| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Znowu ta okropna wydzielina...........
Autor Wiadomość
kasiulka14latek Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 28 Sie, 2004 15:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Paulka znam to uczycie SmileRazz ale coz takie zycie... nie wiem tylko na jakiej podstawie ewqq napisala ze jest teraz w wieku , w ktorym dziewczyny najczesciej dostaja okres. mozesz mi to wytlumaczyc?? przeprowadzasz jakies statystyki ze tak piszesz?? (stoisz na ulicy i pytasz kazda dziewczyne czy ma okres). u mnie np. tylko jedna dziewczyna z klasy miala w podstawowce okres, wszystkie prawie dostaly w pierwszej gimnazjum, w drugiej tylko dwie, a teraz ide do trzeciej i tylko ja nie mam. wiec nie wiem skad to wzielas....

Numer Gadu-Gadu
9596579
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 14:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kasiulka ale tak jest,że dziewczyny dostają najczęściej okres w wieku 12,13 lat. I rzeczywiście jakby przeprowadzić statystyki to większość dziewczyn dostała właśniew w tym wieku...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Tavion
Gość
PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 14:46   

Tamponów nie używa się przy wydzielinie Neutral
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 16:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wcale nie!! tylko teraz przez ostatnie lata dzieci tak szybko dojrzewaja wszystkie moje kolezanki dostaly jak mialy 13-14lat. tylko kilka jak mialo 13... moja mama dostala jak miala 13.5 ale lekarz powiedzial ze bardzo wczesnie (za wczesnie). a teraz to dziewczynki szybciej dojrzewaja np. dlatego ze teraz zwiekszyla sie ilosc alergikowi astmatykow (nie wiem jak sie to odmienia) a w ich lekach sa hormony i dlatego... jesli dziewczyna w wieku 12lat dostala okres to dlatego ze brala jakies lekarstwa z hormonami, tylko nie wiele dziewczyn , ktore nie biora hormony dostaje okres w tym wieku.

Numer Gadu-Gadu
9596579
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 18:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kasiulka co ty piszesz ?! Neutral Nic o tym niewiem zeby w moich lekach ( ktorych juz nie biore Mr. Green ) były hormony. .... Kto Ci takie glupoty naopowiadał ? Confused
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 21:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kasiulka u każdego jest inaczej...Własnie ten wiek jest najpopularniejszy 12-14 lat(najcześciej 13) a Ty włąśnie piszesz,że u Ciebie tak było...I wcale to nie ma związku z lekami Rolling Eyes Bo jakoś moja siostra+ moja koleżanka są zdrowe na ciele i umyśle a dostały w wieku 12...A jedna chyba 11...Więc to całkiem normalne jest zresztą jestem pewna,że gdybyśmy przeprowadziły ankietę na forum( chyba ja już nawet kiedyś robiłam) to większośc by zagłosowała na 12,13 lat...

Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 30 Sie, 2004 13:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to sie zapytajcie lakarza jak mi nie wierzycie ze w lekach na astme i inhalatorach sa hormony!!!!! a jak sie bierze hormony to si dojrzewa szybciej. nie wiele osob ktore sa zdrowe i nie braly nigdy hormonow dojrzewa w takim wieku. ale np. jesli matka byla w ciazy i brala hormony, to dziecko tez wtedy wczesniej dojrzewa. jak mi ni wierzycie to idzcie do lekarza i sie spytajcie!!!

Numer Gadu-Gadu
9596579
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 30 Sie, 2004 15:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No dobra, ja nie mówię,ze Ci nie wierzę. Ale nie wszystkie dziewczyny,które dostają okres w wieku 12 lub 13 lat biorą(lub ich matki brały) hormony. Samym żywym dowodem na to jest moja siostra BLIŹNIACZKA która dostałą okres w wieku 12 lat i nasza matka NA PEWNO nie brała hormonów a z kolei ja jestem i płaska i chuda i wszystko...I proszę Was, nie kłóćmy się już o to,prawda jest taka,że wiekszość dziewczyn dostaje okres w wieku 12, 13 lat i skończmy już tą bezsensowną dyskusję.

Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Pon 30 Sie, 2004 22:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mróweczko, masz siostrę bliźniaczkę !?
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu