| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
ich troje

ich troje
jestes fanem ich troje??
5%
 5%  [ 3 ]
lubisz Anie (z zespolu)??
1%
 1%  [ 1 ]
lubisz byla Justyne??
3%
 3%  [ 2 ]
lubisz Michała??
5%
 5%  [ 3 ]
lubisz Jacka??
3%
 3%  [ 2 ]
masz plyty ich troje??
1%
 1%  [ 1 ]
Nienawidzę "Ich Troje" !!!
76%
 76%  [ 40 ]
Głosowań: 29
Wszystkich Głosów: 52

Autor Wiadomość
d098 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 2/3/6
PostWysłany: Nie 25 Lip, 2004 22:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ufff......... Ludziska czemu wy się takobrażacie????????
Szokuje mnie to że jak ktoś wypowiada się ostrzej na temat odpychającego uczucia jakim daży Jch Troje czy też Michała Wiśniewskiego ( zauważmy że pisze z DUŻEJ czy jak tam kto woli z WIELKIEJ Laughing ) to jego zwolennicy rzucają się na niego jak stado sępów.
LUDZIE to jest prywatna wypowiedz "ja mam takie zdanie a ty takie możesz je skrytykować ale nie obrażaj mnie" - to jest zasada której należy się trzymać Exclamation
Do BigBrad co cię tak napadło Question Rozumiem że mogłeś się poczuć urażona ale dlaczego jesteś taki agresywny Question Oni nie mówili o tobie tylko o zespole - jak już ktoś powiedział na forum "O gustach się nie dyskutuje".
Czyżbyś stosował zasade " Najlepszą obroną jest atak " Twisted Evil Question Exclamation

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 04 Sie, 2004 18:02   ...

Będe szczery. Poporstu ich nie lubie!!!!!!!!!
Powrót do góry
Buziaczek Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pon 30 Sie, 2004 11:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie nawidze ich troje Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 23 Paź, 2004 19:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

MeGi111 napisał/a:
szkoda, ze nie ma odpowiedzi: "ten zespol jest mi obojetny". nie przepadam za nim, ale tez nie mam nic przeciwko niemu. jest to jest, nie ma go tez dobrze... o gustach sie nie dyskutuje Smile

Megi111 urodziłaś się 9 września , wtedy kiedy Michał Wiśniewski ....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Weronika
Gość
PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 08:55   

Ja wam coś powiem. Michał Wiśniewski to idiota. Pisze piosenki nie dla fanów ale dla kasy. Michałowi skończyły się pomysły to teraz Mandaryna będzie zap*****ać dla kasy.
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 11:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ojoojojj Weroniko ! Nie można przeklinac ! a szczegolnie w takim wieku:>>
Ja myslęże pisze piosenki dla SIEBIE... no bo przyznaj że w Polsce jest b. mało jego fanow. Idiota..idiota... dlatego ze myślisz ze pisze piosenki dla kasy? Chyba nie rozumiesz tego slowa za bardzo...
Mandaryna..hm.. w programie Kuby Wojewodzkiego nie była taka glupia... fajna.. jej się podoba muzyka ktorą spiewa.. jakby robiła to wszystko dla kasy to by się przeniosla na inny typ muzyki.
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 12:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kiedyś moze lubiłam, ale to stara bajka. Teraz nie mogę tego słuchać Neutral
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 8 razy
PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 12:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nie cierpię Ich Troje. Uważam, że jest to jeden z najgorszych zespolów!!

Numer Gadu-Gadu
8619585
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 14:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Co do Mandaryny - żony Wiśniewskiego , moim zdaniem nie umie śpiewać. Nienawidzę muzyki typu dance . Ale najbardziej denerwuje mnie w niej to , że śpiewa cudze piosenki !
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 15:37   

Cudze?! Coś o tym słyszałam, ale nie bardzo się przejęłam. A po za tym według mnie, bo ja jako osoba naginająca język angielski takze wyczuwam gdy ktoś źle cuś wypowiada to ona czasem źle śpiewa do tego czasem wyprzedza rytm, albo zwalnia...
Powrót do góry
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 19:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfkaNenar napisał/a:
to ona czasem źle śpiewa do tego czasem wyprzedza rytm, albo zwalnia...

A może to tak specjalnie ?;D
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 25 Paź, 2004 13:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oj Weronika,Weronika...
Ty chyba za bardzo nie wiesz co mówisz. To nie można tak powiedzieć "Wiśniewski to idiota". On na pewno nie śpiewa(ł) dla kasy. Pomagał dzieciom,nie tylko śpiewał. Jego głos i piosenki nie były najgorsze po porstu nie trafił w mój gust. A czy jak wszyscy lubiliby Wiśniewskiego też mówiłabyś,że to "idiota"? Co on takiego zrobił?
Mandaryna-hm...No też chce mieć swoje pięć minut....Ja sądzę,że ma głos gorszy nawet od Wiśniewskiego i zgadzam się z Wami,że troche tak...hm "nie trafia w rytm"...Moim zdaniem nie uda jej się ale kto powiedział,że zapieprza dla kasy?

elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 25 Paź, 2004 14:11   

Malvina napisał/a:
elfkaNenar napisał/a:
to ona czasem źle śpiewa do tego czasem wyprzedza rytm, albo zwalnia...

A może to tak specjalnie ?;D

Nowa moda-na totalne beztalęcia, za kilka lat wszyscy piosenkarze będą jak mandaryna śpiewać nie rytmu, a ten trend będzie się zwał "Shit in the Poland" ^^
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pon 25 Paź, 2004 14:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Tak ... nastała moda na kicz ... kit i kaszanę
Jeee ...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Pon 25 Paź, 2004 21:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wy myslicie ZE KTOKOLWIEK z super przemyslu, showbiznesu i extra modnej muzyki robi co kolwiek bez pieniedzy? taa... wszystkie te dobroczynne akcje juz sa pod publike.. tak trudno jest znalezc cos prawdziwego.. a nie scieme..
mandaryna napewno by niepowiedziala ze nielubi muzyki ktora spiewa.. poco odbierac samej sobie fanow? teraz zadko kto jest szczery w tv.. wszyscy pieprzsa bzdury, wszyscy chca kase. wyscig szczurow. a to nowe reality show, a to nowe cos..
trudno znalezc zespoly ktore graja muzyke dla siebie..ktore niechca byc komerchą..
niedawno doweizdialam sie ze jest bar 3.. czy tam 5.. juz niewiem.. jedyna rzecza jako ogladam jest program pana wojewodzkiego:) bo on wg mnie nieowija w bawelne.. chociaz niezdziwie sie jesli on tez tak sie zachowuje pod publiczke.. dla kasy.. jak kazdy.. a kto by sie normalnie zachowywal?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Strona 4 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu