Wysłany: Sro 15 Wrz, 2004 17:08 Duzy problem pomózcie prosze
Mam problem duuży problem wedłóg mnie...
No wiec zacznijmy od początku...
Mam przyjaciółke i i trzy fajne koleżanki z którymi jestem dośc blisko jesli chodzi o koleżenstwo ale nie jestesmy przyjaciółkami no więc jesteśmy od konca roku w 6 klasie jakby paczką a teraz chodze do 1 gim.
A u nas w klasie są dwaj spoko chłopaki i chyba tylko oni zwracaja na nas uwagę tzn na mnie i moją przyjaciółka a od poczatku roku szkolnego chyba zaczeli zwracać tez uwagę na A jedną z naszej paczki dawna przyjaciólkę N (mojej przyjaciółki) chociaz juz wczesniej chodziły z nimi do klasy i znami.. No i A zabujała sie w jednym z nich a ja i N traktujemy ich jak kolegów tylko takich troche blizszych. No i najwazniejsze dzisiaj na 2 lekcjach a zajeła miejsca w sali N a mi i naszej drugiej kolezance starała sie, ale chłopaki ją zepchneli no i siedzieli koło nich a ja z nasza druga kolezanka gdzes na srodku sali w dodatku osobno no i wtedy sie zaczęło chłopaki zaczęli z nimi gadać itd zartowac i inne a na drugiej lekcji było to samo no i zapytałam sie N co tak z nii gadaja i wogóle no i zaczeła sie rozmowa której koncem byo to że ona napisała do mnie spadaj. Ona mówiła ze jestem zazdrosna a ja sama nie wiem ja ich tylko lubie i oni mnie tez lubia albo lubili bo w 6 klasie zawsze gadali ze mną i N a teraz gdy n siedzi z a to gadaja z nimi i mnie to wnerwia niewiem chyba jestem zazdrosna ale to przeciez tylko kolezenstwo . Skonczyło sie na tym że ja i n obraziłyśmy sie na siebie i nie wiem co mam teraz zrobić chciałabym żebysmy były nadal przyjaciółkami i kolegowały sie razem z P i k czli tymi chłopakami ale nie wiem czy oni mnie dalej lubia może juz mnie nie lubia tylko A i N nie wiem co mam robic czy pierwsza wyciagnac dłon do n czy zaczekać
Napiszcie szybko bo jutro musze isc do szkoły i spotkac sie z nimi prosze
KoT Gość
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2004 18:14
Dzien dobry.
Wg mnie jesli tylko nie jestescie dziewczynami typu "obrazam sie, odezwe sie za 2 tygodnie" to jutro bedzie wszystko dobrze. Wydaje mi sie, ze dobrze zrobisz, gdy pierwsza wyciagniesz dlon. No, chyba ze Ci na to duma nie pozwala...
Pozdrawiam - Oddany KoT