| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
bŁONA DZIEWICZA
Autor Wiadomość
oLUNIA 1
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 21 Sie, 2004 15:09   bŁONA DZIEWICZA

cO TO JEST BŁONA DZIEWICZA I CO SIĘ STANIE JAK JĄ PRZEBIJE NP. MASTRUOWANIEMICO WTEDY!!!!!!!!!!!
Przejdź na dół
Blandzia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 21 Sie, 2004 15:22   Re: bŁONA DZIEWICZA Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

oLUNIA 1 napisał/a:
cO TO JEST BŁONA DZIEWICZA I CO SIĘ STANIE JAK JĄ PRZEBIJE NP. MASTRUOWANIEMICO WTEDY!!!!!!!!!!!

Blona dziewicza to cienka blonka umieszczona w pochwie. Jesli ja przerwiesz nie stanie sie nic. A jesli chcesz ja mec i sie masturbowac to skup sie na lechtaczce Wink

http://wszystkie-kolory-teczy.blog.onet.pl/ -****
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3006137
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 21 Sie, 2004 19:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

widziałam post trochę podobny i tam ktoś odpowiedział że ta błona dziewicza jest tuż przed pochwą ale nie martw sie bo w tej błonie dziewiczej małe otworki przez które przepływa krew i wydzielina śluzowa
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 21 Sie, 2004 20:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Żeby przy masturbowaniu się nie przebić błony dziewiczej po prostu nie używaj zbyt ostrych i długich przedmiotów. A CO to jest błona dziewicza wyjaśniły Ci dobrze dziewczyny. Łatwo poznać to,że przebiłaś sobie błonę dziewiczą,bo pojawia się przy tym trochę krwi.

Vandit Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 15:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No jesli zostanie przebita to bedzie przebita, tak jak bys wziela balonik przebila go i juz t.T

Tavion
Gość
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 15:37   

A jeśli uprawiając sporty, dziewczyna przypadkowo przebije błonę, uważa się ją jeszcze za dziewicę? Neutral
Powrót do góry
Lolitka12
Gość
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 16:04   

A na co mi błona dziewicza? Po co być dziewicą? Ja już się kochałam z chłopakiem i nie jestem dziewicą i co z tego? Zazdrościcie?
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 16:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tavion napisał/a:
A jeśli uprawiając sporty, dziewczyna przypadkowo przebije błonę, uważa się ją jeszcze za dziewicę? Neutral

Przypadkowo ti sie dzieci robi ! xD

Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 16:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lolitko czy ktoś powiedział, że Ci zazdrości ? Smile
Dla niektórych ważne jest to czy są dziewicami czy nie... dla niektórych nie Smile
A ja tam jestem z tego dumna, że jestem dziewicą... właściwie to sobie nie wyobrażam, że mogłoby być inaczej Razz
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 19:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Iśka napisał/a:
Lolitko czy ktoś powiedział, że Ci zazdrości ? Smile
Dla niektórych ważne jest to czy są dziewicami czy nie... dla niektórych nie Smile
A ja tam jestem z tego dumna, że jestem dziewicą... właściwie to sobie nie wyobrażam, że mogłoby być inaczej Razz

No to pogadamy jak bedziesz troche wiecej wiedziec o tym Swiecie i bedziesz bardziej dojrzala psychicznie.

Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 20:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Odezwał sie dojrzały psihicznie ktory chwali sie wymiarami penisa :/ Nawet mu imie dał ... Confused
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 21:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No kurcze, bo Ty akurat wiesz co to znaczy być dziewicą... buachacha... Razz
To po pierwsze, a po drugie, nie udawaj, że jesteś dojrzały psychicznie... Napisałeś najwyżej kilkanaście postów, a każdy na tym forum powiedziałby, że nie jesteś Razz.

(Malvina: dzieki za poparcie, hehe biggrin)
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 21:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

I naprawdę uważasz,że jeśli Iśka jest w wieku 15 lat(chyba) dumna z tego,że jest dziewicą to jest po prostu niedojrzała psychicznie? Ciekawe,kto tu jest niedojrzały psychicznie.
Lolitka12- Zazdrościmy? Chyba Ci odbiło. Ja Ci prędzej współczuję.
Tavion- Ja taką osobę dalej uważałabym za dziewicę bo przecież jeszcze "tego" nierobiła a chyba o to bardziej chodzi, przecież to nie jej wina,ze miała wypadek przez sport...

elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 21:33   

Niektóre dziewczyny nie mają błony dziewiczej już od urodzenia... choć są to żadkie przypdki, a także niektóre mają tak grubą, albo w takim kszałcie, ze dopiero przy następnych stosunkach da się ją przebić... nie wiem od czego to zależy, ale tak nas uczyli.
Do Lolity: to co mówisz oznacza, ze jesteś zwykłą puszczalską, która daje jak leci, zeby dawać...
Do Vandita: Dostałeś ostrzeżenie, popraw się, albo następne nie będzie takie od se. Denerwujesz mnie coraz bardziej swoimi bezsensownymi i nie wnoszącymi nic postami
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 21:48   

Vandit napisał/a:
Przypadkowo ti sie dzieci robi ! xD

Ale inteligentna odpowiedź. To się zdarza - od naciągania mięśni ciała.
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu