Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 18 Wrz, 2004 13:51
Wkładkę nosi się pomiędzy okresami, a podpaskę w trakcie. Wkładka jest cieniutka,bez skrzydełek i do wydzieliny śluzowej lub do samej końcówki okresu.
Nina-pomyślałam dokładnie tak samo. Cos mi tu smierdzi...Kto się dzisiaj nie mył?
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 18 Wrz, 2004 16:54
mroweczka napisał/a:
Nina-pomyślałam dokładnie tak samo. Cos mi tu smierdzi...Kto się dzisiaj nie mył?
Hmmm....Cos mu si być nie tak , może ten temat napisala nie ona , ale jakas inna osoba z jej kompa , lub ktoś się włamał na jej nick.
Albo po prostu napisala ten temat , aby nabic posty...
Ale zdaje mi się ze Gabra raczej by takiego czegos nie zrobila , no ale nie mozna znac ludzi przez neta tylko i wszystko o nich wiedziec , nie wiadomo kiedy kłamią a kiedy mówią prawdę
Tavion Gość
Wysłany: Sob 18 Wrz, 2004 18:28
Wkładka jest cieniutka i raczej nie stosuje się jej przy obfitym okresie.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sob 18 Wrz, 2004 20:10
No bez przesady Nina...Nie zaczynajmy jakiegoś dochodzenia Może Gabra nie chciała nabijać sobie licznika tylko tak jakoś...Jak ja dostałam wydzileinę śluzową jakiś rok temu to też wszędzie na forum o tym psiałam. Na pewno Gabra wiedziała wcześniej co to jest bo pomagała wielu dziewczynom i wytłumaczała im,że wszystko OK, co to jest wydzielina itd. Może po prostu chciałą nam przekazać,że już ma?
BTW-zgadnijcie co jest za 3 dni...
Gabra sorry ale zdaje mi się,że Ty dokłądnie wiedziałaś co to jest,tylko chciałaś napisac nowy temat
Gabra napisał/a:
no tak jakis sluz ale jaki i co on oznacza
Zgadzam się z mroweczka , Ty Gabra masz 13 , czy tam 14 lat i nie wiesz co to sluz i czy uzywac wkladek , czy tamponów itp.
A po za tym w dziale " Dojrzewanie" odpisalas jakiejs dziewczynie , która pytala się kiedy dostanie miesiączkę tak :
" Możesz dostac,za rok lub może niedługoJak miałas wydzieline śluzową to obawiaj sie niedługo.A jeżeli biała plamę to za 0,5 roku lub do 2 lat.To sie skraca i wydłuża ale sie nie przejmuj "
Dziwna sprawa....po co piszesz nowy temat i sie pytasz co to jest sluz ? Jak wczesniej pisalas o nim wiele razy radząc innym....
Coś tu nie gra
[/b]
pisałam tylko to co wiedziałam a to co ja mialam to sama niewiedziałam co to wybaczcie.A podpaska jest na dni okresu jest grubsza a wkladka jest cienka i nie jest na okres tylkodni miedzy nim
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 19 Wrz, 2004 22:23
mroweczka napisał/a:
No bez przesady Nina...Nie zaczynajmy jakiegoś dochodzenia Może Gabra nie chciała nabijać sobie licznika tylko tak jakoś...Jak ja dostałam wydzileinę śluzową jakiś rok temu to też wszędzie na forum o tym psiałam. Na pewno Gabra wiedziała wcześniej co to jest bo pomagała wielu dziewczynom i wytłumaczała im,że wszystko OK, co to jest wydzielina itd. Może po prostu chciałą nam przekazać,że już ma?
BTW-zgadnijcie co jest za 3 dni...