Ufff......... Ludziska czemu wy się takobrażacie????????
Szokuje mnie to że jak ktoś wypowiada się ostrzej na temat odpychającego uczucia jakim daży Jch Troje czy też Michała Wiśniewskiego ( zauważmy że pisze z DUŻEJ czy jak tam kto woli z WIELKIEJ ) to jego zwolennicy rzucają się na niego jak stado sępów.
LUDZIE to jest prywatna wypowiedz "ja mam takie zdanie a ty takie możesz je skrytykować ale nie obrażaj mnie" - to jest zasada której należy się trzymać
Do BigBrad co cię tak napadło Rozumiem że mogłeś się poczuć urażona ale dlaczego jesteś taki agresywny Oni nie mówili o tobie tylko o zespole - jak już ktoś powiedział na forum "O gustach się nie dyskutuje".
Czyżbyś stosował zasade " Najlepszą obroną jest atak "
_________________ dawno mnie nie było ale już jestem i zaczynam działać
łoł ile tu sie zmieniło (na lepsze oczywiście =] )
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 23 Paź, 2004 19:12
MeGi111 napisał/a:
szkoda, ze nie ma odpowiedzi: "ten zespol jest mi obojetny". nie przepadam za nim, ale tez nie mam nic przeciwko niemu. jest to jest, nie ma go tez dobrze... o gustach sie nie dyskutuje
Megi111 urodziłaś się 9 września , wtedy kiedy Michał Wiśniewski ....
Weronika Gość
Wysłany: Nie 24 Paź, 2004 08:55
Ja wam coś powiem. Michał Wiśniewski to idiota. Pisze piosenki nie dla fanów ale dla kasy. Michałowi skończyły się pomysły to teraz Mandaryna będzie zap*****ać dla kasy.
Ojoojojj Weroniko ! Nie można przeklinac ! a szczegolnie w takim wieku:>>
Ja myslęże pisze piosenki dla SIEBIE... no bo przyznaj że w Polsce jest b. mało jego fanow. Idiota..idiota... dlatego ze myślisz ze pisze piosenki dla kasy? Chyba nie rozumiesz tego slowa za bardzo...
Mandaryna..hm.. w programie Kuby Wojewodzkiego nie była taka glupia... fajna.. jej się podoba muzyka ktorą spiewa.. jakby robiła to wszystko dla kasy to by się przeniosla na inny typ muzyki.
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Nie 24 Paź, 2004 14:33
Co do Mandaryny - żony Wiśniewskiego , moim zdaniem nie umie śpiewać. Nienawidzę muzyki typu dance . Ale najbardziej denerwuje mnie w niej to , że śpiewa cudze piosenki !
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 24 Paź, 2004 15:37
Cudze?! Coś o tym słyszałam, ale nie bardzo się przejęłam. A po za tym według mnie, bo ja jako osoba naginająca język angielski takze wyczuwam gdy ktoś źle cuś wypowiada to ona czasem źle śpiewa do tego czasem wyprzedza rytm, albo zwalnia...
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 13:54
Oj Weronika,Weronika...
Ty chyba za bardzo nie wiesz co mówisz. To nie można tak powiedzieć "Wiśniewski to idiota". On na pewno nie śpiewa(ł) dla kasy. Pomagał dzieciom,nie tylko śpiewał. Jego głos i piosenki nie były najgorsze po porstu nie trafił w mój gust. A czy jak wszyscy lubiliby Wiśniewskiego też mówiłabyś,że to "idiota"? Co on takiego zrobił?
Mandaryna-hm...No też chce mieć swoje pięć minut....Ja sądzę,że ma głos gorszy nawet od Wiśniewskiego i zgadzam się z Wami,że troche tak...hm "nie trafia w rytm"...Moim zdaniem nie uda jej się ale kto powiedział,że zapieprza dla kasy?
to ona czasem źle śpiewa do tego czasem wyprzedza rytm, albo zwalnia...
A może to tak specjalnie ?;D
Nowa moda-na totalne beztalęcia, za kilka lat wszyscy piosenkarze będą jak mandaryna śpiewać nie rytmu, a ten trend będzie się zwał "Shit in the Poland" ^^
wy myslicie ZE KTOKOLWIEK z super przemyslu, showbiznesu i extra modnej muzyki robi co kolwiek bez pieniedzy? taa... wszystkie te dobroczynne akcje juz sa pod publike.. tak trudno jest znalezc cos prawdziwego.. a nie scieme..
mandaryna napewno by niepowiedziala ze nielubi muzyki ktora spiewa.. poco odbierac samej sobie fanow? teraz zadko kto jest szczery w tv.. wszyscy pieprzsa bzdury, wszyscy chca kase. wyscig szczurow. a to nowe reality show, a to nowe cos..
trudno znalezc zespoly ktore graja muzyke dla siebie..ktore niechca byc komerchą..
niedawno doweizdialam sie ze jest bar 3.. czy tam 5.. juz niewiem.. jedyna rzecza jako ogladam jest program pana wojewodzkiego:) bo on wg mnie nieowija w bawelne.. chociaz niezdziwie sie jesli on tez tak sie zachowuje pod publiczke.. dla kasy.. jak kazdy.. a kto by sie normalnie zachowywal?