| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Sims 2 - trochę info :)
Autor Wiadomość
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 28 Wrz, 2004 16:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

JEsli chodzi Ci o takie sprawdzanie .. ze naciskasz czy masz to .. i tam Ci się pokazuje czy komp spełnia wymagania czy nie.... to nie ma tam takiego czegos.

Mam takie pytanie do ludzi ktorzy mają Sims2... Gdzieś czytałam ze mozna tam jeździć do sklepow ... wiecie moze czy da się? Bo ja nie znalazłam takiego czegos:>
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 8 razy
PostWysłany: Wto 28 Wrz, 2004 18:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W Simsach 2 nie można mieć monitora mniejszego niż 17 cali. Ja mam moniktor 15 cali i nie mogę w to grać. Uważam, że to skandal!!

Numer Gadu-Gadu
8619585
Claudia
Gość
PostWysłany: Wto 28 Wrz, 2004 20:43   

Jejku ile mam razy tłumaczyć NIE MAM TEJ GRY CHCĘ JĄ KUPIĆ JAK MOGĘ SPRAWDZIĆ NA SWOIM KOMPUTERZE SWOJE WYMAGANIA?! ILE MAM RAM , KARTE GRAFICZNĄ ITP ITD! ;) I ile one zajmują jeżeli ktoś wie i ma tą gre może sprawdzić?
Powrót do góry
Dexter Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 28 Wrz, 2004 20:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zazulita napisał/a:
W Simsach 2 nie można mieć monitora mniejszego niż 17 cali. Ja mam moniktor 15 cali i nie mogę w to grać. Uważam, że to skandal!!

A co ma do tego monitor? jak nie widać tego co trzeba to zmień rozdzielczość.

Cytat:
Jejku ile mam razy tłumaczyć NIE MAM TEJ GRY CHCĘ JĄ KUPIĆ JAK MOGĘ SPRAWDZIĆ NA SWOIM KOMPUTERZE SWOJE WYMAGANIA?! ILE MAM RAM , KARTE GRAFICZNĄ ITP ITD! Wink I ile one zajmują jeżeli ktoś wie i ma tą gre może sprawdzić?

Prawym przyciskiem myszy kliknij na ikonę Mój komputer i wybierz Właściwości i tam są dane o RAM'ie i CPU
a k. graficzną sprawdzisz klikając na pulpicie prawym przyciskiem myszy (jak przy zmianie wygaszacza lub tapety) Właściwości -> Zakładka Ustawienia -> Przycisk Zaawansowane i tam w jednej z zakładek masz info o karcie graficznej.

Tavion
Gość
PostWysłany: Wto 28 Wrz, 2004 20:58   

The Sims 2 zajmuje coś koło 2500gb.
P.S - Nie mam pojęcia jak kłaść podłogi i ściany. Wie ktoś?
Powrót do góry
Dexter Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 28 Wrz, 2004 21:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tavion napisał/a:
(...)

Drobny błąd:
nie 2500gb a raczej ok 2,5 Gb (ok 2500Mb)

Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 28 Wrz, 2004 21:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tavion napisał/a:
P.S - Nie mam pojęcia jak kłaść podłogi i ściany. Wie ktoś?

JAk właczysz simsy .. to masz wybor dzielnic .. i tam na dole jest "Naucz się grac " no i tam wlazisz ... i jest kładzenie pogłogi ? czy cos takiego Wink ... i tam się nauuczysz...
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Sro 29 Wrz, 2004 16:45   

Malvina. Wiem.
Słuchaj - wchodzę w tryb budowania, np. wybieram kładzenie podłogi. Naciskam na wybraną, i na ziemię. Ciągle jest ta strzałka, nie zmienia się kursor.
Tak jest z całym trybem budowania.
Czy to wina wersji? Pomocy.... Sad
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 29 Wrz, 2004 18:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie mam Sims 2 i nie bede mieć. Szkoda mi tego 200 zł...A poza tym nie wiem,czy mój komputer bedzie dobry tzn.czy spełnia wymagania. Ostatnio moja kumpela przyniosła do skzoły taką gazetę The Sims 2-cała o tej grze. Hehe Simsy będą mogły rzygać Smile Tavion-i co? Urodziło sie dziecko? Mr. Green

Gość
PostWysłany: Sro 29 Wrz, 2004 21:17   

mroweczka, porwało mnie ufo.
I ten koleś jż nie wrócił ;(
Ale staram się o kolejne dziecko! ^^
A co do Sims - warto kupić!
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 30 Wrz, 2004 08:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

uuuuuuu porwało Cie ufo =( i pewnie Ci ukradli dziecko. a jak Ciebie nie było to facet uciekł Mad tak z tymi facetami jest =/ nie można im wierzyć Wink i życzę powodzenia w posiadaniu kolejnego dziecka (noi żeby tym razem się urodziło) no więc ja sobie ściągam z netu ^^ za darmo hihi żal (a psi,k a psik) mi 200 złotych, a na pudełku tam mi nie zalezy =P

Numer Gadu-Gadu
2891618
Tavion
Gość
PostWysłany: Czw 30 Wrz, 2004 18:39   

A wiec kochana ty moja wierzbo Wink
Po 1. ściągnij sobie antywirusa. Bo w tych Simsach z neta to jest całe mrowisko wirusów.
Po 2. to 159.90zł Wink
Po 3. Warrrrrto!

No to na tyle Wink
Pozdrawiam, hej ;*
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Czw 30 Wrz, 2004 19:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam ten sam problem co ty, Tavion Sad
Jeśli ktoś wie jak się kładzie podłogę, tapetę, buduje ściany niech pomoze ...
Proszę... Kwiat
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Tavion
Gość
PostWysłany: Czw 30 Wrz, 2004 19:47   

Młoda, to wina pirackiej wersji, dokładniej cracka. Nic na to nie poradzisz, tak jak ja.
Mam nadzieję, że niedługo będzie możliwe ściagnięcie jakiegoś cracka/patcha, nie blokującego budowania... Sad
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Czw 30 Wrz, 2004 19:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chyba tak... Szkoda Sad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Strona 3 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu