Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2004 19:52
Ja ide razem z mama do sklepu i sama sobie wybieram, mama tez (mamy w podobnym czasie) i juz. Ja nie widze problemu, mozna z km, mozna samemu.
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2004 21:48
Ja także razem z mamą idę do sklepu i we dwie kupujemy, ale raczej obydwie trzymamy się bella zielonych. A jak trzeba to i sama zalecę do sklepu, co to za obciach? trzeba i już.
Tavion Gość
Wysłany: Wto 07 Wrz, 2004 22:11
Właśnie.
Ja jednak kupuję sama Nie dlatego, że z mamą się wstydzę, ale jakoś nie mamy okazji razem chodzić. :>
Femme Fatale Gość
Wysłany: Sro 08 Wrz, 2004 06:53
Różnie to bywa. Najczęściej jest tak, że albo ja kupuje podpaski dla nas dwóch [obydwie używamy alwaysów], albo ona to robi. Z tym nie mamy żadnego problemu ;]
Ostatnio zmieniony przez Blanka dnia Sob 11 Wrz, 2004 07:02, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 08 Wrz, 2004 13:39
U mnie to jest tak,że zawsze podpaski są w toalecie i w łazience zawsze jest przynajmniej po jednej paczce. Jeśli ktoś ma okres a się skończyły(rzadko) no to po prostu "mamo,podpsaki się skończyły" albo sama sobie musi kupić...Proste.
Ja zawsze kupuje sama bo moja matka juz nie miesiaczkuje od dosyc dawna, poza tym ona sie w ogóle w tym nie orientuje....( znaczy sie w artykułach higienicznych przeznaczonych do stosowania podczas okresu )
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2004 19:37
u mnie też sa w toalecie nad szafka i nie mam problemu
Wysłany: Czw 16 Wrz, 2004 14:03
ja mam okres akurat wtedy kiedy moja mama i nie dostaje kieszonkowego ale sama staram się kupować podpaski jeszcze niegdy mi mama nie kupiła zawsze z konś się trafi parę groszy.