| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
[you]odpowiedz;D
Autor Wiadomość
PuśQa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 08:49   [you]odpowiedz;D Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No wieć...chciałam zapytać ponieważ moja koleżanka mówi , że jak wychodzi gdzieś dalej na dwór na spacer ,lub na noc to zakłada podpaski jedna na drugą i wtedy czuje sie bezpieczniej...czy tak jest dobrze???przeciez jezeli ich tam tyle jest to mozna sie czuc jak by się zaprzeproszeniem nasrało do tych gatków ... i jeszcze..ja jestem chuda..wiec jak bym zalozyla podpaske..probowalam jak to bedzie sie czula itp...to ona sie zgina..jestem za chuda..a ta podpaska za szeroka chyba..no nie wiem..powiedzcie sami..uważam , ze ten temat jest troche bezsensownie napisany..ale dopiero wstałam Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 10:48   

Co, zakazany skrypcik nie zadzialal?
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 11:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

podpaske sama sobie z czasem dobierzesz jest coś takiego chyba jak always light. czy jakoś tak. takie pomarańczowe, wąskie, i dobre. Ja ogólnie to nielubie ze skrzydełkami, bo mi też się podgina:P Nie lubiłam tzn. bo nieużywam podpasek:P
I polecam OB:>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 12:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Podpaski always są dobre ale niesteydrogie dlatego ja polecam bella z granulkami-są tanie i wygodne i bardzo podobne do always. Jak dla mnie sjuper..ale kazda z nas jest inna i nie wiem czy tobie będą one odpwiadac...kupuj rózne podpaski a z czasem wybierz najlepsze dla siebie a co do twojej kolzanki to mysle ze nie powinna tak robic..po to sa w sklepach podpaski o róznej chłonnosci zeby wlasnie zapobiegac ptrzesiąkaniu..jesli wychodzi na dłuzej niech zalozy podpaske o n ajwiększej chłonnosci..ewentualnie pod podpaske mozna dac wkladke tak na wszlelki wypadek gdyby mialo ktroche przeiąknąc...pare razy tak robilam dla pewnosci i okazlo sie ze w sumie i tak niepotrzebnie bo podpaska wcalew nie presiąkała wiec polecam twojej kolezance poprostu pdopaski o największej chlonnosci-na opakowaniu zaznaczona jest ona kropelkami

Numer Gadu-Gadu
730730
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 12:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem,co za sens ma zakładanie podpaski na podpaskę, wystarczy założyć jedną z granulkami...I już. Po prostu trzeba odpowiednio dobrać podpaskę. A i tak wyjdzie na to samo jakbyś miała dwie lub jedną bo i tak musisz je zmieniać co max. 5 godzin.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kasiulka14latek Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 15:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale jednak cos w tym jest bo moja mama jak idzie spac to na noc zaklada dwie podpaski... wtedy chyba tak bardzo nie przesiaka a jak w nocy sie wierci to roznie to bywa

Numer Gadu-Gadu
9596579
tina
Gość
PostWysłany: Sro 25 Sie, 2004 19:23   

to trzeba wybrac te na noc o najwiekszej chlonnosci
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 27 Sie, 2004 00:05   

To nie ma sensu, bo podpaska z dołu i tak ma folię, która nie przepuszcza, a więc to tak jakbyś zakładała na siebie kilka foliowych peleryn
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 27 Sie, 2004 09:03   

To bez z sensu zakładać podpaskę jedną na drugą. To nic nie daje. Ze spodu jest klej. Więc gdyby podpaska przeciekała, to i tak nie od spodu, bo jest tak skonstruowana, że nie przecieknie, tylko może conajmniej przeciekać bokiem...
I dwie podpaski? - bez sensu.
Powrót do góry
kasiulka14latek Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 27 Sie, 2004 10:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiecie ja tam nie patrze jak moja mama zaklada te podpaski, ale skoro duzo osob tak robi (najczesciej na noc) to cos w tym musi byc.... biggrin Razz Smile

Numer Gadu-Gadu
9596579
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 27 Sie, 2004 11:38   

Ja już bardziej rozumiem watę na podpaskę czy coś... może chodzi o to, ze podpaskę, a np. z przodu czy z tyłu drugą... robiąc rozmiar XXL, ale takie można kupić w sklepie... podpaski tzw. na noc. Według mnie to nie m sensu
Powrót do góry
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 25 Wrz, 2004 17:57   Re: [you]odpowiedz;D Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

PuśQa napisał/a:
No wieć...chciałam zapytać ponieważ moja koleżanka mówi , że jak wychodzi gdzieś dalej na dwór na spacer ,lub na noc to zakłada podpaski jedna na drugą i wtedy czuje sie bezpieczniej...czy tak jest dobrze???przeciez jezeli ich tam tyle jest to mozna sie czuc jak by się zaprzeproszeniem nasrało do tych gatków ... i jeszcze..ja jestem chuda..wiec jak bym zalozyla podpaske..probowalam jak to bedzie sie czula itp...to ona sie zgina..jestem za chuda..a ta podpaska za szeroka chyba..no nie wiem..powiedzcie sami..uważam , ze ten temat jest troche bezsensownie napisany..ale dopiero wstałam Wink
gorzej! czuła by się jak w pampersie to jest dobry pomysł ale nie wiem czy byłoby jej wygodnie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
7735521
Odpowiedz do tematu