JEsli chodzi Ci o takie sprawdzanie .. ze naciskasz czy masz to .. i tam Ci się pokazuje czy komp spełnia wymagania czy nie.... to nie ma tam takiego czegos.
Mam takie pytanie do ludzi ktorzy mają Sims2... Gdzieś czytałam ze mozna tam jeździć do sklepow ... wiecie moze czy da się? Bo ja nie znalazłam takiego czegos:>
W Simsach 2 nie można mieć monitora mniejszego niż 17 cali. Ja mam moniktor 15 cali i nie mogę w to grać. Uważam, że to skandal!!
_________________ zazulita
Claudia Gość
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2004 20:43
Jejku ile mam razy tłumaczyć NIE MAM TEJ GRY CHCĘ JĄ KUPIĆ JAK MOGĘ SPRAWDZIĆ NA SWOIM KOMPUTERZE SWOJE WYMAGANIA?! ILE MAM RAM , KARTE GRAFICZNĄ ITP ITD! ;) I ile one zajmują jeżeli ktoś wie i ma tą gre może sprawdzić?
W Simsach 2 nie można mieć monitora mniejszego niż 17 cali. Ja mam moniktor 15 cali i nie mogę w to grać. Uważam, że to skandal!!
A co ma do tego monitor? jak nie widać tego co trzeba to zmień rozdzielczość.
Cytat:
Jejku ile mam razy tłumaczyć NIE MAM TEJ GRY CHCĘ JĄ KUPIĆ JAK MOGĘ SPRAWDZIĆ NA SWOIM KOMPUTERZE SWOJE WYMAGANIA?! ILE MAM RAM , KARTE GRAFICZNĄ ITP ITD! I ile one zajmują jeżeli ktoś wie i ma tą gre może sprawdzić?
Prawym przyciskiem myszy kliknij na ikonę Mój komputer i wybierz Właściwości i tam są dane o RAM'ie i CPU
a k. graficzną sprawdzisz klikając na pulpicie prawym przyciskiem myszy (jak przy zmianie wygaszacza lub tapety) Właściwości -> Zakładka Ustawienia -> Przycisk Zaawansowane i tam w jednej z zakładek masz info o karcie graficznej.
_________________ "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości"
------------
Tavion Gość
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2004 20:58
The Sims 2 zajmuje coś koło 2500gb.
P.S - Nie mam pojęcia jak kłaść podłogi i ściany. Wie ktoś?
The Sims 2 zajmuje coś koło 2500gb.
P.S - Nie mam pojęcia jak kłaść podłogi i ściany. Wie ktoś?
JAk właczysz simsy .. to masz wybor dzielnic .. i tam na dole jest "Naucz się grac " no i tam wlazisz ... i jest kładzenie pogłogi ? czy cos takiego ... i tam się nauuczysz...
Tavion Gość
Wysłany: Sro 29 Wrz, 2004 16:45
Malvina. Wiem.
Słuchaj - wchodzę w tryb budowania, np. wybieram kładzenie podłogi. Naciskam na wybraną, i na ziemię. Ciągle jest ta strzałka, nie zmienia się kursor.
Tak jest z całym trybem budowania.
Czy to wina wersji? Pomocy....
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 29 Wrz, 2004 18:49
Ja nie mam Sims 2 i nie bede mieć. Szkoda mi tego 200 zł...A poza tym nie wiem,czy mój komputer bedzie dobry tzn.czy spełnia wymagania. Ostatnio moja kumpela przyniosła do skzoły taką gazetę The Sims 2-cała o tej grze. Hehe Simsy będą mogły rzygać Tavion-i co? Urodziło sie dziecko?
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 30 Wrz, 2004 08:38
uuuuuuu porwało Cie ufo =( i pewnie Ci ukradli dziecko. a jak Ciebie nie było to facet uciekł tak z tymi facetami jest =/ nie można im wierzyć i życzę powodzenia w posiadaniu kolejnego dziecka (noi żeby tym razem się urodziło) no więc ja sobie ściągam z netu ^^ za darmo hihi żal (a psi,k a psik) mi 200 złotych, a na pudełku tam mi nie zalezy =P
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Tavion Gość
Wysłany: Czw 30 Wrz, 2004 18:39
A wiec kochana ty moja wierzbo
Po 1. ściągnij sobie antywirusa. Bo w tych Simsach z neta to jest całe mrowisko wirusów.
Po 2. to 159.90zł
Po 3. Warrrrrto!
Ja mam ten sam problem co ty, Tavion
Jeśli ktoś wie jak się kładzie podłogę, tapetę, buduje ściany niech pomoze ...
Proszę...
Tavion Gość
Wysłany: Czw 30 Wrz, 2004 19:47
Młoda, to wina pirackiej wersji, dokładniej cracka. Nic na to nie poradzisz, tak jak ja.
Mam nadzieję, że niedługo będzie możliwe ściagnięcie jakiegoś cracka/patcha, nie blokującego budowania...