w styczniu tego roku pojawił mi sie jeden gruczoł na piersiach (to znaczy gruczoł jest tylko na jednej piersi :lewej:) od tego czasu nic si e nie zmieniło. Boję sie że to mi zostanie juz na zawsze Napiszcie czy wy miałyście cos takiego i co trzeba robic żeby pojawił się drugi gruczoł i żeby piersi zaczeły rosnąć!!!!!????
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 08 Sie, 2004 21:13
Nie martw się, wyrówna się... często dziewczyna się rozwija "Nierównomiernie", ale z wiekiem się wyrównuje
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 08 Sie, 2004 22:16
moje piersi są równomierne ale w prawej piersi mam gruczoł, i sie strasznie ostatnio bałam bo myślałam że to ejst guzek ale wszystko ok =] okazało sie że to włąśnei gruczoł, i mam go w tej piersi też od ponad już pół roku... nawet dużo więcej
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
oOoOo...
a ja myślałam że to się wyrówna za 2-3 ale miesiące
((((mam 13 lat)))
kirin Gość
Wysłany: Wto 10 Sie, 2004 09:47
hej mam to samo
słuchaj to się dzieje etapami najpierw rosnie jeden a potem drugi :idea:
porozmawiaj z mamą jest bardziej doświadczona niż ci którzy odpowiadają na forum
zobaczysz wszysko wyjdzie dobrze :mrgreen:
Paulka (niezalogowana) Gość
Wysłany: Wto 10 Sie, 2004 10:09 phi...
Ja z mamą ty chyba śmieszna!
A w życiu nie będe z mamą rozmawiać o takich rzeczach. Ona by zaraz wszystko wygadała mojej ciotce, ciotka innej ciotce i cała polska by wiedziała.
Kiedyś przypadkowo usłyszałam jak moja mama gadała z ciotką o tym że mojej dalekiej krewnej rodzice kupili stanik. I jak ty sie jej nie bać!!!???
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Wto 10 Sie, 2004 10:17
no to będziesz dumna z tego ze cała polska o Tobie wie a tak na serio to zrozum że jeżeli ciocia Twoja jest od strony mamy to nic dziwnego że Twoja ciocia o tym rozmawiała z Twoją mamą bo się cieszy ze jej córeczka dojrzewa.
nie zawsze jest to "minimalna roznica" u niektorych te roznice naprawde widac. tak jak np. u mnie. kiedy ubieram stanik na jedna piers jest on idealny ale widac ze na druga za duzy. nawet jak ubiore stanik to widac ze jedna piers mam mniejsza... ;p
_________________ to ja powróciłam- kasia 14latek. marcin, wciąż Cię kocham i nigdy nie przestanę....
no i co mam zrobic. nie chce se wypychac, a jak jestem np. w przylegajacej koszulce z krotkim rekawem to widac i to bardzo.... co mam zrobic:(
_________________ to ja powróciłam- kasia 14latek. marcin, wciąż Cię kocham i nigdy nie przestanę....
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 27 Sie, 2004 13:18
Proponuje kupić stanik, albo ustywniany, albo z push-up, te staniki nawet jak aż tak bardzo nie przylegają do piersi to i tak wygląda jakby ona była taka jak stanik.
no wlasnie mam taki stanik usztywniany. i wlasnie przez ten stanik tez widac. bo miseczka na jedna piers jest dobra a ta druga miseczka sie troche "plaszczy" nie wiem czy to sie kiedys wyrowna. jakbym miala wieksze piersi to bym se kupila stanik ten z ta wkladka ktora powieksza biust i byloby ok. ale teraz.....