hm... mój nick wziął się z tego że oniegdaj kiedy jeszcze wpadałam na czaty (typu tolkien, ciężka muza, albo fantasyczne) miałąm sesję Dnd (na czacie) z kolegami i koleżankami, mój nick był wtedy nickiem "panienka_elfka" ale jedna z czarodziejek rpzypadkiem zmieniła mnie w wierzbę, spodobała mi się ta zmiana to zmieniłam nick =], troche to "fantastyczne" takie bardziej no ale cuż... a avatarek mam jeden i ten sam od samego początku, a dlaczego akurat ten? poniewaz gdy pierwszy raz go zobaczyłyam, nie wiadomo czemu spadłam z krzesła...
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Ja też mam ten sam avatarek od początku, ale na każdym forum inny ... I jest on oczywiście z galerii dzieci.online Ale teraz tak siem zastanawiam, czy nie zmienić
Mój nick stworzyło cztero letnie dziecko- moja siostrzenica gdy miała rok mówła na mnieKania zamiast Karolina potem wszyscy w domu tak na mnie mówili.Stało się to moim przezwiskiem,No i mam nick
U mnie nik wziął się od ognia... a monka to nie wiem skąd, po prostu tak mnie zaczeli przezywać w szkole...
_________________ She wants to go home, and nobody's home.
Its where she lies, broken inside.
There's no place to go, no place to go to dry her eyes.
Broken inside.
Wysłany: Nie 26 Wrz, 2004 06:32
Witam.
Jeśli chodzi o nick, to parę ładnych lat temu (minimum 3, ale dokładnie nie jestem w stanie powiedzieć) na szkolnych komputerach był zainstalowany program o nazwie IRC. Rozwinięcie skrótu: Internet Relay Chat. Chyba nie muszę więcej o nim mówić. Domyślnie wpisany był nick po jakowejś dziewczynie - KoTeCzEk^ ... No i tak mi zostało. Prawie po roku zmieniłem go na KoT, ponieważ uważałem ten nick za bardziej męski...(czyt. odzywało się do mnie sporo osobników tej samej płci ) No i tak zostało. Emblemat? To avatar na dwóch bRPG, na których gram.
Pozdrawiam
Tavion Gość
Wysłany: Nie 26 Wrz, 2004 11:19
Mój nick jest z gry
Jedi Outcast 2 i Jedi Academy.
A na avatarze mam Morrigan, postać z komiksów Marvela.
W 5 klasie wszyscy za sprawą mojego wzrostu zaczęli nazywać mnie Mrówa I tak zostało, prawie wszędzie jestem mroweczka. A emblemat-albo mam kłapoucha,albo tego ptaszka(:>) albo dalmatka. One są takie biedne i tak na mnie patrzały a ten osiołek najbardziej no i musiałam go wybrać