| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
"Nowi" metalowcy
Autor Wiadomość
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 16:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Idda napisał/a:
PS.Wierzba...co masz do klasycznej,co??? Evil or Very Mad Shocked Very Happy

nic nie mam, nawet lubie se czasem posluchac tylko podalam przyklad tak jak byla moda na sk8 i na metali to w koncu na sluchajacyh muzyki klasycznej bedzie Wink

Numer Gadu-Gadu
2891618
altruista Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 18:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

idda - poleglem. Jak koles slucha rapu to pod grozba odciecia odbytu nie moze zalozyc kostki tudziez ciezkich buciorow? Fajnie masz...

wierzba - raczej odwrotnie, najpierw metal, potem hh. Jakies 6-8 lat temu na ulicy pelno bylobrudow, pozniej zelbojow, nastepnie chlopaczkow w szerokich spodniach. Instynkt stadny.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2090041
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 18:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no tam wiesz w tym momencie nie chodzilo mi o to w nakiej kolejnosci ale byli (tak tak pamietam zel boyów -____-) no a to ze ktos nosi kostke to co z tego =) niech w gruncie rzeczy nosi (cel Malej tez nosi kostke a nie slucha metalu Wink)

Numer Gadu-Gadu
2891618
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 15 Paź, 2004 22:13   

A u nas nadal są żelboye... heh włoski na żelu i najlepiej zafarbowane na blond... nie ma to jak mieszkać na osiedlu i do tego dresiki oczywiście z adidasa lub nike i conversy, choćby rodzina miała głodować przez miesiąc to takie ciuszki muszą być... heh, przynajmniej czarne ciuchy bez obowiązkowego loga są wszędzie.
Powrót do góry
Weronika
Gość
PostWysłany: Sob 16 Paź, 2004 11:22   

skąd to ja znam żelboyów - moja klasa to żelboye
Powrót do góry
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 16 Paź, 2004 19:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A moja klasa to downy.W tamtym roku mieliśmy największe skojarzenia z całego trójmiasta:DbiggrinbiggrinA w tym roku... biggrinbiggrinbiggrinA u nas w szkole tak w ogóle jest mało żelboy'ów.....biggrinbiggrinbiggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1868191
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 17 Paź, 2004 15:21   

Ja czasem lubie se posłuchac czegos ostrzejszego-metalu.Słucham "lekkiej muzy"czyli LP i evanescnece.Ale wcale nie chodze w glanach nie mam pieszczochów i nie mam poronionego umysłu.Chodzedżinsach t-shirtach i trampach,czasem w bojówkach.A ubior wcale nie musi swiadczyc o tym,kim człowiek jest.Nie bede na siłe sluchac metalu żeby nazwac siebie metalówą"bo to modne".Ludzie czesto mysla że jak sem ubrana na punka to słucham punka.A jak go nie slucham to na sile bede to robic by mnie azwano punkiem.ble.
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 14:53   

Ja słucham metalu, ale nie takiego ciężkiego. Lubię 'Matallicę'. Nie ubieram się na czarno, tzn. nie ubieram takich matalowych ciuchów, ani nie zachowuję się jakoś... nie powiem co Confused
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 17:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tez nie mam metalowych ciuchow, neistety. Nawet z azbestu kombinezoniku nie mam :(

Numer Gadu-Gadu
2090041
Gothic Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 19:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To jeden wielki szpan... Moda? Buahahaha Wink To już nie są modne te spodnie z krokiem do kolan? No wiecie ja się tam nie znam na modzie Razz

Niby mam takie coś na codzień, a nigdy nie zwróciłam na to uwagi... :/ Teraz wreszcie sobie uświadomiłam, żę takie osoby to np. moje koleżanki... takie mają ładne czarno-różowe glany :/ One mówią, że są śliczne choć dla mnie i tak najpiękniejsze zwykłe czarniutkie glany...

A czy ja jestem metalem? Sama nie wiem... Raczej nie. Słucham chyba więcej rocku i gotyku niż metalu, choć niektórzy do mnie mówią metalówa...
Eh... Już sama nie wiem Wink na rodzajach muzyki to się tak bardzo nie znam... Co jest wkońcu co Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7274120
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 21:03   

altruista napisał/a:
tez nie mam metalowych ciuchow, neistety. Nawet z azbestu kombinezoniku nie mam Sad

Jak zawsze kolegi nie rozumiem, o co chodzi z azbestowymi kobinezonikami. Wiem, ze jestem jakaś ciężko kapująca
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 10:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

metalowe ubrania tzn. wg pana altruisty ubrania z metalu =) a on nawet azbestowych nie ma a co dopiero metalowych więc jest smutny Wink hyhy

Numer Gadu-Gadu
2891618
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 10:33   

Aha to tyś bardziej kapujące ode mnie Cool ja taki małuy nic nie kapujący Kikutek, a pan Altruista ma bardzo wygórowany humor, lubię ambitny, ale ten chyba aż zbyt na mnie ambitny
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 10:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ze tez znowu ambitny? Zlosliwy po prostu jestem, ot co

edit po niezbednych konsultacjach:

SIWYYYYYYYYYYYYYYY! CHONO TU, CHAMIE BURACZANY KURNA!!!

Numer Gadu-Gadu
2090041
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 10:47   

Altruista ty chamie... jak można tak pisać? Nikt Ci tego nigdy nie wybaczy!!!
I widzisz jak pomogły konsultacje... jesteś chamem ja te z beskidzkiego SIWY RLS.
Powrót do góry
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu