na dodatek najgorszą złośnicą i wredotą, a najbrzydszy chłopak - wręcz przeciwnie Smile Podsumowując: dziwi mnie trochę, dlaczego ludzie przywiązują do swojego wyglądu aż tak dużą wagę, lecz obawiam się, że w dzisiejszym świecie, w którym inne wartości, niż uroda powoli zanikają, jest to chyba niestety konieczne... Confused

PS. Dlaczego masz mój pseudonim w swoim podpisie na forum Smile?

Miło, że się ze mną zgadzasz a co do mojego pospisu to zajzyj na temat: http://dziecionline.pl/forum/viewtopic.php?t=3844
To pomysl ElfkiNenar

Numer Gadu-Gadu
730730
Tavion
Gość
PostWysłany: Pią 06 Sie, 2004 22:25   

Nie, to nie wstyd Wink To tak jakby blondynki miały się martwić o dowcipy o nich. Gorzej byłoby gdyby chłopak regularnie farbował włosy. Rolling Eyes

Pozdrowienia Mr. Green
Powrót do góry
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 07 Sie, 2004 07:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bardzo lubie kolor brązowy ciemny brązowy i czarny. Blondyni też nie są źli ale bardziej chyba lubię ciemniejszych Mr. Green
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 07 Sie, 2004 14:50   

Ja najbardziej lubię brunetów, ale do szatynów i blondynów też nic nie mam byle nie byli farbowani!!! A jeszcze anjelpeij, zeby mieli długie (ZADBANE) włosy.
Powrót do góry
tina
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 07 Sie, 2004 18:49   

lubie brunetów . tez kiedys w klasie mialam chlopaka na ktorego tez tak mowili ..........i.......... przestali mówie ci olej ich wszystkich
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 08 Sie, 2004 11:01   ...

Neona napisała że... sami wiecie co Smile Ale chyba lepiej mieć piękną dzieczynę i dobrą z charakteru niż brzydką i dobrą z charakteru bo wszyscy mówią że najpierw się patrzy na charakter... ale wygląd też się w pewnym sęsie liczy Wink
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Pią 13 Sie, 2004 22:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mi sie wydawało że wole blondynów bo podobał mi sie taki jeden blondyn i ndal mi sie podoba ale już go nie zobacze bo go wywalili z muzycznej. A z kolej teraz strasznie podoba mi zdaje sie chlopak ktory ma czarne włosy. Nie kolor włosów jest najważniejszy. A tak wogule masz na kompie fotke aren? tak z ciekawosci się pytam...

Odpowiedz do tematu