| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
mam 2 dziewczyny!(co mam zrobić?)
Autor Wiadomość
alf
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 16 Sie, 2004 11:33   mam 2 dziewczyny!(co mam zrobić?)

niedawno poznałem 2 fajne laski ,oby dwie poprosily mnie o chodzienie oczywiście sie zgodzilem ale wziole, je 2 naraz i nie wiem co teraz mam zrobić. jedna ładna zwariowana w moim typie ale 2 tak samo, do oby 2 czuje to samo wielka milość nigdy nie pomyślałem że takie coś morze mi sie przydażyć! :love6: powiedzcie co ja mam zrobić bo inaczej zwarjuje niedługo one sie o mnie pobiją. mówie wam one nawet są do tego zdolne!powiedzcie mi co mam zrobić, albo na tej stronie albo na mojej poczcie skopa14@wp.pl z całego serca dzienkuje za karzdą pomoc
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Przejdź na dół
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 16 Sie, 2004 13:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli kazda z nich wie o tym ze masz tez inną i nic sobie z tego nie robią to żuć je obydwi....ja gdybym się dowiedziała że mój chłopak ma jeszce jedną dizewczyne to żuciłabym go natychmiast i niespojrzałabym juz nawet na niego...jesli one mają to zaprzeproszeniem gdzies to pewnie niedługo zostaniesz bez zadnej dzewczyny ale jesli panienki nie wiedza nawzajem o istnieniu drugiej dziewczyny w twoim zyciu to napewno niedlugo sie dowiedzą więc lepiej jak najszybciej zuc jedna..sam sie w to wpakowałes i musisz wypic piwo które nawazyłes..zostan z ta którą bardziej kochasz..inaczej pomóc ci nie potrafie.

Numer Gadu-Gadu
730730
Tisiana Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 16 Sie, 2004 13:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oj człowieku tak się nie robi...zgadzam sie całkowicie z gościówą i dodam to abyś już nigdy tak nie robił...2 dziewczyny na raz to głupstwo...jedna będzie bardzo zrozpaczona...jak mogłeś w ogóle doprowadzić do tej sytuacji? nie powinieneś na to pozwolić a tak to jedna Cię znienawidzi...mogłeś mieć dziewczynę i przyjaciólkę...a tak będz8esz miał dziewczynę i wroga...wroga w sensie tym że ty dla niej będziesz worgiem...żuć szybko jedną...bo prędzej czy później oby dwie się dowiedzą że mają rywalki...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1104532
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 16 Sie, 2004 15:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z poprzedniczkami...Ile Ty masz lat? 10? 11? Tak się nie traktuje dziewczyn! Ty chyba nawet nie wiesz, co to znaczy MIŁOŚĆ. Lepiej zastanów się 2 razy,zanim zgodzisz się na chodzenie z kimkolwiek...Jeśli jesteś pewny,że KOCHASZ je obie równo to najlepiej z każdą zerwij.

Nadia25 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 16 Sie, 2004 17:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kwiat Zakochaj się raz a pożądnie Kwiat POzdrowionka kicia1994

----------------------------
Forum to nie śmietnik! Świetnie,że kochasz Sebastiana,ale nie pisz tego samego postu tysiąc razy!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 18 Sie, 2004 10:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zastanów się dobrze którą chcesz bardziej (która ma fajniejszy charatker) ... a z tą drugą po prostu pogadaj , wytłumacz jej wszystko , powiedz jej że jesteś kretynem że tak postąpiłeś i zapytaj ją czy ci wybaczy i czy zostaniecie BLISKIMI przyjaciółmi ...

ale naprawde , JAK MOŻNA MIEĆ 2 DZIEWCZYNY NARAZ ??!!

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
Odpowiedz do tematu