| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak sie szybko opalić?
Autor Wiadomość
cichutka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 31 Lip, 2004 18:16   Jak sie szybko opalić? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiecie może co zrobić żeby sie szybko opalić? Bo mnie jakoś słonko nie chce złapać Sad Ogólnie to mam bardzo jasną cere i prawie nigdy nie moge sie opalić. Od pewnego czasu siedziałam po trochu na słońcu (ale nie za długo żeby sie nie poparzyć), ale efektów nie widać Sad moje koleżanki nie mają takich problemów. Czy wiecie coś o tych balsamach przyśpieszających opalanie? I czy to prawda że po samoopalaczu jak schodzi to sa brzydkie plamy, które można zmyć za ktorymś tam dopiero razem? Czy to zależy od firmy samoopalacza?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 31 Lip, 2004 19:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

z tymi samoopalaczami ton raczej prawda, nie zawsze da sie równomiernie nałożyć na całe ciało, a gdy schodzi zostawia plamy... jak opalać się czybko, kup sobie balsam przyśpieszający opalanie (samoopalacz to co innego!) zazwyczaj są one z filtrem to możesz nałożyć go i opalać się normalnie, bądź pójśc na solarium, około 60,70 gr. za minute (zaelżnie od salonu)

Numer Gadu-Gadu
2891618
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 31 Lip, 2004 19:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kup sobie balsam albo krem z filtrem przyspieszający oplanie i opalaja się np. na lezaku w ogródku, na działce albo chodziazby na balkonie Wink Samopopalaczy oraz solariów nie poleam. Po samooplaczach zostaja plamy które zmywaja się dopiero za któryms tam razem i nie wygląda to zbyt ładnie a jesli chodzisz czesto do solarium mozesz dostac np. raka bo te promienie ktorymi tam opalaja są bardzo niezdrowe dla skóry...Prawdziwa opalenizna wygląda naturalniej, ładniej i jest napewno zdrowsza biggrin

Numer Gadu-Gadu
730730
cichutka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 31 Lip, 2004 19:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A wiecie może jakiej firmy najlepiej kupić balsam przyśpieszający opalanie??
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gość
PostWysłany: Wto 03 Sie, 2004 10:59   

to proste nie używaj żadnych balsamów np jaK POJEDZIESZ NAD JEZIORO TO NIE SMARÓJ SI Ę NICZYM TYLKO OPALAJ SIĘ NAPEWNO NIC CI SIĘ NIE STANIE JAK SIĘ PRZYPIECZESZ TO WYJDZ DO WODY I ZA CHWILE ZNÓW SIĘ OPALAJ JA WIELE RAZY TAK ROBIŁAM A MAM TEŻ JASNĄ CERĘ I NIC MI SĘ NIE STAŁA TO BZDURY Z TYMI BALSAMAMI MOJA MAMA TEŻ UWAŻA ŻE TE OLEJKI I BALSAMY SĄ IDJOTYCZNE. A JAK NIE CHCESZ TEGO WYPRUBOWAĆ TO POZOSTAJE CI SOLARIUM GWARANTUJĘ PIĘKNĄ OPALENIZNE!!!
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 13:10   

Ja mam radę starą jak świat, znaną gdy jeszcze ludzie nie znali balsamów przyśpieszających opalanie. Użyj poprostu oleju... nasmarój się olejem, ale w tym stanie nie opalaj się za długo, bo on bardzo dobrze łapie. Koleżanka tak się opalała... ja nie i nie wiem jak to jest na własnej skórze, bo nie chce się zrobić na mulatkę, bo nie miewam problemów z opalaniem
Powrót do góry
słoneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 13:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

drogi gościu balsamy,olejki i kremy są po to aby sie moze nie tyle szybciej opalić ale chronić skór przed szkodliwym promieniowaniem UV i to powinno sie stosować .a jeśli ktoś ma delikatną skóre nie powinien nadużywać słonca
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8725800
_szyszka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 07 Sie, 2004 08:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiele osób ma problemy z opalaniem . Bo właśnie mają inną cere skóre. Ale nie powinnaś sie tym przejmować bo to nie jest problem. Ja znam bardzo dużo osób którzy mają takie cos jak ty. Ja wiem że niektore olejki jeszcze zwalniaja opalanie bo są z flirtem. I my tak mieliśmy byliśmy nad morzem i się posmarowaliśmy dziesiątką leżeliśmy bardzo długo. A kiedy szliśmy już z plaży wcale nie byliśmy opaleni bo mieliśmy olejek który dziesięc razy wolniej opala Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
CHOMICZKAAA Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 16 Sie, 2004 00:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też zabardzo nie smaruje się olejkami chyba kiedy jade w cieplejsze klimaty(Turcja-42 C).Nie opalam się wylegując sie na leżaku (chyba że bardzo zależy mi na opaleniźnie),ale wole opalać się w ruchu jest to lepsze,mniej nudne i człowiek opala się równo.Wieczorem kiedy juz sie nie opalam smaruje sie mleczkiem po opalaniu(DAX COSMETICS) albo kremem nawilżającym(np.NIVEA,GARNIER).Aha przed smarowankiem dokładnie myje się lekkim mleczkiem do kompania (ORIFLAME).Zawsze mam długą,równą opalanizne.

Zapraszam do redagowania mojej stornki dla nastolatek!!!Szczegóły w dziale "O wszystkim"!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4990808
Odpowiedz do tematu