No mówimy o ideałach, nie dziwcie się Gabrielen. Ja też wątpię, żebym spotkała faceta, który spełnia moje wszystkie wymagania. Ideałów nie ma, no przecież.
Noid Gość
Wysłany: Sob 30 Paź, 2004 19:51
Nawet pożartować nie można Ale zaniedługo wrzuce jakieś swoje zdjątka
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 30 Paź, 2004 21:36
Ah, no to teraz ja... Ja tam mam kilka idelow, ale na pewno i sie obejrze i wpadne na slup, jak zobacze jakiegos blondynka dlugowlosego z ladna buzka No i dobrze by bylo, zeby byl wysoki, ale bez przesady, bo sama nie jestem za wysoka i nie chce siegac mu do pasa. Ale nie skreslam od razu niemetali, z krotkimi wlosami. Dla mnie twarz jest najwazniejsza. No i jesli chodzi o ubior - nie obcisly, nie pedalski, porzadny i czysty przedwszystkim, zebym sie nie musiala za niego wstydzic. Chyba mam najmniej wygorowane wymagania
a'la kurt cobain..
czemu idealy spotyka sie na wakacjach? to jest najgrosze.. do teraz cierpie za takim jednym .. wlasnie cobainem.. w dodatku to byla maxymalna milosc z wzajemnoscia.. ale niewazne za dluga historia..
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 31 Paź, 2004 08:59
ja tam najbardziej lubię chłiopców z długimi włosami OMG wtedy po prostu jestem już prawie jego, jeszcze żeby miał w miare ładną buźke =) i charakter który nie zabraniałby mi np. wogóle alkocholu do ust, albo zachowywać się moralnie =D bo ja nie potrafię zachowywać się moralnie i najlepiej zeby był metal (w gruncie rzeczy inni jakos mi się nie podobają, no może punki jeszcze albo alternatywi ) to by było chyba na tyle =) i żeby był starszy (ale równieśnikami nie pogardzę =P) bo jakos zawsze podobają mi się panowie hm.. 2 czy 3 lata starsi (minimum, bo maximum to u mnie bylo 7 lat =>) ^^ no to by było chyba na tyle =P
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Gość
Wysłany: Nie 31 Paź, 2004 11:25
A wiecie że ja jestem skate? :P mam nawet swoją stronke z wyczynami ale zdjęcia działają tylko w przeglądarce SMART EXPLORER nie wiem czemu.... :? moge też zdjątka wyslać na e-mail jestem dobry! :) (ale jestem szczery i skromny :P ) A wedługmnie dziewczyna ma byc na luzie i nie być ... ,BARBIE, taj jak wy nie lubicie ,KENÓW, delikatna nowowczesna i ... itd. :love9: może kiedyś zrobimy wypad na deske, ehhh.. jak ty się nazywałeś?? :P
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 31 Paź, 2004 11:26
zapomniałem się zalogować
Noid Gość
Wysłany: Nie 31 Paź, 2004 11:28
Anonymous napisał/a:
może kiedyś zrobimy wypad na deske, ehhh.. jak ty się nazywałeś??
Czyżby chodziło o mnie? Jeżeli tak to raczej nie, bo ostatnio mam jakiś zastój i nic mi nie wychodzi
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 31 Paź, 2004 11:37
szkoda... ale toi tak był żart na serio byś przejechał pół Polski żebyśmy pojeździli razem na desce??????? wątpie.... chociaż... ej jesteś zalogowany na FLIP.PL ?????
Noid Gość
Wysłany: Nie 31 Paź, 2004 11:43
No właśnie wysłałem mojego posta i nie zauważyłem, że to Ty, tylko niezalogowany Nie, nie jechałbym przez pół Polski A na flip.pl to pamiętam, że kiedyś tam się rejestrowałem, ale teraz to nawet nie pamiętam jaki miałem login i hasło
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 31 Paź, 2004 11:47
Ja tam jestem zalogowany bo bardzo się wkręciłem w skateboarding a tam jest fajnie i każdy jest chętny do pomocy np. jaknie umiesz jakiegoś triku oni ci wszystko wytłumaczą a nawet prześlą filmik polecam www.flip.pl
hmm.. wg mnie, facet niemoze byc pewny siebie zbyt i sie z tym eksponowac ze tak powiem- chodzilam z takim:P zawsze co to nie on.. przegladal sie w kazdej szybie.. i zdejmowal koszulke n aulicy.. az mi niedobrze sesese...
najlepiej jakby facet wygladal:
blond wlosy najlepiej dlugie, z twarzy niemusi byc ladny.. musi miec to COS.. tu w ogole niechodzi zeby byl ladny tu musi miec to COS.. cos takieo co go wyroznia.. i no..
to niemusi byc wyglad.. potrafie sie zauroczyc jakas cecha chrateru.. albo sposobem mowienia..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 31 Paź, 2004 13:12
A kiedyś Ci ktoś podnosil rękę trzymając Cię za nią i krzyczać do każdego napotkanego "To moja dziewczyna"? Jesli nie to naprawde nie wiesz jaki to jest zbyt pewny siebie... Też się przeglądał w każdej szybie.
Tavion Gość
Wysłany: Nie 31 Paź, 2004 16:51
Ahh, a mi się ostatnio podoba Piotr Cugowski, mhhm.