| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Nadeszła ta chwila...
Autor Wiadomość
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 01 Lis, 2004 17:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to prawda Christina,Kylie, Britney są niskie wszystkie nie przekraczają 158cm, a najmniejsza z nich jest Kylie (wszędzie piszą jaka to ona filigranowa)
p.s ja mam 15 lat i mam 156cm
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 01 Lis, 2004 18:04   

Agentka napisał/a:
to prawda Christina,Kylie, Britney są niskie wszystkie nie przekraczają 158cm, a najmniejsza z nich jest Kylie (wszędzie piszą jaka to ona filigranowa)
p.s ja mam 15 lat i mam 156cm

Łał, to fajnie, ja nie przekroczę nawet 150 cm wzrostu, a co dopiero te 158 cm wzrostu...
Powrót do góry
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 01 Lis, 2004 19:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

niemartw się ja tez zawsze byłam (i chyba jestem) najmniejsza w klasie,kiedyś chodziłam nawet do endokrynologa (gdzieś czytałam że ty chyba też Question , jeśli się nie mylę)ale teraz jakos wyglądam z tym 156 cm wzrostu i się nieprzejmuję niskim wzrostem bo ta endok. powiedziała że może bede mieć nawet 168cm (tyle co moja siora)więc głowa do góry Very Happy
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 01 Lis, 2004 20:05   

Te wszystkie giwazdy są POTWORNIE niskie, tylko buty na big szpilkach sprawiają efekt, że wyglądają na wyższe. No i MAGIA TELEWIZJI... Rolling Eyes
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 06:35   

Witam
Hm...Mam coś koło 181-183 cm wzrostu i mam sąsiadkę (17-19 lat), która siega mi ledwo do ramienia...Czyli daję jej - mało Wink W każdym razie ta dziewczyna ma chłopaka Wink
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 08:59   

Hehe Razz Ja mam w klasie (2 gimnazjum) kolegę, który mi sięga po ramię (ja mam 172 cm wzrostu) Rolling Eyes I był u lekarza (jakiegoś tam, nazwy nie pamiętam), więc ten powiedział mu, że conajwyżej urośnie jeszcze 3-5 cm i na tym koniec. Ale on jakoś nie ubolewa - nie może odpędzić się od dziewczyn, mimo, że wygląda jak "dziecko" z 5 klasi SP. Dlaczego tak się dzieje? Razz Bo ma wyje... charakter!
I KleO - nie przejmuj się Smile Głowa do góry Very Happy Laughing
Powrót do góry
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 15:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale zjechaliśmy na inny temat Razz Hmmm... Moja siostra ma 165cm wzrostu, jej mąż gdzieś tak 175-177cm, i jak idą gdzieś razem, kiedy trzeba się jakoś elegancko ubrać, Asia (moja siostra) ma problem z dobraniem butów, żeby Tomek(mój szwagier) Nie wyglądał z nią jak kurdupel... No bo jednak głupio to wygląda, jak kobieta jest taka wysoka jak jej facet, albo jak jest różnica 20 i więcej cm... Ech... Takie życie. Jak się ludzie kochają Love to wzrost, wiek, kasa itp. nie grają roli.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2187507
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 18:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mycha-z Twojego postu wynika,że to on jest wyższy Smile
KleO-Grr...Pamiętam jak jeszcze jakiś rok temu czytałam posty podobne do tego w których wprost użalałaś się,że nie masz okresu. Nie przejmuj się! W końcu ta chwila nadeszła,każdego to prędzej czy później spotka więc ja nie wiem,czym Ty się teraz przejmujesz(i kto to mówi Very Happy Dziewczyna,która się poryczała jak zobaczyła krew na majtkach wiec nie powinnam miec prawa głosu no ale dobra Twisted Evil ). To prawda,że się nie przestaje rosnąć,po prostu rośnie się wolniej. Niektóre dziewczyny po pierwszym okresie rosną tak minimalnie,że prawie w ogóle ale są to przeważnie dziewczyny i tak już wysokie...A Ty masz niecałe 150, więc masz jeszcze duże szanse.
Napisz,jak sytuacja przedstawia się na dzień dzisiejszy(czy masz okres czy nie). Acha, ja mam 13 lat, 150 cm wzrostu(najniższa w klasie) i ważę 38 kg(tak,tak mroweczka wczoraj weszła na wagę i stwierdziła,ze troszkę jej się utyło Rolling Eyes ).

