| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Duzy problem pomózcie prosze
Autor Wiadomość
Anulkaa Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 15 Wrz, 2004 17:08   Duzy problem pomózcie prosze Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam problem duuży problem wedłóg mnie...
No wiec zacznijmy od początku...
Mam przyjaciółke i i trzy fajne koleżanki z którymi jestem dośc blisko jesli chodzi o koleżenstwo ale nie jestesmy przyjaciółkami no więc jesteśmy od konca roku w 6 klasie jakby paczką a teraz chodze do 1 gim.
A u nas w klasie są dwaj spoko chłopaki i chyba tylko oni zwracaja na nas uwagę tzn na mnie i moją przyjaciółka a od poczatku roku szkolnego chyba zaczeli zwracać tez uwagę na A jedną z naszej paczki dawna przyjaciólkę N (mojej przyjaciółki) chociaz juz wczesniej chodziły z nimi do klasy i znami.. No i A zabujała sie w jednym z nich a ja i N traktujemy ich jak kolegów tylko takich troche blizszych. No i najwazniejsze dzisiaj na 2 lekcjach a zajeła miejsca w sali N a mi i naszej drugiej kolezance starała sie, ale chłopaki ją zepchneli no i siedzieli koło nich a ja z nasza druga kolezanka gdzes na srodku sali w dodatku osobno no i wtedy sie zaczęło chłopaki zaczęli z nimi gadać itd zartowac i inne a na drugiej lekcji było to samo no i zapytałam sie N co tak z nii gadaja i wogóle no i zaczeła sie rozmowa której koncem byo to że ona napisała do mnie spadaj. Ona mówiła ze jestem zazdrosna a ja sama nie wiem ja ich tylko lubie i oni mnie tez lubia albo lubili bo w 6 klasie zawsze gadali ze mną i N a teraz gdy n siedzi z a to gadaja z nimi i mnie to wnerwia niewiem chyba jestem zazdrosna ale to przeciez tylko kolezenstwo . Skonczyło sie na tym że ja i n obraziłyśmy sie na siebie i nie wiem co mam teraz zrobić chciałabym żebysmy były nadal przyjaciółkami i kolegowały sie razem z P i k czli tymi chłopakami ale nie wiem czy oni mnie dalej lubia może juz mnie nie lubia tylko A i N nie wiem co mam robic czy pierwsza wyciagnac dłon do n czy zaczekać

Napiszcie szybko bo jutro musze isc do szkoły i spotkac sie z nimi prosze
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
1602149
KoT
Gość
PostWysłany: Sro 15 Wrz, 2004 18:14   

Dzien dobry.
Wg mnie jesli tylko nie jestescie dziewczynami typu "obrazam sie, odezwe sie za 2 tygodnie" to jutro bedzie wszystko dobrze. Wink Wydaje mi sie, ze dobrze zrobisz, gdy pierwsza wyciagniesz dlon. No, chyba ze Ci na to duma nie pozwala...
Pozdrawiam - Oddany KoT Kwiat
Powrót do góry
Anulkaa Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 16 Wrz, 2004 12:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dzieki za pomoc ale już wszystko ok chociaz nie było wcale łatwo ale juz jakos jest dzieki jeszcze raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
1602149
Odpowiedz do tematu