| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
e...
Autor Wiadomość
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Nie 24 Paź, 2004 21:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może coś z nim nie tak Question No wiecie jakiś pedofil, czy nie wyżyty seksualnie Question

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 25 Paź, 2004 12:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jakis zboczony... ja mysle ze najlepiej to dyrektorce powiedzieć..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
ewqq-nzlg
Gość
PostWysłany: Pon 25 Paź, 2004 14:28   

Malvina - zgadzam sie z tobą. Koleś jakiś dziwny i trzbea to dyrekcji zgłosić. Ja bym się bała, że mnie zgwałci! brr.. :?
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pon 25 Paź, 2004 14:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
No to mamy przykład nauczyciela który jest maniakiem seksualnym
Mój facet od wuefu ... gruby jak nie przymierzając balon ( Pułkownik może wam potwierdzić ) ciagle opowiada na zbereźne kawały i robi różne uwagi :/ Dziewczynom z mojej klasy to sie podoba a ja sie tym brzydze przez to przestałam lubic wuef ... Heh
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 25 Paź, 2004 20:43   

haha, oj sorka nie chciałam cie wysmiac, ale na[rawde okres to nic dobreo przynajmniej tak słyszałam.. ja mam 13 lat i nie mam miesiaczki, biust i wszystko oki... ale okresu nie. Wcale mi to nie przeszkadza... I nie przejmuj sie ciesz sie ze jeszcze nie masz okresu i nie musisz meczyc sie z glupia podpaska wlazaca ci w pupe (zart)
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 25 Paź, 2004 20:58   

Czy ja wiem. Wątpię, aby gwałt na lekcji mu się udał Wink W każdym razie... Taki jest tylko na lekcjach, gdy do nas mówi. Potrafi prowadzić ciekawe lekcje i nas czegoś nauczyć, ale... Trochę mnie takie jego txt wkurzają... Rolling Eyes
Co do zgłaszania go... póki co nie robi niczego złego. Mówi to w każdej klasie a póki co nikt nie miał z nim poważnego indycentu... Zobaczymy jeszcze Twisted Evil
Powrót do góry
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pią 29 Paź, 2004 18:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wiesz ... bo w mojej szkole jest taka Emila i ona chodziła ze mną na basen (to było w 3 klasie) potem trafiłam do klasy z jej przyjaciółką Natalią ; ta emila ma ok 163cm wzrostu rozmiar stanika 75a(ale ona jest trochę otyła i być może to jest tłuszcz) i ma okres nie ma włosów łonowych prawie wcale (no może kilka) pod pachami też nie ma zbyt dużo a ja mam rozmiar stanika 75 a , 170cm wzrostu , włosy łonowe i pod pachami , i wydzielinę od ok 3/4 roku i nie mam okresu , każda z nas dojżewa w innytm tępie
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 29 Paź, 2004 19:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sami10 napisał/a:
nie ma włosów łonowych prawie wcale (no może kilka)

No wiesz sami..:> Gdzie ty się patrzysz..wstyd;d
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 29 Paź, 2004 21:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sami-trochę mnie wkurzają Twoje posty. Po pierwsze: co Ty jej w majtki patrzysz? Rolling Eyes Po drugie:Piersi przede wszytskim składają się z tłuszczu. Po trzecie: Jeszcze niedawno pisałaś,że dostałaś wydzielinę śluzową,na pewno ie 3/4 roku temu.

ewqq-nzlg
Gość
PostWysłany: Sob 30 Paź, 2004 18:56   

No wiesz mroweczka, zgadzam się z twoją wypowiedzią. Poza tym jakoś wydaję mi się, że niedawno sami10 mówiła o innych swoic wymiarach. Coś mi tu nie ładnie pachnie... sami10 chyba (bez obrazy) próbuje nas czymś oszukać i poprostu coś jej się wymsknęło.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 31 Paź, 2004 11:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Może się wstydzi swoich rzeczywistych wymiarów...
Powrót do góry
Akacja12 (nzlg)
Gość
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 20:55   

serio?
on jest niewyżyty jakiś :O
Powrót do góry
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 21:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No właśnie Malvina. Też tak uważam, i poprostu przez to wciska nam jakąś ściemę. To jest trochę nie na miejscu... kłamstwo to grzech Razz(chrześcijanka się odezwała, co chodzi co dwa tygodnie do kościoła Razz Razz) Poza tym ja i tak jej nie wierzę i tak. Nawet zdjęcie mnie nie przekona, bo może być podróbą Razz

Numer Gadu-Gadu
2187507
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 22:46   

Sami na pewno coś kręci. Bo to NIENORMALNE... Lol... Chociaż wiecie... Kiedyś widziałam taką dziewczynę, miała 10 lat (poznałam ją), 165 cm, duży biust i mówiła, że ma okres (czego wam nie powiem). Biust mogła wypchać. Ale wzrost? Była w trampkach. Paranormalne przypadki, hihihihhi biggrinRazz
Powrót do góry
Malvina1234567890
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 09:51   Malvina1234567890

[quote="Malvina"]Może się wstydzi swoich rzeczywistych wymiarów...[/quote](-:
Powrót do góry
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu