| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
czy jestem normalna
Autor Wiadomość
słoneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 15:11   czy jestem normalna Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich Exclamation jak wiecie mam 18 lat i ostatnio zaczełam sie zastanawiać czy ja jestem normalna Exclamation czy przypadkiem jest ze mną coś nie tak Question a zaczęłam ise nad tym poważniej zastanawiać po rozmowie z pewnym chłopakiem z gg.otóż jestem już troszke stara i nie mam chłopak,jestem z natury dość nieśmiała osobą i z nowo poznanymi ludżni na zywo nie mam o czym rozmawiać a co dopiero z chłopakami Confused dużo czasu upłynie zanim danej osobie zaufan (tak jest np w szkole).nigdzie praktycznie nie wychodzie bo późno wracam ze szkoły(ok godz.17,1Cool i nie mama czasu na prywatne zycie tylko dom,szkoła,dom,szkoła.przez to wszystko nie mam nawet zbyt wielu przyjaciół z którymi mogłabym nap w weekwndy wychodzić - choć i wtedy nie ma zbytnoi czasu.wydaje mi sie ze ze mną jest coś ie tak.nie wyobrażam sibie poznać jakiegoś chłopaka i powiedziec mu że jest pierwszym powaznym chłopakiem w moim zyciu a co dopiero że jestem jeszce dziewicą Sad on mnie wyśmieje.nie wiem co robić czy naprawd jest ze mną aż tak żle Question
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
8725800
Gość
PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 15:43   

hej! mówisz że wracasz ze szkoły około godziny 17:00...o tej porze to sie dopiero wszystko rozkreca! przecież możesz chodzic na dyskoteki! tam zawsze z kimś sie pogada! jesli nie miałaś jeszcze chłopaka takiego "na powaznie" to moze poprostu nie jesteś jeszcze na niego gotowa, bo gdy chłopak do Ciebie podchodzi to nie masz z nim o czym gadać. Jeśli chłopak podchodzi to sie nawija żeby chociazby temat podtrzymać! Pytasz sie czym sie zajmuje, interesuje, gdzie sie uczy....itd. Gdy chłopak bedzie juz Toba zainteresowany to moze cos z Tego bedzie. A to ze jestes dziewicą to normalna sprawa! Ja sobie powiedziałam że dziewcictwa nie strace do 20 roku życia (wróżka mi powiedziała że bede matka w wieku 19 lat:P). mam nadzieje ze znajdziesz sobie jakieś towarzystwo..pozdro papa:)
Powrót do góry
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 15:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

znoof sie nie zalogowałam..sorki:P
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 15:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nic nie dodam ... girl_in_back napisala to co ja mialam =P .
girl_in_back chodzisz do wrozki ? Confused
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Sob 11 Wrz, 2004 19:46   

girl_in_black, świetna wypowiedź Wink

A do wróżki więcej nie pójdę. Miałam wygrać w Lotto i nic nie wygrałam Wink
Za to uwielbiam kupować losy i papużek. Na starówce jest taka cyganka. Jej papużki wyciągają dziobem karteczkę z przepowiednią. Wink
Lubię na to patrzeć Very Happy
Powrót do góry
biśka
Gość
PostWysłany: Nie 12 Wrz, 2004 21:11   

Wcale nie jesteś nienormalna, cóż to za dziwne pytanie? Kiedy czytałam Twój post, czułam się tak, jakbym czytała o sobie... (tyle że jestem rok młodsza od Ciebie) Ja mam wrażenie, że nie pasuję do tego świata i w ogóle, myślałam, że nie ma już na świecie ludzi nieśmiałych (jak ja)... Dziękuję, podniosłaś mnie na duchu, wiesz?
Powrót do góry
słoneczko Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 13 Wrz, 2004 19:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie ma za co tylko że to utrudnia mi życie w pewnym stopniu.czasami myśle sobie ze bede starą panną,że nigdy nie bede miała chłopaka i nigdy nie wyzwole sie od tej nieśmiałości
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8725800
KoT
Gość
PostWysłany: Pon 13 Wrz, 2004 21:36   

Nieśmiałość w życiu jest cechą najzupełniej normalną i każdy ją ma, tylko niektórzy w tak nikłym stopniu, że jej nie widać. Smile A przyjaciół, znajomych, dyskoteki...To wszystko da się znaleźć. Kwestia siły woli Smile
Pozdrawiam - Oddany KoT Kwiat
Powrót do góry
klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 14 Wrz, 2004 08:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To, że jesteś jeszcze dziewicą, i że nie miałaś chłopaka na poważnie, wg. mnie świadczy tylko dobrze o Tobie. Bo jak byś mu powiedziała, że miałaś już chłopaka, to mógł by sobie pomyśleć, że zerwał z Tobą bo jesteś jakaś tam Rolling Eyes

pozdrawiam

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
Rysio
Gość
PostWysłany: Wto 14 Wrz, 2004 13:54   

Wiesz być dziewica to nie wstyd to zaszczyt, to przywilej, niewiele dziewcząt zachowuje dziewictwo dlugo. Stracenie dziewictwa w mlodym wieku to wcale nie sukces a raczej glupota. Po drugie ja mialem pierwsza dziewczyne dopiero w wieku 20 lat i bylo to zbyt wczesnie.
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 14 Wrz, 2004 18:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

klacz napisał/a:
To, że jesteś jeszcze dziewicą, i że nie miałaś chłopaka na poważnie, wg. mnie świadczy tylko dobrze o Tobie. Bo jak byś mu powiedziała, że miałaś już chłopaka, to mógł by sobie pomyśleć, że zerwał z Tobą bo jesteś jakaś tam Rolling Eyes

pozdrawiam

Sorry Klacz,ale nie bardzo rozumiem. Jeśli ktoś miał chłopaka wcześniej to źle o nim świadczy? Wow,to ja się zaliczam do tej grupy...Jestem jakaś nienormalna bo miałam chłopaka przed 20 rokiem życia?
Ale z tym,że utrata dziewictwa w młodym wieku raczej swidczy o głupocie to się zgodzę.

Tavion
Gość
PostWysłany: Wto 14 Wrz, 2004 20:53   

klacz napisał/a:
To, że jesteś jeszcze dziewicą, i że nie miałaś chłopaka na poważnie, wg. mnie świadczy tylko dobrze o Tobie.

W takim razie, jeśli dziewczyna nie jest już dziewicą, źle o niej świadczy? Neutral
W końcu każdy z was do tego dojdzie. Wink

mroweczka napisał/a:

Ale z tym,że utrata dziewictwa w młodym wieku raczej swidczy o głupocie to się zgodzę.

mroweczka, wg. ciebie, kiedy nadejdzie odpowiednia chwila, aby podjąć tę decyzję?
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 21:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz Tavion, na pewno nie w wieku 12,13 lat. Bo taka dziewczyna to jeszcze GÓWNIARA tyle Ci powiem. I sama nie wie,co robi. Mówiłam o takim "młodym wieku". Z resztą każdy decyduje za siebie,ja tam nikomu nie bronię, tylko to jest moje zdanie, że w wieku 12-14 lat utrata dziewictwa to czysty "szpan" i głupota.

klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 21:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mroweczka napisał/a:
klacz napisał/a:

pozdrawiam

Sorry Klacz,ale nie bardzo rozumiem. Jeśli ktoś miał chłopaka wcześniej to źle o nim świadczy? Wow,to ja się zaliczam do tej grupy...Jestem jakaś nienormalna bo miałam chłopaka przed 20 rokiem życia?

No bo mi chodziło o to, że nie że jak ktoś miał chłopaka, to odrazu źle świadzczy. Tylko że no... bo jednak gdybym była chłopakiem(cud Boski że nie jestem:P) to bym sobie pomyślała, że to jakaś nie dojrzała, miała chłopaka, straciła 'przy nim' dziewictwo i nie wiadomo co jeszcze. Ale ja patrzę od strony negatywnej, bo wcale tak pomyśleć sobie by nie musiałSmile z kolei pisząc ten post, zapomniałam, że dziewczyna ma już 18 lat...jakoś mi się kojarzyło że ma z 15 Rolling Eyes

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3530726
KoT
Gość
PostWysłany: Pon 20 Wrz, 2004 08:42   

Dzień dobry.
Temat zszedł na dziewictwo, więc i ja się wypowiem. Wg mnie dziedzictwo jest cnotą, czymś, co jest dowodem na kompletną niewinność i czystość kobiety. Co do wieku, w którym "dopuszczalne" jest stracenie go...Każda dziewczyna jest inna i wybiera wcześniej albo później. Te 15 lat to jak na moje jeszcze za mało, ale może jestem staroświecki... Dla mnie dziewczyna zachowująca dziewictwo do...Nie będę mówił ilu, bo sam nie wiem, w każdym razie na pewno dalej jak 15 lat jest kimś opanowanym, niewinnym, na pewno nie dziwnym. Natomiast dziewczyna, która dziewictwa nie zachowała...Cóż. Może wybrała szybciej? Na pewno nie jest kimś gorszym. Może dała się ponieść emocjom, ale trzeba przyjąć do wiadomości, że mogła z pełną świadomością swoich czynów zrobić to wcześniej. To wyłącznie jej wybór.
Pozdrawiam Kwiat
PS: Znowu jakoś tak dziwnie...Confused
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu