| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
biust...
Autor Wiadomość
Paulka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 08 Sie, 2004 19:55   biust... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w styczniu tego roku pojawił mi sie jeden gruczoł na piersiach (to znaczy gruczoł jest tylko na jednej piersi :lewej:) od tego czasu nic si e nie zmieniło. Boję sie że to mi zostanie juz na zawsze Sad Napiszcie czy wy miałyście cos takiego i co trzeba robic żeby pojawił się drugi gruczoł i żeby piersi zaczeły rosnąć!!!!!????
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 08 Sie, 2004 21:13   

Nie martw się, wyrówna się... często dziewczyna się rozwija "Nierównomiernie", ale z wiekiem się wyrównuje
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 08 Sie, 2004 22:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moje piersi są równomierne ale w prawej piersi mam gruczoł, i sie strasznie ostatnio bałam bo myślałam że to ejst guzek ale wszystko ok =] okazało sie że to włąśnei gruczoł, i mam go w tej piersi też od ponad już pół roku... nawet dużo więcej

Numer Gadu-Gadu
2891618
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 09 Sie, 2004 13:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dzięki dziewczyny!
A może wiecie kiedy to może się wyrównać???
Powrót do góry
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 09 Sie, 2004 20:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czsami wyruwnuje się to za pare lat, czsami za paraenaście a czsami nigdy, ale raczej myśle że za jakies 2-3 lata powinno ci się wszystko uregulować Smile

Numer Gadu-Gadu
730730
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 09:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oOoOo...
a ja myślałam że to się wyrówna za 2-3 ale miesiące Sad
((((mam 13 lat)))
Powrót do góry
kirin
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 09:47   

hej mam to samo
słuchaj to się dzieje etapami najpierw rosnie jeden a potem drugi :idea:
porozmawiaj z mamą jest bardziej doświadczona niż ci którzy odpowiadają na forum
zobaczysz wszysko wyjdzie dobrze :mrgreen:
Powrót do góry
Paulka (niezalogowana)
Gość
PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 10:09   phi...

Ja z mamą ty chyba śmieszna!
A w życiu nie będe z mamą rozmawiać o takich rzeczach. Ona by zaraz wszystko wygadała mojej ciotce, ciotka innej ciotce i cała polska by wiedziała.
Kiedyś przypadkowo usłyszałam jak moja mama gadała z ciotką o tym że mojej dalekiej krewnej rodzice kupili stanik. I jak ty sie jej nie bać!!!???
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 10:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to będziesz dumna z tego ze cała polska o Tobie wie Smile a tak na serio to zrozum że jeżeli ciocia Twoja jest od strony mamy to nic dziwnego że Twoja ciocia o tym rozmawiała z Twoją mamą bo się cieszy ze jej córeczka dojrzewa.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 16:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Paulka napisał/a:
oOoOo...
a ja myślałam że to się wyrówna za 2-3 ale miesiące Sad
((((mam 13 lat)))

Nie martw się..za pare miesięcy tez się moze wyrównac, ale najczesciej trwa to około 2 lata.

Numer Gadu-Gadu
730730
Blandzia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 21 Sie, 2004 16:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wyrówna sie, ale zwykle kazda dziewczyna ma minimalna rozniece miedzy prawa a lewa piersia. Tak juz jest.

http://wszystkie-kolory-teczy.blog.onet.pl/ -****
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3006137
kasiulka14latek Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 19:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie zawsze jest to "minimalna roznica" u niektorych te roznice naprawde widac. tak jak np. u mnie. kiedy ubieram stanik na jedna piers jest on idealny ale widac ze na druga za duzy. nawet jak ubiore stanik to widac ze jedna piers mam mniejsza...Sad ;p

Numer Gadu-Gadu
9596579
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 27 Sie, 2004 11:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no i co mam zrobic. nie chce se wypychac, a jak jestem np. w przylegajacej koszulce z krotkim rekawem to widac i to bardzo.... co mam zrobic:(

Numer Gadu-Gadu
9596579
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 27 Sie, 2004 13:18   

Proponuje kupić stanik, albo ustywniany, albo z push-up, te staniki nawet jak aż tak bardzo nie przylegają do piersi to i tak wygląda jakby ona była taka jak stanik.
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 27 Sie, 2004 13:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wlasnie mam taki stanik usztywniany. i wlasnie przez ten stanik tez widac. bo miseczka na jedna piers jest dobra a ta druga miseczka sie troche "plaszczy" Sad nie wiem czy to sie kiedys wyrowna. jakbym miala wieksze piersi to bym se kupila stanik ten z ta wkladka ktora powieksza biust i byloby ok. ale teraz.....

Numer Gadu-Gadu
9596579
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu