| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Co to jest?!
Autor Wiadomość
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 18 Wrz, 2004 12:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wkładka jest na śluz i jest mniej chłonna od podpaski a podpaska jest na okres .
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 18 Wrz, 2004 13:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wkładkę nosi się pomiędzy okresami, a podpaskę w trakcie. Wkładka jest cieniutka,bez skrzydełek i do wydzieliny śluzowej lub do samej końcówki okresu.
Nina-pomyślałam dokładnie tak samo. Cos mi tu smierdzi...Kto się dzisiaj nie mył? Mr. Green

Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 18 Wrz, 2004 16:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka napisał/a:

Nina-pomyślałam dokładnie tak samo. Cos mi tu smierdzi...Kto się dzisiaj nie mył? Mr. Green

Hmmm....Cos mu si być nie tak , może ten temat napisala nie ona , ale jakas inna osoba z jej kompa , lub ktoś się włamał na jej nick.
Albo po prostu napisala ten temat , aby nabic posty...Rolling Eyes
Ale zdaje mi się ze Gabra raczej by takiego czegos nie zrobila , no ale nie mozna znac ludzi przez neta tylko i wszystko o nich wiedziec , nie wiadomo kiedy kłamią a kiedy mówią prawdę Confused Exclamation
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Tavion
Gość
PostWysłany: Sob 18 Wrz, 2004 18:28   

Wkładka jest cieniutka i raczej nie stosuje się jej przy obfitym okresie.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 18 Wrz, 2004 20:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No bez przesady Nina...Nie zaczynajmy jakiegoś dochodzenia Wink Może Gabra nie chciała nabijać sobie licznika tylko tak jakoś...Jak ja dostałam wydzileinę śluzową jakiś rok temu to też wszędzie na forum o tym psiałam. Na pewno Gabra wiedziała wcześniej co to jest bo pomagała wielu dziewczynom i wytłumaczała im,że wszystko OK, co to jest wydzielina itd. Może po prostu chciałą nam przekazać,że już ma? Smile
BTW-zgadnijcie co jest za 3 dni...

Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 22:21   

Nina_006 napisał/a:
mroweczka napisał/a:

Gabra sorry ale zdaje mi się,że Ty dokłądnie wiedziałaś co to jest,tylko chciałaś napisac nowy temat Wink

Gabra napisał/a:

no tak jakis sluz ale jaki i co on oznacza Confused

Zgadzam się z mroweczka , Ty Gabra masz 13 , czy tam 14 lat i nie wiesz co to sluz i czy uzywac wkladek , czy tamponów itp.
A po za tym w dziale " Dojrzewanie" odpisalas jakiejs dziewczynie , która pytala się kiedy dostanie miesiączkę tak :

" Możesz dostac,za rok lub może niedługoJak miałas wydzieline śluzową to obawiaj sie niedługo.A jeżeli biała plamę to za 0,5 roku lub do 2 lat.To sie skraca i wydłuża ale sie nie przejmuj "

Dziwna sprawa....po co piszesz nowy temat i sie pytasz co to jest sluz ? Jak wczesniej pisalas o nim wiele razy radząc innym....
Coś tu nie gra Confused Exclamation

[/b]
pisałam tylko to co wiedziałam a to co ja mialam to sama niewiedziałam co to wybaczcie.A podpaska jest na dni okresu jest grubsza a wkladka jest cienka i nie jest na okres tylkodni miedzy nim
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 22:23   

mroweczka napisał/a:
No bez przesady Nina...Nie zaczynajmy jakiegoś dochodzenia Wink Może Gabra nie chciała nabijać sobie licznika tylko tak jakoś...Jak ja dostałam wydzileinę śluzową jakiś rok temu to też wszędzie na forum o tym psiałam. Na pewno Gabra wiedziała wcześniej co to jest bo pomagała wielu dziewczynom i wytłumaczała im,że wszystko OK, co to jest wydzielina itd. Może po prostu chciałą nam przekazać,że już ma? Smile
BTW-zgadnijcie co jest za 3 dni...

dzieki za poparcie Smile
Powrót do góry
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 23:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a co jest za 3 dni bo nie jarze? Smile

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 23:11   :o

No własnie bo ja niewiem...A moze znp Laughing
Powrót do góry
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 20 Wrz, 2004 10:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pewnie chodzilo o pierwszy dzień jesieni Wink chodź ja z tego faktu niestety ubolewam Sad

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 20 Wrz, 2004 13:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eh...Nie dokładnie. Chodzi o coś związane ze mną...
20 września....Ekhem,ekhem Mr. Green
Wiecie co sie stało rok temu? Razz

BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 20 Wrz, 2004 14:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

podpaski sa grubsze i są przeznaczone specjalnie jak dziewczyna ma okres a wkładki sa cienkie i małe służa do pochłaniania wydzieliny śluzowej Very Happy
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 20 Wrz, 2004 15:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mróweczka rok temu zalogowałas się tu na forum =D . I od tego momentu nadal tu jestes Wink
Powrót do góry
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 20 Wrz, 2004 18:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no prosze nie zgadłam Smile Mróweczka gratuluje wytrwałości Very Happy i sorry ze zboczyłyśmy z tematu Wink

klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 22 Wrz, 2004 15:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka napisał/a:
Eh...Nie dokładnie. Chodzi o coś związane ze mną...
20 września....Ekhem,ekhem Mr. Green
Wiecie co sie stało rok temu? Razz
heh jeszcze 2 tygodnie, może 3 i ja też będę na forum dokładnie rok Smile

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu