Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 14:49
Cze
No to mamy przykład nauczyciela który jest maniakiem seksualnym
Mój facet od wuefu ... gruby jak nie przymierzając balon ( Pułkownik może wam potwierdzić ) ciagle opowiada na zbereźne kawały i robi różne uwagi :/ Dziewczynom z mojej klasy to sie podoba a ja sie tym brzydze przez to przestałam lubic wuef ... Heh
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 20:43
haha, oj sorka nie chciałam cie wysmiac, ale na[rawde okres to nic dobreo przynajmniej tak słyszałam.. ja mam 13 lat i nie mam miesiaczki, biust i wszystko oki... ale okresu nie. Wcale mi to nie przeszkadza... I nie przejmuj sie ciesz sie ze jeszcze nie masz okresu i nie musisz meczyc sie z glupia podpaska wlazaca ci w pupe (zart)
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 25 Paź, 2004 20:58
Czy ja wiem. Wątpię, aby gwałt na lekcji mu się udał W każdym razie... Taki jest tylko na lekcjach, gdy do nas mówi. Potrafi prowadzić ciekawe lekcje i nas czegoś nauczyć, ale... Trochę mnie takie jego txt wkurzają...
Co do zgłaszania go... póki co nie robi niczego złego. Mówi to w każdej klasie a póki co nikt nie miał z nim poważnego indycentu... Zobaczymy jeszcze
wiesz ... bo w mojej szkole jest taka Emila i ona chodziła ze mną na basen (to było w 3 klasie) potem trafiłam do klasy z jej przyjaciółką Natalią ; ta emila ma ok 163cm wzrostu rozmiar stanika 75a(ale ona jest trochę otyła i być może to jest tłuszcz) i ma okres nie ma włosów łonowych prawie wcale (no może kilka) pod pachami też nie ma zbyt dużo a ja mam rozmiar stanika 75 a , 170cm wzrostu , włosy łonowe i pod pachami , i wydzielinę od ok 3/4 roku i nie mam okresu , każda z nas dojżewa w innytm tępie
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pią 29 Paź, 2004 21:43
Sami-trochę mnie wkurzają Twoje posty. Po pierwsze: co Ty jej w majtki patrzysz? Po drugie:Piersi przede wszytskim składają się z tłuszczu. Po trzecie: Jeszcze niedawno pisałaś,że dostałaś wydzielinę śluzową,na pewno ie 3/4 roku temu.
No wiesz mroweczka, zgadzam się z twoją wypowiedzią. Poza tym jakoś wydaję mi się, że niedawno sami10 mówiła o innych swoic wymiarach. Coś mi tu nie ładnie pachnie... sami10 chyba (bez obrazy) próbuje nas czymś oszukać i poprostu coś jej się wymsknęło.
No właśnie Malvina. Też tak uważam, i poprostu przez to wciska nam jakąś ściemę. To jest trochę nie na miejscu... kłamstwo to grzech (chrześcijanka się odezwała, co chodzi co dwa tygodnie do kościoła ) Poza tym ja i tak jej nie wierzę i tak. Nawet zdjęcie mnie nie przekona, bo może być podróbą
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 05 Lis, 2004 22:46
Sami na pewno coś kręci. Bo to NIENORMALNE... Lol... Chociaż wiecie... Kiedyś widziałam taką dziewczynę, miała 10 lat (poznałam ją), 165 cm, duży biust i mówiła, że ma okres (czego wam nie powiem). Biust mogła wypchać. Ale wzrost? Była w trampkach. Paranormalne przypadki, hihihihhi
Malvina1234567890 Gość
Wysłany: Sob 06 Lis, 2004 09:51 Malvina1234567890
[quote="Malvina"]Może się wstydzi swoich rzeczywistych wymiarów...[/quote](-: