| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Emblematy i nicki!
Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Czw 15 Lip, 2004 10:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm... mój nick wziął się z tego że oniegdaj kiedy jeszcze wpadałam na czaty (typu tolkien, ciężka muza, albo fantasyczne) miałąm sesję Dnd (na czacie) z kolegami i koleżankami, mój nick był wtedy nickiem "panienka_elfka" ale jedna z czarodziejek rpzypadkiem zmieniła mnie w wierzbę, spodobała mi się ta zmiana to zmieniłam nick =], troche to "fantastyczne" takie bardziej no ale cuż... a avatarek mam jeden i ten sam od samego początku, a dlaczego akurat ten? poniewaz gdy pierwszy raz go zobaczyłyam, nie wiadomo czemu spadłam z krzesła...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

PostWysłany: Sob 17 Lip, 2004 13:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też mam ten sam avatarek od początku, ale na każdym forum inny Smile ... I jest on oczywiście z galerii dzieci.online Smile Ale teraz tak siem zastanawiam, czy nie zmienić Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kania Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 17 Lip, 2004 19:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mój nick stworzyło cztero letnie dziecko- moja siostrzenica gdy miała rok mówła na mnieKania zamiast Karolina potem wszyscy w domu tak na mnie mówili.Stało się to moim przezwiskiem,No i mam nick Laughing
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4973663
Fajermonka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 10 Wrz, 2004 20:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie nik wziął się od ognia... a monka to nie wiem skąd, po prostu tak mnie zaczeli przezywać w szkole...

Broken inside.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3003350
Girl Zone Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 25 Wrz, 2004 23:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moj nik pochodzi od nazwy firmy rerorter(mojej ulubionej)
podpisują ubrania :
fynky girl , reporter sport , rerorter i girl zone
stąd ta nazwa

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
9927062
Girl Zone Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 25 Wrz, 2004 23:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a i avatar od mojej ulubionej gazety
WITCH

Numer Gadu-Gadu
9927062
KoT
Gość
PostWysłany: Nie 26 Wrz, 2004 06:32   

Witam.
Jeśli chodzi o nick, to parę ładnych lat temu (minimum 3, ale dokładnie nie jestem w stanie powiedzieć) na szkolnych komputerach był zainstalowany program o nazwie IRC. Rozwinięcie skrótu: Internet Relay Chat. Chyba nie muszę więcej o nim mówić. Domyślnie wpisany był nick po jakowejś dziewczynie - KoTeCzEk^ ... No i tak mi zostało. Prawie po roku zmieniłem go na KoT, ponieważ uważałem ten nick za bardziej męski...(czyt. odzywało się do mnie sporo osobników tej samej płci Wink) No i tak zostało. Emblemat? To avatar na dwóch bRPG, na których gram. Wink
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Nie 26 Wrz, 2004 11:19   

Mój nick jest z gry Wink
Jedi Outcast 2 i Jedi Academy.
A na avatarze mam Morrigan, postać z komiksów Marvela.
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Wrz, 2004 14:49   

Ale niedlugo i tak bedzie inny, co nie, Tav? Wink
Powrót do góry
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 28 Wrz, 2004 19:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Historia mojego nicka Smile

Kiedyś jak byłam w Hiszpanii u znajomych, wszyscy nazywali mnie tam zazulita. Bardzo spodobało mi się to przezwisko i używam go teraz.

Numer Gadu-Gadu
8619585
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Paź, 2004 21:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W 5 klasie wszyscy za sprawą mojego wzrostu zaczęli nazywać mnie Mrówa Mr. Green I tak zostało, prawie wszędzie jestem mroweczka. A emblemat-albo mam kłapoucha,albo tego ptaszka(:>) albo dalmatka. One są takie biedne i tak na mnie patrzały a ten osiołek najbardziej no i musiałam go wybrać Mr. Green

klacz Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 03 Paź, 2004 11:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mojego nicka ani avataru komentować chyba nie muszę? Wink w każdym razie kocham konie i jeżdżę w stylu western(z tąd avatar Razz )

Luka - tęsknie za Tobą konisiu... Sad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3530726
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 04 Paź, 2004 20:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mój nick... Hmm...
Uwazam, ze jestem poprostu młoda i caaałe zycie przedemną Wink
A mój avatar... Hmmm... Lubie avatary z ładnymi postaciami Very Happy

Chciałam go nawet zmienić <nick>, ale nie wiem czy nie strace wszystkich danych itp., i nie wiem, czy uytkownicy będą wiedzieli kim jestem.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 05 Paź, 2004 12:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam nick od imienia ... łatwo się domyslic ;p
A avatar ... tak sobie kiedyś chodziłam po internecie i znalazłam go .. spodobal mi się Wink
Powrót do góry
Juwenta Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 05 Paź, 2004 19:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mój nick to rzymska Bogini Młodości-odpowiednik greckiej Hebe Wink a avatarek to kwiateczki, bo je bardzo lubie Wink

Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu