Jaki lubicie kolor włosów u chłopców? ? ? ? Bo u mnie w klasię wszyscy mają ciemny bląd a ja b. b. jasne po prostu słońce na głowie (naturalne) i wszyscy mówią na mnie ,siwy, czy to wstyd miec takie włosy??
Bo według mnie to nie wstyd lecz mogę sie tym pochwalić ale jakos wszyscy się czepiają (dziewczyny i chłopcy)
Ostatnio zmieniony przez dnia Sro 04 Sie, 2004 20:21, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 04 Sie, 2004 22:17
Jasne,że nie wstyd
Każda dziewczyna ma inny gust. Są takie,którym najbardziej podobają się blondyni,niektóre wolą szatynów,inne brunetów...Jeśli chodzi o mnie, to jestem w tej trzeciej grupie Ale przecież to nie kolor włosów jest najważniejszy. Ja w chłopakach najbardziej patrzę na charakter. Jednak jeśli widzę farbowanego blondyna ubranego na skejcika, słynnego podrywacza to już wiem-nie...to nie to... Ty i tak masz bardzo duży plus u dziewczyn, bo Twoje blond włosy są naturalne, nie farbowane specjalnie,żeby się przypodobać
A na mojego kolegę tez wołają SIWY no i co?
Ja nie mam ulubionego kolru włosów...do każdego człowieka pasuje inny kolor...jesli masz takie jasne włosy to raczej nie bez powodu..pewnie ciemne by ci nie psowaly i dlatego matka natura wybrała wlasnie dla ciebie takie włosy a nie inne W calym moim zyciu podobało mi ie chyba najwiecej chłopców z czarnymi włosami ale z blond tez sie zdarzali bo niektorym to pasuje. To zalezy od dziewczyny. A to ze masz jasne wlosy to wcale nie powód do wtydu bo niektorzy specjalnie sobie tak farbują, a ty masz naturalne a to jest plus. ;]
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Myśle to co inni-nie jest to wstydem!!!Ty masz inny kolor włosów,a twój kolega inny:) To normalne!! moim zdaniem bardzo dobrze,ze czymś się wyróżniasz w klasie:D
*Neona* -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 06 Sie, 2004 19:30
Gościówa napisał/a:
Ja nie mam ulubionego kolru włosów...do każdego człowieka pasuje inny kolor...jesli masz takie jasne włosy to raczej nie bez powodu..pewnie ciemne by ci nie psowaly i dlatego matka natura wybrała wlasnie dla ciebie takie włosy a nie inne W calym moim zyciu podobało mi ie chyba najwiecej chłopców z czarnymi włosami ale z blond tez sie zdarzali bo niektorym to pasuje. To zalezy od dziewczyny. A to ze masz jasne wlosy to wcale nie powód do wtydu bo niektorzy specjalnie sobie tak farbują, a ty masz naturalne a to jest plus. ;]
Gościówo, zgadzam się z Tobą.
Mi właściwie wisi i powiewa, czy dany człowiek ma włosy koloru blond, czarne, rude czy też jakieś inne... Poza tym myślę, że czasami najpiękniejsza dziewczyna na świecie może być też równocześnie na dodatek najgorszą złośnicą i wredotą, a najbrzydszy chłopak - wręcz przeciwnie Podsumowując: dziwi mnie trochę, dlaczego ludzie przywiązują do swojego wyglądu aż tak dużą wagę, lecz obawiam się, że w dzisiejszym świecie, w którym inne wartości, niż uroda powoli zanikają, jest to chyba niestety konieczne...
PS. Dlaczego masz mój pseudonim w swoim podpisie na forum ?
Gościówo, zgadzam się z Tobą.
Mi właściwie wisi i powiewa, czy dany człowiek ma włosy koloru blond, czarne, rude czy też jakieś inne... Poza tym myślę, że czasami najpiękniejsza dziewczyna na świecie może być też równocześnie na dodatek najgorszą złośnicą i wredotą, a najbrzydszy chłopak - wręcz przeciwnie Podsumowując: dziwi mnie trochę, dlaczego ludzie przywiązują do swojego wyglądu aż tak dużą wagę, lecz obawiam się, że w dzisiejszym świecie, w którym inne wartości, niż uroda powoli zanikają, jest to chyba niestety konieczne...
PS. Dlaczego masz mój pseudonim w swoim podpisie na forum ?
Bardzo lubie kolor brązowy ciemny brązowy i czarny. Blondyni też nie są źli ale bardziej chyba lubię ciemniejszych
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 07 Sie, 2004 14:50
Ja najbardziej lubię brunetów, ale do szatynów i blondynów też nic nie mam byle nie byli farbowani!!! A jeszcze anjelpeij, zeby mieli długie (ZADBANE) włosy.
tina Gość
Wysłany: Sob 07 Sie, 2004 18:49
lubie brunetów . tez kiedys w klasie mialam chlopaka na ktorego tez tak mowili ..........i.......... przestali mówie ci olej ich wszystkich
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 08 Sie, 2004 11:01 ...
Neona napisała że... sami wiecie co Ale chyba lepiej mieć piękną dzieczynę i dobrą z charakteru niż brzydką i dobrą z charakteru bo wszyscy mówią że najpierw się patrzy na charakter... ale wygląd też się w pewnym sęsie liczy
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 13 Sie, 2004 22:31
mi sie wydawało że wole blondynów bo podobał mi sie taki jeden blondyn i ndal mi sie podoba ale już go nie zobacze bo go wywalili z muzycznej. A z kolej teraz strasznie podoba mi zdaje sie chlopak ktory ma czarne włosy. Nie kolor włosów jest najważniejszy. A tak wogule masz na kompie fotke aren? tak z ciekawosci się pytam...