Wysłany: Sob 21 Sie, 2004 15:22 Re: bŁONA DZIEWICZA
oLUNIA 1 napisał/a:
cO TO JEST BŁONA DZIEWICZA I CO SIĘ STANIE JAK JĄ PRZEBIJE NP. MASTRUOWANIEMICO WTEDY!!!!!!!!!!!
Blona dziewicza to cienka blonka umieszczona w pochwie. Jesli ja przerwiesz nie stanie sie nic. A jesli chcesz ja mec i sie masturbowac to skup sie na lechtaczce
widziałam post trochę podobny i tam ktoś odpowiedział że ta błona dziewicza jest tuż przed pochwą ale nie martw sie bo w tej błonie dziewiczej małe otworki przez które przepływa krew i wydzielina śluzowa
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 21 Sie, 2004 20:23
Żeby przy masturbowaniu się nie przebić błony dziewiczej po prostu nie używaj zbyt ostrych i długich przedmiotów. A CO to jest błona dziewicza wyjaśniły Ci dobrze dziewczyny. Łatwo poznać to,że przebiłaś sobie błonę dziewiczą,bo pojawia się przy tym trochę krwi.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Wto 31 Sie, 2004 16:25
Lolitko czy ktoś powiedział, że Ci zazdrości ?
Dla niektórych ważne jest to czy są dziewicami czy nie... dla niektórych nie
A ja tam jestem z tego dumna, że jestem dziewicą... właściwie to sobie nie wyobrażam, że mogłoby być inaczej
Lolitko czy ktoś powiedział, że Ci zazdrości ?
Dla niektórych ważne jest to czy są dziewicami czy nie... dla niektórych nie
A ja tam jestem z tego dumna, że jestem dziewicą... właściwie to sobie nie wyobrażam, że mogłoby być inaczej
No to pogadamy jak bedziesz troche wiecej wiedziec o tym Swiecie i bedziesz bardziej dojrzala psychicznie.
_________________ Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Wto 31 Sie, 2004 21:06
No kurcze, bo Ty akurat wiesz co to znaczy być dziewicą... buachacha...
To po pierwsze, a po drugie, nie udawaj, że jesteś dojrzały psychicznie... Napisałeś najwyżej kilkanaście postów, a każdy na tym forum powiedziałby, że nie jesteś .
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Wto 31 Sie, 2004 21:06
I naprawdę uważasz,że jeśli Iśka jest w wieku 15 lat(chyba) dumna z tego,że jest dziewicą to jest po prostu niedojrzała psychicznie? Ciekawe,kto tu jest niedojrzały psychicznie.
Lolitka12- Zazdrościmy? Chyba Ci odbiło. Ja Ci prędzej współczuję.
Tavion- Ja taką osobę dalej uważałabym za dziewicę bo przecież jeszcze "tego" nierobiła a chyba o to bardziej chodzi, przecież to nie jej wina,ze miała wypadek przez sport...
Niektóre dziewczyny nie mają błony dziewiczej już od urodzenia... choć są to żadkie przypdki, a także niektóre mają tak grubą, albo w takim kszałcie, ze dopiero przy następnych stosunkach da się ją przebić... nie wiem od czego to zależy, ale tak nas uczyli.
Do Lolity: to co mówisz oznacza, ze jesteś zwykłą puszczalską, która daje jak leci, zeby dawać...
Do Vandita: Dostałeś ostrzeżenie, popraw się, albo następne nie będzie takie od se. Denerwujesz mnie coraz bardziej swoimi bezsensownymi i nie wnoszącymi nic postami
Tavion Gość
Wysłany: Wto 31 Sie, 2004 21:48
Vandit napisał/a:
Przypadkowo ti sie dzieci robi ! xD
Ale inteligentna odpowiedź. To się zdarza - od naciągania mięśni ciała.