| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
dokąd
Autor Wiadomość
Anulka
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 11 Sie, 2004 17:32   dokąd

dziewczyny czynigi siegoli na udachczytylko do kolan :flower:
Przejdź na dół
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 11 Sie, 2004 19:39   Ze co ? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wybacz dziewczyno ale zupelnie niewiem o co Ci chodzi ... Może bys wytłumaczyla w innym jezyku ? ( łatwiejszym do zrozumienia )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 11 Sie, 2004 19:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po krótszym zastanowieniu i pare raazy przeczytaniu Twojego tematu dochodze do wniosku ze chodzi Ci o to ... Dokąd sie goli nogi ? Smile . Ja tam jeszcze nie gole ... Ale moja siostra goli .. I goli całe ;]
Powrót do góry
słoneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 11 Sie, 2004 19:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja wole nogi golić tylko nieco wyżej niż kolana bo włosy na udach są bardziej delikatniejsze i jak będą odrastać to mozesz mieć nieprzyjemne uczucie

ja cie rozumie bez problemu
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8725800
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 12 Sie, 2004 11:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nogi goli się zazywczja całe, ale nie jest to potrzebne jeżeli chocisz w robaczkach (Razz ja je tak nazywam ^^') czy dłuższych spódnicach, jeżeli idziesz na basen a włosy na udach ci przeszkadzają bo są np. bardzo widoczne (u mnie na udach mam prawie niewidoczne włosy dlatego ich nie gole) to je ogól, nic sie nie stanie...

Numer Gadu-Gadu
2891618
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 13:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja gole nogi do ud (czyli za kolano) , bo faktycznie włosy na udach są jasne i prawie ich nie widać ...
pozdrawiam cieplutko Very Happy

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 19 Sie, 2004 14:16   

Ja z reguły golę lub depiluję nogi trochę za kolana, a uda czasem depiluje kremem, ale to raz na 2-3 miesiące. Bo uważam, że tyle na udach wystarczy, a i tak te włosy są delikatniejsze i obtarte przez spodnie i prawie ich nie widać.
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 22 Sie, 2004 14:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam golę tylko trochę powyżej kolan. Tam gdzie mam włosy. Może wyżej też mam włoski,ale małe i jasne. Zgadzam się ze Słoneczkiem.

Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 22 Sie, 2004 17:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja tam nie golę nóg-nie widzę potrzeby,żebyś Ty goliła,jeśli masz mało wioczne Very Happy .Ale myśle,tak,jak reszta,że się nic nie stanie,jeśli ogolisz całe nogi. Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
Fajermonka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 14:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja golę całe nogi... ale jak ktoś jeszcze nie ma na nich włosków (albo ma tylko trochę) to nie powinien, bo zaczynają rosnąć jak szalone... Confused

Broken inside.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3003350
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 19:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja gole nogi wlasnie tak troche powyzej kolan, ogoliłam 2 razy rowniez cale uda i nie dosc ze bylo to bardzo niewygodne, to zaluje ze to zrobilam bo wlosy mialam wtedy prawie niewidoczne a teraz sa bardziej widoczne i juz wiecej nie bede ich golic na udach bo bedzie jeszcze gorzej Neutral

Tavion
Gość
PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 19:21   

Ja depiluję nogi pianką Veet. To nie boli, i włosy tak szybko nie odrastają Wink
Dobre są też plastry Veet.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu