Po krótszym zastanowieniu i pare raazy przeczytaniu Twojego tematu dochodze do wniosku ze chodzi Ci o to ... Dokąd sie goli nogi ? . Ja tam jeszcze nie gole ... Ale moja siostra goli .. I goli całe ;]
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 12 Sie, 2004 11:47
nogi goli się zazywczja całe, ale nie jest to potrzebne jeżeli chocisz w robaczkach ( ja je tak nazywam ^^') czy dłuższych spódnicach, jeżeli idziesz na basen a włosy na udach ci przeszkadzają bo są np. bardzo widoczne (u mnie na udach mam prawie niewidoczne włosy dlatego ich nie gole) to je ogól, nic sie nie stanie...
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
ja gole nogi do ud (czyli za kolano) , bo faktycznie włosy na udach są jasne i prawie ich nie widać ...
pozdrawiam cieplutko
_________________ miłość jest jak żmija : męczy , dręczy i zabija ...
milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 19 Sie, 2004 14:16
Ja z reguły golę lub depiluję nogi trochę za kolana, a uda czasem depiluje kremem, ale to raz na 2-3 miesiące. Bo uważam, że tyle na udach wystarczy, a i tak te włosy są delikatniejsze i obtarte przez spodnie i prawie ich nie widać.
Ja tam nie golę nóg-nie widzę potrzeby,żebyś Ty goliła,jeśli masz mało wioczne .Ale myśle,tak,jak reszta,że się nic nie stanie,jeśli ogolisz całe nogi.
Ja golę całe nogi... ale jak ktoś jeszcze nie ma na nich włosków (albo ma tylko trochę) to nie powinien, bo zaczynają rosnąć jak szalone...
_________________ She wants to go home, and nobody's home.
Its where she lies, broken inside.
There's no place to go, no place to go to dry her eyes.
Broken inside.
Ja gole nogi wlasnie tak troche powyzej kolan, ogoliłam 2 razy rowniez cale uda i nie dosc ze bylo to bardzo niewygodne, to zaluje ze to zrobilam bo wlosy mialam wtedy prawie niewidoczne a teraz sa bardziej widoczne i juz wiecej nie bede ich golic na udach bo bedzie jeszcze gorzej
_________________ Boso ale w ostrogach
Tavion Gość
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2004 19:21
Ja depiluję nogi pianką Veet. To nie boli, i włosy tak szybko nie odrastają
Dobre są też plastry Veet.