| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Dlaczego?
Autor Wiadomość
Sajmon Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 14:06   Dlaczego? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam takie dziwne pytanie do dziewczyn. Mam kumpla, który miał juz sporo dziewczyn, ale u niego tak jest, ze albo dziewczyny go "kochają" albo nienawidzą (mało neutralnych). Troche mnie to dziwi bo szczerze mówiac nie wiem co w nim mozna widzieć (całe szczeście ze tego nie widze Wink).U mnie jest tak ze wiele dziewczyn traktuje mnie jako przyjaciela do serca przyłóż, ale nic więcej. Wiele razy słyszałem ze jestem super chłopak, bardzo miły, kulturalny, wychowany itp itd. ze będe dobrym męzem i w ogóle, ale jakoś zadna nie widzi we mnie niczego więcej... zawsze byłem sam. Moze to dobrze? czekam na prawdziwą miłośc a nie "bujanie sie" w kims. Nową szkołe (LO) traktuje z nadzieją na wlasnie taką rzecz z wzajemnością. Moze znajde, moze nie. Będzie co ma być. Ale sie rozpisałem.... dobra moje pytanie to "dlaczego jeśli jestem taki ah i oh to nikt na mnie nie zwracał uwagi? ;P" głupie pytanie, dobra... tak w ogóle witam użytkowników bo dopiero sie zarejestrowałem biggrin. Pozdro 4 all

www.republika.pl/sajmon_sajmon/Z.JPG <- maj fotos Razz

------------------------------------------------
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3855487
Tavion
Gość
PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 14:54   

yyyy.... mówią ci tak bo może coś do ciebie czują Rolling Eyes
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 14:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

anu wlasnie nie.. dlatego bo tak myslą Smile. Razz chociaz moim zdaniem prawdziwa przyjaźń to forma miłości.

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3855487
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 15:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sajmon jesli mowią do Ciebie takie rzeczy to chyba cos czują ... Przeciez nie " włamałes " się w ich mysli i niewiesz co one myslą o Tobie !
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 15:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale ja mam taki kontakt z nimi ze wiem co do kogo czują, i do kogo czują coś więcej Smile chyba ze czują do kogoś i do mnie naraz biggrin

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3855487
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 15:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem, wiem... też mam takiego przyjaciela, który wie o mnie dosłownie wszystko... i dlatego też wie, co do niego czuję - czyli wielką, ogromną przyjaźń. Ale nie wiem czy chciałabym z nim chodzić... Chyba nie... Nie, napewno nie mogłabym się całować z przyjacielem.
Ale wiesz co... coś mnie ciekawi... a w ogóel zapytałęś się im czy chcą z Tobą chodzić ? Jeśli nie, to dalej, pytaj ! A jeśli tak, i ogmówiły, to poszukaj gdzieś indziej... Na świecie jest tyle pięknych lasek ! Wink Laughing

A tak btw, to prawdziwa miłość Twojego życia i tak będzie Twoją przyjaciółką. Dlaczego ? Bo jest tak (chyba tak, hehe, o ile niczego nie pomyliłam Razz):
-miłość zauroczenia,
-miłość upodobania,
-miłosć pożądania,
-i na samym końcu miłość przyjaźni...
Rzadko kiedy jest w innej kolejności Wink
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 15:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja sądzę, że jestes dla nich tylko przyjacielem, formą kogoś kto chociaz jest innej płci potrafi je zrozumieć i wytłuamczyć dlaczego z facetami tak ejst, poczekaj a w końcu jakaś dziewczyna oprócz "lubienia Cię" w końcu Cie pokocha...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Tavion
Gość
PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 15:28   

Zgadzam się z wami w 100% :>
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 15:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

poczekam Smile wiem ze w koncu wszystkich nas to spotka, piękne uczucie Smile. Narazie oddam sie pasji mojej - muzyce.

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3855487
Tavion
Gość
PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 15:30   

- -"

Jeśli masz zamiar czekać i oddawać się muzyce - to po co pisałeś ten temat? Neutral
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 15:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bo zadałem pytanie, ale narazie nikt mi nie odpowiedzial - dlaczego w osobie nie lubianej na ogół duzo dziewczyn sie buja Razz a w osobie lubianiej nie biggrin

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3855487
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 15:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

bo co do osoby lubianej, dziewczyny są dość wstydliwe i bojaźliwe więc boją się, że osoba lubiana je odtrąci bo ma dziewcząt na pęczki, a o takiego mniej znanego nie muszą się martwic że je zostawi, logiczne =P

Numer Gadu-Gadu
2891618
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 15:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja jestem innego zdania... myśle, że poprostu ten Twój kolega jest przystojy i dlatego dziewczyny do niego lecą jak ćmy do światła, hehe biggrinA nie lubiany jest wśród chłopaków dlatego że ma tyle wielbicielek Wink
A Ty ciesz się, że potrafisz być dobrym przyjacielem dla wielu dziewczyn, a nie plejboyem na kilka dni Wink
I nie oddawaj się tylko muzyce ! Dziewczyn też musisz szukać ! Bez pracy nie ma kołaczy... bo to Ty jesteś chłopakiem... i Ty powinieneś poprosić dziewczynę o chodzenie, a nie ona Ciebie, nie ? Wink Przynajmniej mi się tak zdaje... dla mnie byłoby trochę krępujące prosić chłopaka o chodzenie Smile
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 29 Sie, 2004 15:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmmmm fakt.. ale on nie jest lubiany tez przez spore grono dziewczyn Smile. A ja szukam szukam. Smile. Fakt ze ostatni jego związek skonczył sie po 2 dniach. Najdłuzszy trwał 8 miesięcy ale jak on to mówi "chocił z nią z nudów" :/. Dobrze ze ja taki nie jestem.

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3855487
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 30 Sie, 2004 09:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moze dlatego wlansie nie jest lubiany ze chodzac z dziewczyna traktuje ją jak osobe by sie pochwalić, a nie traktuje ją z uczuciem? On zapewne jest typem bajeranta i dlatego dziewczyny na niego leca, ale jak go poznaja blizej to juz nie widzą w nim nic szczegolnego:) Powiem Ci jedno-gorsza jest bajera ktora dziala tylko kilka dni, o wiele lepsza i cenniejsza jest naturalnosc, to co w Tobie nigdy nie minie i co zawsze bedzie urzekałoSmile Dlatego nie lubie bajerantów bo po jakims czasie staja sie nudni i taki to zwykle dziewczyny powaznie nie traktuje. Tylko tak właśnie na popis. Poza tym prawdziwa miłość zaczyna sie od przyjaźni (wg mnie, poniewaz to jest naturalne, a dlaczego? Bo partner powiniene być również Twoim przyjacielem, nie tylko kochanką/kiem ale prawdziwym kompanem zyciowym), wiec może kiedys Twoja dobra koleżanka czy nawet przyjaciółka zakocha sie w Tobie Wink na to potrzeba troche czasu Smile

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu