| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
papierosy
Autor Wiadomość
ktosik

PostWysłany: Wto 21 Sty, 2003 19:24   papierosy Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dlaczego tutaj nie ma zadnego postu na temat nikotyny i alkocholu? chcialam sie dowiedziec, jaki jest najlepszy sposob na zatuszowanie, jk ktos pije, i zeby potem moja maka sie nie skapła? zeby nie było tego oddechu. i jeszcze jedno: czy palenie skrętów z herbaty moze byc szkodliwe?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 22 Sty, 2003 01:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Najlepszą metodą jest nie picie alkoholu Smile
Jeśli mama nie pozwala Ci pić alkoholu do 18 roku życia, to najlepiej ten zakaz uszanować. Wiem, że jest trudno. Jeśli naprawdę musisz, to najlepiej pij wtedy, gdy nie ma szans, by Cię mama nakryła. Jeśli wyczuje alkohol, to narazisz się na solidną awanturę.
Nie powinienem tego pisać, ale starą "harcerską" ( Smile ) metodą ukrycia alkoholowego zapahu z ust przed kontrolą policyjną jest żucie listków laurowych. Szczerze mówiąc sam nie próbowałem, ale podobno skuteczne.

Palenie dosłownie wszystkiego jest szkodliwe. Czy to herbata, czy inne zielska i rurki czy nawet papier toaletowy (też są tacy "agenci", którzy to palą) - wszystko jest szkodliwe i może powodować nawet raka płuc.

anna
Gość
PostWysłany: Pią 02 Maj, 2003 09:49   :)

Ja mam wyprobowane sposoby:

1.ten co pan mowil czyli zucie listkow laurowych (pomaga tez przy zapachu od papierosow)

2.zucie gumy owocowej np. Hubba Bubba,NIgDY NIE MIETOWEJ.raz zulam mietowa i kolega stwierdzil ze od mnie zajezdza jakbym wódke pila ;p

3.po paleniu lub piciu nawpychac sie jakis ciastek, cukierkow, popic to sokiem pomaranczowym Smile
Powrót do góry
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 02 Maj, 2003 10:40   ...... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja nie chce pis i na pewno pic nie bede dlaczego? Sadze ze alkohol i papierosy z jakiegos powogu sa sprzedawane od lat 18! a poza tym nie chce sie truc !!!! chce zyc dlugoooooooo dlugggooo :P

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Odpowiedz do tematu