| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
nie mam okresu
Autor Wiadomość
tina
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 17 Sie, 2004 18:22   

co wazysz 37 kilo soory ale jakoś nie wierze W TYM WIEKU TO NIEMOŻLIWE

po.zd.ro
Przejdź na dół
tina
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 17 Sie, 2004 18:25   

hehe jakoś mi sie nie chce wierzyć że ważysz 37 kilo hehe to ty chyba już kościotrupem jesteś a poza tym to przy tej wadze byłabyś w szpitalu hihihiihi

soory ale nie mogę sie powstrzymać od śmiechu .............................
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 17 Sie, 2004 18:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tina napisał/a:
co wazysz 37 kilo soory ale jakoś nie wierze W TYM WIEKU TO NIEMOŻLIWE

po.zd.ro

Oj mozliwe ... zobacz najpierw na jej wzrost ... - 153 .
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 17 Sie, 2004 19:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dziewczyna najprawdopodobniej miala cos w stylu anoreksji, a jezeli to nie byla ta choroba to po prostu moze byla bardzo chuda..

Numer Gadu-Gadu
2891618
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 17 Sie, 2004 20:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bUŚKA napisał/a:
DZIĘKI ZA WSZYSYKIE CENNE RADY I SERDECZNE POZDROWIENIA (NIE POZWALACIE MI TRACIĆ NADZIEJI) A TAK A PROPO TEJ WAGI TO WAŻE 37 KG (OD KOŃCA CZERWCA PRZYTYŁAM 7 KG

To wszystko wyjasnia..JESTES OKROPNIE CHUDA!!! Musisz jak najszybciej przytyć!! Szczupłe osoby dostaja później okres niz osoby "normalne" czy grube.

Numer Gadu-Gadu
730730
Buśka
Gość
PostWysłany: Sro 18 Sie, 2004 10:52   

kiedy ja ostatnio dużo przytyłam przed wakacjami ważyłam mniej a wcale nie jestem taka chud bo w pasie mam 65 cm. może nie jestem przy kości ale chć sie obrzeram i nigdy nie odchudzam to i tak nie moge przytyć HiHi taka przemiana materi u mnie ( co mam na to poradzią a oddżrzywiam sie dobrze
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 18 Sie, 2004 21:36   

Malvina napisał/a:
Anonymous napisał/a:
ja dostałam okres jak miałam 13 lat a wydzieline śluzową miałam 2.5 roku jeśli nie dostaniesz okresu do 16 lat skonsultuj się z ginekologiem

He ? Wydzieline dostałas jak mialas 2 lata ? NAPEWNO NIE !

Nie rozumiesz tekstu? Ona napisała, że wydzielinę miała 2 lata i pół roku, a nie, że jak miała 2 lata i poł roku, to wtedy dostała wydzielinę.
Postaraj się zrozumieć tekst i nie pisać bezsensownych postów.
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 18 Sie, 2004 22:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chodzi o to,że dostała wydzielinę na 2,5 roku przed pierwszym okresem Mr. Green
KleO napisał/a:
Ja też mam 1,5 roku wydzielinę i też nie mam miesiączki. Boję się, ze nie urosnę już po niej. Mam 146,5 cm wzrostu i mam 14 lat Sad
Ale podobno 8 centymetrów się po miesiączce jeszcze rośnie, ale co to dla mnie te '8 centymetrów' Crying or Very sad

KleO nie przesadzaj! Jeszcze będziesz wysoką,zgrabną dziewczyną,zobaczysz! Nie ma określonej reguły,ile się urosnie,po prostu rośnie się wolniej. A taka niska to nie będziesz, znam kobiety(dorosłe, 25-letnie) co mają 155 i jakoś nikt uwagi na to nie zwraca a i bardzo fajne są Mr. Green

Blandzia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 21 Sie, 2004 14:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Iśka napisał/a:
Tak, lepiej idź. Co prawda mówi się, że do 16 roku życia nie ma się co martwić... ale Tobie pozostało tylko pół roku.
I nie trać nadziei ! Wink

Wszyscy pisza "do 16 roku zycia" a ja osobiscie jesli w wieku 14 nie mialabym okresu to zwariowalabym z przerazenia! Pedem do ginekologa dziewczyno!

http://wszystkie-kolory-teczy.blog.onet.pl/ -****
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3006137
ewqq Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 27 Sie, 2004 14:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz mroweczka... moja mama ma 155cm, a np. mój brat ma 185cm. znowu moja siostra ma 165cm a mój tata 175cm. czyli jeśli już są takie schody, to ja powinnam mieć 145cm? Nie, nie, nie... ja już mam 155cm a mam dopiero 12 lat. A ty KleO strasznie niska jesteś... Ale spokojnie, jeszcze przegonisz innych.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 27 Sie, 2004 15:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wcale nie musi tak być. Twoja mama jest niska ale są też u Ciebie w rodzinie osoby wysokie. Prawdopodobnie będziesz miała coś około 165 tak jak siostra. A że masz dopiero 12 lat to na pewno jeszcze dużo urośniesz Wink

klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 01:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeszcze urośniesz. I przerośniesz koleżanki. (prawie) napewno:). Moja siostra w podstawówce, była jedną z mniejszych, w gimnazjum była równa(miała tak, że chodziła do podstawówki, i jak miała iść do gimnazjum, to ta podstawówka się na gimnazjum przeżuciła, więc siostra miała tą samą klasęSmile ) a teraz jak się spotyka z koleżankami które kiedyś były wysokie, przerosła je:] (ona poźniej zaczęła rosnąć, i później skończy, a koleżanki nagle urosłhy jak słupy, i stanęły) Sory że tak wszystko pomieszałam Smile

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 12:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tak, z tym przerośnięciem innych, to się zgodzę Smile
Też znam taki przypadek Wink
Moja koleżanka w podstawówce, była najniższa, zdecydowanie.
Pod koniec 6 klasy zaczęła szybko rosnąć... teraz jesteśmy w 3 gimnazjum a ona jest najwyższą dziewczyną w klasie Wink
Przerosła wszystkich biggrin
Powrót do góry
Vandit Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sro 01 Wrz, 2004 00:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wszystko jest ok ... ;- )

Nikt
Gość
PostWysłany: Sro 01 Wrz, 2004 11:51   Nie martw się

Wolniej dorastasz. Ja też mam 153 cm wzrostu, niezbyt duży biust, ale mam okres (mam 12 lat). Ważę również 49 kilogramów. A ty? Bo czytałam, że trzeba osiągnąć wagę ok 47 kilo. I nie martw się, bo to już niedługo. Ja miałam wydzielinę przez 3 lata!
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu