| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Włosy
Autor Wiadomość
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 14:58   Włosy Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie. Jak długo rosną włosy pod pachami? Mi zaczęły rosnąć gdzieś tak pod koniec wakacji. Od tamtej pory mam kilka ciemnych włosów pod jedną pachą, i pod drugą też jest kilka (ciemnych oczywiście). Ile może minąć, zanim urośnie mi ich więcej? Mam zamiar na wiosnę zacząć golić.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2187507
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 18:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja włosy pod pachami zaczęłam golić po jakimś prawie roku ich działąlności( Smile ),wcale nie były wtedy za długie ale jak byłam w stroju kąpielowym i podnosiłam rękę to nie za fajnie było,po za tym śmierdziało,bo strasznie się pociłam(i bez nich się pocę,ale mniej). To indywidualna sprawa,ale zazwyczaj one tak po pół roku nie są jeszcze zbyt długie.

Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 18:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki za odpowiedź. Jeśli to sprawa indywidualna, zgolę sobię kiedy będę chciała Mr. Green Poprostu Very Happy

Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące włosów pod pachami. Czym się je goli? Czy można golarką do nóg i na mydle? Czy trzeba jakiś specjalny środek do wrażliwych części ciała?
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2187507
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 19:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi Ci o taki jednorazowy nożyk to jak najbardziej. Najlepiej użyj bardzo dużo dezodorantu w kulce, lub mydła w płynie i zgól. To chyba najprostszy sposób,bo jednorazową maszynkę kupisz w każdej drogerii,przeważnie kosztuje ok. 2 zł, i starcza na parę razy.

Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 19:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
na mydło ? Może ja mam taką wrażliwą skórę ale nawet nogi muszę jakimś balsamem lub żelem do golenia do skóry wrazliwej posmarować
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 19:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja golę i nogi i pachy na mydło, i nic mi się nie dzieje. Widocznie to Ty Kinga masz taką wrażliwą skórę. Poza tym po goleniu najlepiej posmarować się jakimś balsamem,żeby złagodzić ewentualne zacięcia itp.

Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 19:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

I tak też robię. Mama kiedyś kupiła mi w AVONie taki wiśniowy balsam do ciała. Długo go nie używałam, ale gdy zaczęłam golić nogi powróciłam do niego. Prawie po każdym goleniu smaruję nim nogi. Jest świetny! Pod pachy chyba też by się nadawał...

A jeszcze co do golenia na mydło: czasem golę nogi na mydle, ale zazwyczaj robię to z samą wodą. Widzę wtedy, gdzie jeszcze są włosy. Poza tym nic mi nie jest. Ale szczerze powiedziawszy pachy bym się bała ogolić bez mydła bądź kremu. O rajciu!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2187507
Gość
PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 23:08   

jednorazowe maszynki na pare razy... ciekawe czemu nazywają sie jednorazowe?:)
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 13:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bo niby tam są na jeden raz ale dla mnie stratą kasy byłoby kupowanie za każdym razem nowego nożyka dlatego kupuję jeden na jakieś 3,4 razy.

Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 14:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A do mnie do domu się kupuje opakowanie 5 sztuk i starcza mi i mamie (nie wiem jak intruz, czy mi podbiera czy nie) na miesiąc. Ja używam jedną golarkę na średnio 5 razy. Zależy jaka pora roku biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2187507
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 17:59   

Mam okres, ale nie mam włosów pod pachami, trochę to dziwne, ale, OK. Zresztą cieszę się, że nie mam włosów pod pachami, ale wzmaga mi się pocenie Sad
Częśto i bardzo się pocę, nawet gdy jest mi zimno, ale pachy mam rozgrane, bo nie przepuszczają powietrza, ponieważ nie dopuszczają do tamtąd powietrza Sad
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 18:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
Oj wcale nie są na jedne raz ... poprostu nie wymienia sie w nich ostrzy i dlatego tak sie nazywają biggrin
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 18:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jestem ciekawa, komu po pierwszym goleniu jednorazówka się "tępi" (ostrze) i trzeba ją wyrzucić... Wink Mi się nawet po pięciu goleniach nie tępi. A co dopiero po jednym... phi Wink Cool

Numer Gadu-Gadu
2187507
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 18:57   

Mi do golenia nóg w ogóle się nie tępi Razz
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak już to nie nożyk się tępi,tylko ten pasek się zrywa. Wtedy trzeba juz wyrzucić.

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu