| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
PROSZĘ O SZYBKA ODPOWIEDZ
Autor Wiadomość
KalinQa
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 30 Lip, 2004 11:29   PROSZĘ O SZYBKA ODPOWIEDZ

Zaraz idę na basen :( i to jest publiczny basen.. co bedzie jak dostane okresu w wodzie!!!! ojej..:( co ja mam robic...wezme np, 1 podpaske na wszelki wypadek ale to i tak nie pomoze.. mam caly czas siedziec na kocu :(
Przejdź na dół
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 30 Lip, 2004 12:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Spokojnie Smile) . Nie panikuj . Weź sobie 2 czy 3 podpaski . Pamiętaj nie musisz dostać dzisiaj . Jesli w wodzie zacznie cie strasznie bolec brzuch - to wyjdz :] . Idz do kibelka ;p . Wez oczywiscie podpaske ... Zrob co musisz i idz do domu ! biggrin .
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 30 Lip, 2004 12:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesli juz masz miesiączki i wypada ci akurat dzis to albo nie idz na basen albo uzyj tamponu..ale jesli jeszcze nie mialas pierwszej miesiaczki nie rób wielkiego halo z tego basenu..dlaczego niby masz akurat dostac okres dzis? spokojnie! tak jak powiedziala poprzedniczka jak sie zle poczujesz to wyjdziesz z wody i juz..zresztą wątpie zebys okres dostala akurat dzis...nie mozesz rezygnowac z basenu tylko dlatego ze jeszce nie mialas okresu..jak przyjdzie swoj cas do go dostaniesz...jak kazdy..ale do tego momentu nie musisz rezygnowac z innych rzeczy jakimi jst np. basen.

Numer Gadu-Gadu
730730
Nastka-11 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 30 Lip, 2004 14:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Skąd wiesz,że miesiączki dostaniesz już dziś?? Jęśli to będzie twoja pierwsza miesiączka. to nigdy nic nie wiadomo!!A jeśli już miesączka wypada ci dziś i nie jet pierwszą- lepiej zostań w domciu Wink !!! Chyba,że chcesz bardzo pójśc to idz,ale weź 2-3 podpaski!!! Jeśli się bedziesz żle czuć powiedz ratownikow lub komuś z dorosłych kto bedzie w pobliżu!!! I wyjdz z wody:) Miłego pływania!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7060479
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 30 Lip, 2004 15:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie musisz nikomu mówić o tym że dostałas okres, jeżeli bardzo chcesz pływać weź do torby 2 tampony gdy tylko poczujesz objawy, jak to powiedizały moje poprzedniczki wyjdź z wody, idź do toalety włóż tampona i po kłopocie, tylko nie zapomnij w krótkim czasie po wyjściu z wody (nie po każdym wyjściu bo byś chyba umarła ze zmęczenia i całą paczkę tamponów być straciła tylko jak już będziesz się przebierać) idź zmień tampon na nastepny /bądź na podpaskę...

Numer Gadu-Gadu
2891618
cichutka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 31 Lip, 2004 15:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm.. jeśli jesteś pewna że dziś dostaniesz okres to lepiej nie idź na basen i wymyśl sobie (lub zaproponuj jeśli idziesz z kimś) jakąs inną atrakcję Smile można przecież wiele innych rzeczy robić, ale jak już zdecydujesz sie pójść to, tak jak wcześniej pisano, weź podpaski lub tampony i wyjdź z wody jak tylko zacznie cię mocno boleć brzuch.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Wto 28 Wrz, 2004 18:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

one mają rację zalezy też od tego jak długo będziesz w wodzie tampon trzeba cmieniać co 5-7 godzin a jak wejdziesz do wody z alwaysem to zały basen wsiąknie:)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 28 Wrz, 2004 19:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja wam szczerze powiem że nie lubie i nie umiem pływać ... i nie lubie chodzić na baseny (chlorowana woda wysusza skóre Confused )

Dziewczyno jeśli chcesz iść to idź weź podpaski na wszelki wypadek ... albo oblicz sobie (jeśli już miałaś miesiączke) kiedy wypada ci najbliższa ...

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5336608
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 28 Wrz, 2004 19:39   

aska - ja lubię, ale tylko wtedy, gdy nie idzimy na basen "klasowo".
sami10 - no z tym całym basenem to trochę przesadziłaś Wink Ale istotnie, podpaska nie pomogłaby, bo zaraz przesiąkłaby Wink
Co do tematu posta - nic dodać, nic ująć Wink
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu