Nio właśnie...najwyzej u mnie na osiedlu ejst tak: że te puste różowe lale są wyśmiewane...a te zwykłe w dzinach i bluzie lubiane...to ze łądne nie zawsze fajne..nie wiem ja mam 13 lat..i dziewczyny z makijażem..minióce...obcisłym topem...są poprostu wyśmiewane... dlatego ja wyrażams swoja opinie...to męszczyźni w wieku 16-18 lat zwracają dużą uwagę na wygląd..ale tacy w wieku 13 lat aż tak wielkiej nie zwracają chociasz też...z reszta dziewczyny w wieku 13 lat..z makijażem jak 30letnia kobieta wyglądają śmiesznie i okropnie...
A ja nigdy nie mam na twarzy nic..dosłownie 0 makijażu Przyjaciółki(które też potępiają styl truskawkowy)mi mówią, żebym sobie jakiś delikatny zrobiła czy coś teges, ale ja nie chcę...źle się tak czuje-jak stara maleńka. Wolę być naturalna mimo wszystko(tzn. nie wliczam do tego kremu nawilżającego po umyciu twarzy tonikiem oczywiście;) ). Co do ciuchów, ubieram się bardziej w ciemne, przede wszystkim wygodne...Jedne 'przylegające' drugie obwisłe Fryzura? włosy splecione w najzwyczajniejszy warkocz:) Nie wiem czy chłopcy mnie lubią(Wredna jestem) Ale mam kilku kumpli z którymi o wszystkim i o niczym gadam
_________________ Patataj...
Luka - tęsknie za Tobą konisiu...
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 05 Paź, 2004 08:26
Blyszczyk - prosze bardzo, zwlaszcza jak jeszcze nawilzajacy, a ma sie popekane usta to spokojnie. Ale ja sie nie maluje nawet blyszczykiem. Nie, niektore sa nawet ladne, ale mi po prostu ciezko na ustach jest.