| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
MAMA MI KUPUJE PODPASKI WAM TEŻ PISZCIE
Autor Wiadomość
Niki
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Wto 07 Wrz, 2004 16:55   MAMA MI KUPUJE PODPASKI WAM TEŻ PISZCIE

MAMA MI KUPUJE PODPASKI CZY WAM TEZ MAMA KUPUJE PODPASKI PISZCIE NIKI
Przejdź na dół
tina
Gość
PostWysłany: Wto 07 Wrz, 2004 18:51   

ja staram sie sama kupowac ty tez sprobuj
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 07 Wrz, 2004 19:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak ja dostane ... to nie ma co ;p Ja nie dostaje kieszonkowego i niech mi mama qpuje Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Wto 07 Wrz, 2004 19:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja ide razem z mama do sklepu i sama sobie wybieram, mama tez (mamy w podobnym czasie) i juz. Ja nie widze problemu, mozna z km, mozna samemu.

Numer Gadu-Gadu
7399523
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 07 Wrz, 2004 21:48   

Ja także razem z mamą idę do sklepu i we dwie kupujemy, ale raczej obydwie trzymamy się bella zielonych. A jak trzeba to i sama zalecę do sklepu, co to za obciach? trzeba i już.
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Wto 07 Wrz, 2004 22:11   

Właśnie.

Ja jednak kupuję sama Wink Nie dlatego, że z mamą się wstydzę, ale jakoś nie mamy okazji razem chodzić. :>
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Sro 08 Wrz, 2004 06:53   

Różnie to bywa. Najczęściej jest tak, że albo ja kupuje podpaski dla nas dwóch [obydwie używamy alwaysów], albo ona to robi. Z tym nie mamy żadnego problemu ;]

Ostatnio zmieniony przez Blanka dnia Sob 11 Wrz, 2004 07:02, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
słoneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 08 Wrz, 2004 12:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kiedy trzeba kupuje sobie sama w supermarkecie ale najcześciej robi to mama bo pracuje w sklepie i po pracy mi przynosi jeśli sa potrzebne Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8725800
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 08 Wrz, 2004 13:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie to jest tak,że zawsze podpaski są w toalecie i w łazience zawsze jest przynajmniej po jednej paczce. Jeśli ktoś ma okres a się skończyły(rzadko) no to po prostu "mamo,podpsaki się skończyły" albo sama sobie musi kupić...Proste.

Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 08 Wrz, 2004 17:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja zawsze kupuje sama bo moja matka juz nie miesiaczkuje od dosyc dawna, poza tym ona sie w ogóle w tym nie orientuje....( znaczy sie w artykułach higienicznych przeznaczonych do stosowania podczas okresu Confused )

Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sro 08 Wrz, 2004 20:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja sobie też sama kupuje, ale tampony:> chociaż jeśli juz chodzi o tampony, to czasem mi mama kupi, da:> różnie,
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 09 Wrz, 2004 18:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zależy. Czasami kupuję razem z mamą, czasami mama mi kupuje, a czasami sama idę do sklepu Wink Nie widzę problemu Smile
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 19:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie też sa w toalecie nad szafka i nie mam problemu Wink

PostWysłany: Czw 16 Wrz, 2004 14:03   

ja mam okres akurat wtedy kiedy moja mama i nie dostaje kieszonkowego ale sama staram się kupować podpaski jeszcze niegdy mi mama nie kupiła zawsze z konś się trafi parę groszy.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu