| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Co robić bws (bardzo ważna sprawa)
Autor Wiadomość
zakkocchanna
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 08 Sie, 2004 20:25   Co robić bws (bardzo ważna sprawa)

mam mały problemik a raczej bardzo duzy chodzi o to że zakochałam sie w pewnym chłopaku z mojej byłej klasy bo teraz nie będe juz chodzic z nim do klasy ani nawet do szkoły nie wiem co zrobić bo cały czas o nim mysle nie wiem co zrobic dzwoniłam do niego z kolezanka i robiłam kawały (chciałam usłyszec chociaz jego głos ) ale on nas zdemaskowała a teraz nie wiem co zrobic jak mam sie do niego zblizyc wstydze sie nawet odezwać do niego na gg atak przy okazi mam 13 lat to chyba ni za mało jak na miłość
Przejdź na dół
d098 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Nie 08 Sie, 2004 21:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1 Z ostatnim zdaniem się zgadzam.
2 To zachowanie z telefonem jest conajmniej dziecinne.
3 Jak się będziesz tak zawsze wstydzić to co chcesz w życiu osiągnąć???
Musisz przełamać strach i nic innego nie można ci poradzić.

PS
Nie jestem pewny czy to nie jaja z twojej strony
PS2
Zdemaskowała czy nie czasem zdemaskował??? - to jeden z powodów podejżliwości z mojej strony

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 11:04   ...

Pod jakims pretekstem upozoruj spotkanie np. urządźcie z koleżanką impreze i poprostu zaproś go i powiedz że wpadł z kumplem wtedy będzie śię czuł pewniej niż sam pośród innych obcych ludzi, chyba że zaproś tylko go i ludzi których on nie zna więc bedzie sie trzymał raczej ciebie bo np. ja wolałbym być z kimś kogo znam Wink i pamiętaj że to nie musi być jakaś super mega impra tylko np. kup paluszki chipsy co s do picia, pizze i puść dobrą muzyke i gotowe tylko zawsze jest problem gdzie ją urządzić... Ja raz z moim najlepszym przyjacielem urządzilismy taką małą u mnie w chacie i nić się nie stało powiedzieliśmy my moim rodzicom że chcieliśmy się spotkać, pogadać z przyjaciółmi i koleżankami a przy tym trochę potańczyć i posłuchac muzy bo juz dawno w naszej szkole nie było żadnej dyskoteki i ten pomysł wypalił tylko sie troche głośno zachowywaliśmy ale jakos to było i każdy świetnie sie bawił dziewczyny i chłopcy. Polecam ten pomysł i POZDRO!!!!!!!! Smile
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 15:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Z tym telefonem to chyba naprawdę przesadziłyście...Teraz w jego oczach pewnie jesteś jakimś dzieckiem,które nie ma co robić w domu...A może on naprawdę Cię lubił, a Ty tym głupim telefonem zdecydowanie zmniejszyłaś sobie u niego szanse?
Na Twoim miejscu we wrzesniu podeszłąbym do niego i powiedziała: "Wiesz,sorry za ten telefon, ale przegrałam zakład...".Może jeszcze nie wszystko stracone...

Ostatnio zmieniony przez mroweczka dnia Sro 11 Sie, 2004 14:30, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tavion
Gość
PostWysłany: Wto 10 Sie, 2004 15:43   

d098 napisał/a:
Nie jestem pewny czy to nie jaja z twojej strony
PS2
Zdemaskowała czy nie czasem zdemaskował??? - to jeden z powodów podejżliwości z mojej strony

d098 - dziewczyna się pomyliła... :/ Nie zdarza ci się?

A co do ciebie - przede wszystkim - powiedz przepraszam... bo kawały to nie był najlepszy pomysł... Zadzwoń, przeproś... może się udać !

-Pozdrowienia Kwiat
Powrót do góry
Anulkaaaa
Gość
PostWysłany: Pią 20 Sie, 2004 17:04   

dzieki wszystkim za dobre rady szczególnie za rade mróweczki bo wykorzystałam jej pomysł i teraz juz gadam z nim normalnie tamto to przeszłość
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu