Wysłany: Pon 16 Sie, 2004 11:33 mam 2 dziewczyny!(co mam zrobić?)
niedawno poznałem 2 fajne laski ,oby dwie poprosily mnie o chodzienie oczywiście sie zgodzilem ale wziole, je 2 naraz i nie wiem co teraz mam zrobić. jedna ładna zwariowana w moim typie ale 2 tak samo, do oby 2 czuje to samo wielka milość nigdy nie pomyślałem że takie coś morze mi sie przydażyć! :love6: powiedzcie co ja mam zrobić bo inaczej zwarjuje niedługo one sie o mnie pobiją. mówie wam one nawet są do tego zdolne!powiedzcie mi co mam zrobić, albo na tej stronie albo na mojej poczcie skopa14@wp.pl z całego serca dzienkuje za karzdą pomoc
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Jeśli kazda z nich wie o tym ze masz tez inną i nic sobie z tego nie robią to żuć je obydwi....ja gdybym się dowiedziała że mój chłopak ma jeszce jedną dizewczyne to żuciłabym go natychmiast i niespojrzałabym juz nawet na niego...jesli one mają to zaprzeproszeniem gdzies to pewnie niedługo zostaniesz bez zadnej dzewczyny ale jesli panienki nie wiedza nawzajem o istnieniu drugiej dziewczyny w twoim zyciu to napewno niedlugo sie dowiedzą więc lepiej jak najszybciej zuc jedna..sam sie w to wpakowałes i musisz wypic piwo które nawazyłes..zostan z ta którą bardziej kochasz..inaczej pomóc ci nie potrafie.
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Oj człowieku tak się nie robi...zgadzam sie całkowicie z gościówą i dodam to abyś już nigdy tak nie robił...2 dziewczyny na raz to głupstwo...jedna będzie bardzo zrozpaczona...jak mogłeś w ogóle doprowadzić do tej sytuacji? nie powinieneś na to pozwolić a tak to jedna Cię znienawidzi...mogłeś mieć dziewczynę i przyjaciólkę...a tak będz8esz miał dziewczynę i wroga...wroga w sensie tym że ty dla niej będziesz worgiem...żuć szybko jedną...bo prędzej czy później oby dwie się dowiedzą że mają rywalki...
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 16 Sie, 2004 15:35
Zgadzam się z poprzedniczkami...Ile Ty masz lat? 10? 11? Tak się nie traktuje dziewczyn! Ty chyba nawet nie wiesz, co to znaczy MIŁOŚĆ. Lepiej zastanów się 2 razy,zanim zgodzisz się na chodzenie z kimkolwiek...Jeśli jesteś pewny,że KOCHASZ je obie równo to najlepiej z każdą zerwij.
zastanów się dobrze którą chcesz bardziej (która ma fajniejszy charatker) ... a z tą drugą po prostu pogadaj , wytłumacz jej wszystko , powiedz jej że jesteś kretynem że tak postąpiłeś i zapytaj ją czy ci wybaczy i czy zostaniecie BLISKIMI przyjaciółmi ...
ale naprawde , JAK MOŻNA MIEĆ 2 DZIEWCZYNY NARAZ ??!!
_________________ miłość jest jak żmija : męczy , dręczy i zabija ...