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 18:27   

Agentka, ty chodziłaś do endokrynologa, ale ja dalej chodzę i muszę powiedzieć lekarzowi, że dostałam okres. Dokładniej można ująć, że dopiero dziś dostałam okres, ponieważ to były tylko małe ślady, tak jakby zapowiadające prawdziwą miesiączkę. Więc opowiem Wam swoje relacje Wink
Gdy szłam do szkoły z koleżanką, coś zaczęło mi cieknąć i wiedziałam, że to krew miesiączkowa, a nie wydzielina śluzowa, ponieważ ostatnio (od 3 - 4 dni) miałam zanik śluzu i gdy sprawdziłam (zrozumcie, musiałam, byłam ciekawa co się dzieje), to wydzielina była taka galedkowata, a dokładniej była już taka bardziej 'zbita'. To się działo w sobotę, 31.10.2004 roku. W tym temacie jest już opisane co się wtedy wydarzyło. Na drugi dzień, na cmientarzu (dzień przed Wszystkim Świętymi, aby było trochę luzu, więc przed moimi urodzinami Razz), zaczęło mi coś cieknąć, a gdy już wróciłam do domu, poszłam do toalety i zobaczyłam plamę. Jedna plama, co nawet nie przeciekło mi nic. Na następny dzień coś tam mi wyszło, ale troszkę żółtego tego 'zbitego', czyli wydzielina; więc kolor biały mieszając się z odbrobinką krwi ( czyli wydzielina śluzowa z krwią), powstał kolor żółtawy, wpadając lekko w pomarańcz. Więc jak już szłam do tej szkoły z koleżanką (02.11.2004 - dzień po moich urodzinach Razz), to zaczęło mi coś cieknąć. A co najgorsze... miałam pierwszy WF! Coraz więcej mi ciekło, coraz mniejszy odczuwałam komfort. Na WF myślałam już, że zaczyna mi przeciekać. Na szczęście miałam wkładkę higieniczną, co wzięłam sobie na wszelki wypadek. Nic mi na szczęście nie przeciekło (byłam już w domu i sprawdziłam), ale mało brakowało. Teraz już nic nie mam. Nic mi nie 'leci'. Czy przy pierwszej miesiączce zawsze jest takie słabe krwawienie? Wcale mnie nic nie bolało. Tylko najwyżej jajnik, co myślałam od miesąica, że to wyrostek robaczkowy mnie boli. Myliłam się. A macica mnie nie bolała, może odczuwałam coś tam, ale tak naprawdę, to mnie nawet to nie bolało. Dobrze, że nie mam bolesnej miesiączki Smile
Mam dwa kalendarzyki na zakreślanie dni, w którym dostaję miesiączkę. Jeden mam z paczuszki, którą dostałam na prelekcji w szkole z pielęgniarką, no, nie tylko ja, ale wszystkie dziewczyny, co chodziły do 6 klasy, a teraz chodzimy do II gimnazjum biggrin
Drugi kalendarzyk mam z gazety Viva lub Gala (nie pamiętam Smile). Musze sobie właśnie zakreślić ten dzisiejszy dzień ^^'

Dopisek - spoko, nawet jeszcze Twojego postu nie przeczytałam mroweczko Razz i opisałam co do słowa, właśnie dokładnie o dzisiejszym dniu i nie tylko. Aha! Ja ważę miezy 34 - 35 kg przy wzroście 146 / 147 cm, więc różnię się od Ciebie wagą między 3 - 4 kg, a wzrostem 3 - 4 cm. Za to jestem strasznie chuda! Jesteś chuda? Jeśli nie jesteś chuda (przynajmniej coś tam czytałam, że jesteś odpowiedniej masy ciała), to tak jakby u mnie nie powinno być zbytniej różnicy, bo odejmując odpowiednio wzrost i wagę od Twojego, powinnam wyglądać tak samo jak ty (jeśli chodzi o mase ciała), ale od wzrostu jak wiadomo jestem niższa i podsumując naszą masę ciała, powinnyśmy wyglądać tak samo (mówię jeszcze raz - chodzi mi tylko o masę ciała Smile).

Ostatnio zmieniony przez mroweczka dnia Wto 02 Lis, 2004 19:06, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 18:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pierwsze miesiączki lubią płatać figle.
KleO, weź sobie teraz jeden kalendarzyk na ten rok bo się kończy( a prawdopodobnie już w tym roku okresu nie dostaniesz,więc szkoda kalendarzyka Smile ) a drugi weź sobie na rok 2005 Wink .

mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 18:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<b>Mroweczka:</b> No bo on jest od niej wyższy, ale jest to na tyle mała różnica, że gdy Asia założy wysokie obcasy, to jest jego wzrostu. Wink
<b>KleO:</b> A nie dostałaś paczuszki O.b? Tam jest kalendarzyk, taki niebiesiuchny biggrin

Aha, zgadzam się z mroweczką. Ale zawsze można samemu zrobić sobie kalendarzyk. Faktycznie, trochę Ci się nie opłaca...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2187507
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 19:05   

Przeczytajcie dopisek, bo znowu coś dopisałam Wink
Powrót do góry
sunny
Gość
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 21:36   

Kleo, myślę, że jeszcze urośniesz! Sama nie jestem za wysoka a na dodatek mam wielkie stopy (wzrost- 159 cm, nr buta - 42)! Wiesz jak to smiesznie wygląda? Sama chciałabym urosnąć te 10 cm... Na pocieszenie mogę Ci jeszcze powiedzieć o moich dwóch koleżankach. Obie były jedne z najniższych w klasie (na pewno między naszym wzrostem była różnica kilku centymetrów). Jak zobaczyłam sie z nimi w szkole po wakacjach, zatkało mnie. Były prawie mojego wzrostu! Więc widzisz być może nie jesteś "skazana" na niski wzrost :D 3mam za Ciebie kciuki. Pozdrawiam!
Powrót do góry
sunny
Gość
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 21:37   

Kleo, myślę, że jeszcze urośniesz! Sama nie jestem za wysoka a na dodatek mam wielkie stopy (wzrost- 159 cm, nr buta - 42)! Wiesz jak to smiesznie wygląda? Sama chciałabym urosnąć te 10 cm... Na pocieszenie mogę Ci jeszcze powiedzieć o moich dwóch koleżankach. Obie były jedne z najniższych w klasie (na pewno między naszym wzrostem była różnica kilku centymetrów). Jak zobaczyłam sie z nimi w szkole po wakacjach, zatkało mnie. Były prawie mojego wzrostu! Więc widzisz być może nie jesteś "skazana" na niski wzrost :D 3mam za Ciebie kciuki. Pozdrawiam!

P.S. Mam prawie 14 lat (za dwa miesiące skończe) i chodze do 1 gimnazjum
Powrót do góry
Kina
Gość
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 21:55   wzrost

170cm
Powrót do góry
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu