| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
wygląd PS wróciłem :)
Autor Wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Nie 31 Paź, 2004 20:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no moze az ttak pewny siebie to niebyl.. ale mowil i sie obnosil z tym ze laski go chca;P ale ja dla niego dobra tez go niebylam:{P jak to powiedzial byl moja zabawka, pobawilam sie i go wykorzystalam:D ale ogolnie to mam znim ok kontakt
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 01 Lis, 2004 09:52   

Malvina napisał/a:
Gabrielen napisał/a:
Jeżeli o mnie chodzi, to tylko i wyłącznie skate (tzn. tak ma się ubierać), , blond włosy, błękitne oczy, średnia karnacja, i ponad 180 cm wzrostu Wink

Jakie wymagania Shocked

To tylko ideał, którego z resztą znam Razz Twisted Evil
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Pon 01 Lis, 2004 21:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

gabrielen.. poznalam wlasnie takiego... ale co z tego.. ze to niema sensu:(
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 13:48   

trzeba przyznać że mówicie na temat... Razz
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 14:45   

i co już nikt tu nic nie napisze??? dalej piszcie!!!!!!!!!!!!!! Exclamation Exclamation Exclamation Jedna dobra rada dla dziewczyn o wygląd Wink rozpuszczone włosy best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy
Powrót do góry
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 15:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mój ideł to: wysoki brunet, oczy nie grają roli Razz ale najlepiej zielone lub brązowe, mieszkający niedaleko mnie, najlepiej rok starszy, nie palący, nie pijący, nie biorący dragów, przystojny, troskliwy, sk8, sluchający hiphopu, powinien być bogaty, mający średnią minimum 4.0, kochający, lubiący extreme sports, powinien interesować się komputerami, chemią, medycyną, grami komputerowymi... i co tam się jeszcze znajdzie.

Znam takiego!!! Z widzenia, ale bujam w nim pół roku. Ostatnio mnie chyba zauważył Love! Jest tylko kilka minusów dla niego: pali i pije Crying or Very sad, nie jest bardzo bogaty, nie wiem czy ma średnią powyżej 4.0 bo raczej nie, nie wiem jakie ma zainteresowania, no i najgorsze: nie znamy się osobiście, a on nie ma internetu Crying or Very sad Z moim przyjacielem zakolegowałam przez gg. Chodził ze mną do zerówki i teraz od 3 lat chodzi ze mną do klasy. Ale gdyby nie gg, nie wiem czy w ogóle bym z nim rozmawiała...

A w Bartku i tak bujam i tak Love Kwiat

Numer Gadu-Gadu
2187507
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 17:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mycha92 napisał/a:
, powinien być bogaty

Ewq...zdziwiłam sie.. Shocked Myslałam ze dla Ciebie takie rzeczy nie są najwazniejsze.. no coz..:>
Aren napisał/a:
Jedna dobra rada dla dziewczyn o wygląd rozpuszczone włosy best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taak..zgodzę się..rozpuszczone włosy ładnie wygladają...ale zależy u kogo Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
*Neona*
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 20:09   

mycha92 napisał/a:
nie jest bardzo bogaty, nie wiem czy ma średnią powyżej 4.0 bo raczej nie

Pieniądze to nie wszystko Wink Nie kochaj tego, kto jest bogaty lecz tego, kto jest Ci miły, bo tylko taki człowiek właśnie zapłacze u Twej mogiły...

A tak poza tym to zauważyłam, że niestety, ale bogaci ludzie bardzo często są okropnie egoistyczni i zadufani w sobie (oczywiście nie wszyscy, bo bywają wyjątki) i nie potrafią zrozumieć ludzi, którzy mają gorszą sytuację materialną, niż oni. Rodzice ich strasznie rozpieszczają, na jedno skinienie ręką mogą mieć wszystko, czego zapragną i dlatego nie potrafią już chyba niczym dzielić się z innymi ludźmi. Dlatego też słowo "bogaty" wykreśliłabym ze swojego opisu ideału - oczywiście miło byłoby, gdyby znalazł się ktoś, kto miałby nieco wyższy status materialny, niż mój - ale jeśli posiadałby aż tak wiele negatywnych cech, które wymieniłam, z pewnością nie byłby godny mojego zainteresowania
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 20:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Pierwsza sprawa za którą nie przepadam za moimi kumpelkami (cudzysłów by sie przydał)
to to że sa to BLACHARY aż miło ... heh
pamietam jek mi wpierały ze kasa to wszytsko
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu