no wlasnie to nie jest zadna grzybica ;) a masz jeszcze ta wydzieline?? bo jesli tak to znaczy ze masz okres. moze byc ona brazowa (niekoniecznie musi byc czerwonobrazowa), bo jesli jes brazowa to znaczy ze masz cykl bezowulacyjny... kurcze juz to chyba pisalam...;)
a ja nie wiem , co by to mogło być , bo ja mam taki biały śluz i on zostawia na majtkach białe ślady .. mam go już dość długo ale jeszcze nie miałam miesiączki ..
anezuka jeśli bardzo sie martwisz powiedz o tym mamie albo pani pedagog ze szkoły (ona też zna się na tych rzeczach i napewno ci coś poradzi)
_________________ miłość jest jak żmija : męczy , dręczy i zabija ...
wiesz moze na poczatku jest brazowa ale okazac sie moze ze to okres chyba ze juz przeszlo odezwij sie do mnie na gg to sobie pogadamy chetnie ic omoge!
dostałam okres! ;D mogę to obwieścić całemu światu (zaraz wejde na balkon i krzykne: "LUDZIE!!! DOSTAŁAM OKRES!!! )! zauważyłam na wkładce krew więc zmieniłam ją na podpaskę (czytałam że dobre są bella perfecta green, więc zaopatrzyłam siem w nie ) i jest pełno krwi.. ech... no, ale w pewnym sensie jestem szczęśliwa.
dzięki za dobre rady
Ostatnio zmieniony przez anezuka dnia Wto 24 Sie, 2004 23:30, w całości zmieniany 1 raz
mam 12 lat, jestem bardzo wysoka (mam coś pod 170) i waże 47 kg.
Od ok. roku mam białą wydzielinę ale od dzisiaj jest ona brązowa.
To raczej nie jest okres, bo przy wydawaniu moczu nie widze w nim "tego", a brzuch w ogóle mnie nie boli. Czy to oznacza że coś ze mną nie tak? Błagam o odpowiedź, bo zaraz zwariuję ;(
hehe a więc się zpóźniłam z odpowiedziom bo własnie chciałam napisać ze to na 100000% nie jest zadna grzybica i zebyscie jej nie starszyli bo wiekszosc dziewczyn przed pierwszą miesiączką ma taką wydzieline..no i stalo sie Mielismy racje ze niedlugo dostaniesz okres GRATULACJE
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."