| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Nowy kolczyk?!
Autor Wiadomość
Fajermonka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Czw 14 Paź, 2004 19:34   Nowy kolczyk?! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No właśńie, chodzi o to że chciałabym przebić język a podobno często dochodzi podczas tego do zakażenia? Co robić?

Broken inside.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3003350
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 14 Paź, 2004 19:38   

No i do zwiekszenia prochnicy, zaniku dziasel, no, zakazenia, poza tym spuchniety jezyk to chyba jeszcze gorzej niz ucho.
Powrót do góry
Tavion
Gość
PostWysłany: Czw 14 Paź, 2004 20:09   

Ja miałam trochę opuchnięty, ale to wszystko. Jakoś nic mi nie jest i żyję Wink
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Czw 14 Paź, 2004 20:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja sobie przebijam po sylwestrze hyhyhy =D

Numer Gadu-Gadu
2891618
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 09:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W wieku 13 lat chcesz sobie wbijać kolczyk na język??!
Wiesz jak to obrzydliwie wygląda? Można przy przebijaniu języka złapać jakieś zakarzenie itp.A po za tym chyba jest okropnie niewygodnie miec taki kolczyk na języku ...
Nie przeszkadza to w jedzeniu? Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 11:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam lat 14 (a jak bede robic se kolczyk w jezyku bede miec juz 15) a czy Ci sie to podoba czy nie jest rzecza wzgledna, tak samo jak niektorym nie podoba sie tatuaz albo cos w tym stylu. Czy przeszkadza to w jedzeniu? raczej nie (z relacji znajomych z kolczykami) a juz jeden temat na ten temat byl (i bylo tam w trzy i troche napisane o wszystkich zakazeniach itp.)

Numer Gadu-Gadu
2891618
Tavion
Gość
PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 18:34   

To nie przeszkadza w jedzeniu, tak w ogóle, to bzdura. Przez pierwsze (2?) dni będziesz czuła się dziwnie. Ale to przejdzie. Ja nawet tego nie czuję, chyba że go jakoś specjalnie dotykam. I nie zgadzam się, że to wygląda paskudnie. Każdy ma swój gust, od tego trzeba zacząć.
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 20:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja odradzam kolczyka w języku .. keidys pisałam o tym ale się powtorzę...
A więc .. mojej mamy kolezanka zrobiła sobie kolczyka w języku .. na początku bolało jak... ale wytrzymała . Caly czas jak mówiła to kolczyk obijał jej zęby i to bolało .. postanowiła zdjąc kolczyka... ale język był cały zapuchnięty.. probowała z tysiąc razy ... nawet poszła do tego co jej robił tego kolczyka .... facet cos tam powiedział(niepamietam co ;p) że nie mozna go teraz sciagnąc bo sie cos stało .... Ona zrozpaczona niewiedziala co robic ... jej mądry mąz wpadł na pomysl zeby to obcengami(chyba) przeciąc ... udało się ... historia ta skończyła się dobrze ... ale to co wycierpiała Anna(tak się nazywa) jest straszne ;]]
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 20:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja odpowiem drugi raz to co juz kiedys odpowiedzialam. Wszystkie wkrecane kolczyki (czy to do pepka, czy do wargi czy brwi czy jezyka) moga sie zaciac, wiesz ilu ludziom stalo sie tak z kolczykiem w pepku? nawet nie pytaj. Wiec po prostu Twoja znajoma miala pecha, kazdemu moze sie przytrafic, czy to w jezyku, czy to w pepku, czy w brwi czy wardze...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 20:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

panienka_wierzba napisał/a:
a ja odpowiem drugi raz to co juz kiedys odpowiedzialam. Wszystkie wkrecane kolczyki (czy to do pepka, czy do wargi czy brwi czy jezyka) moga sie zaciac, wiesz ilu ludziom stalo sie tak z kolczykiem w pepku? nawet nie pytaj. Wiec po prostu Twoja znajoma miala pecha, kazdemu moze sie przytrafic, czy to w jezyku, czy to w pepku, czy w brwi czy wardze...

I własnie to jest to ryzyko ...Dlatego nie radzę jej robić tego bo szkoda bedzie dziewczyny =P Ci panienko też nie radzę ... ale to Twoja decyzja Wink A tak wogule rodzice Ci pozwolili ?(pytanie do panienki)
Powrót do góry
Weronika
Gość
PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 20:24   

a mi kolczyk w uchu został i miałam wyciągany operacyjnie Sad
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 20:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi osobiście bardziej się podoba kolczyk w nosie Smile AlBo DREDY Cool
Mam do nich słabość... Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 20:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm... mam zamiar z nimi o tym pogadac przed zrobieniem sobie ale i tak czy mi pozwola czy nie to sobie zrobie. Matce juz o tym wspominalam, jakos sceptycznie na to nie patrzyla ale nie byla tez zbytnio przychylna. Tak ryzyko, cale zycie jest zwiaze z ryzykiem, nie wychodz z domu bo wszedzie moga byc pedofile i zboczency, w szkole, w kosciele, na ulicy, wsrod Twoich znajomych...

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 20:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

o tak dready =) tez sobie robie Wink prawdopodobnie w ferie, jezeli nei wyjade do znajomych (równiez z forum Wink)

Numer Gadu-Gadu
2891618
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 20:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chciałabym mieć (dredy) szokowałabym ludków Smile
Ale nie wiem czy by mnie nie wyrzucili z domu i szkoły
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu