Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Nie 31 Paź, 2004 16:01
Byłam wczoraj na mieście (czyli w sobotę), poszłam z przyjaciółką do sklepu kosmetycznego i ona kupiła mi (za moje pieniądze oczywiście) wkładki bella panty intima comfort (ja się wstydziłam). Są bardzo fajne, wygodne i pakowane w woreczki.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...
Ja miałam kiedyś niezręczną sytuację. Byłyśmy z mamą w sklepie samoobsługowym na naszym osiedlu (Grosik). Mama wzięła sobie podpaski. Ja niosłam koszyk. Mama wrzuciła mi podpaski do koszyka i poszła popatrzeć na kosmetyki. Ja w tym czasie wybierałam sobie pasztet, z którymi półka znajduje się w tej samej "alejce" co środki higieniczne. Stanęłam przy pasztetach, a tą "alejkę" zasłaniała deska do prasowania która była w promocji. Mama nie zauważyła, że tam stoję. Poszła dalej. W końcu chyba wyszła ze sklepu zapominając o mnie. Zostałam w sklepie z pasztetem i podpaskami w koszyku, bez mamy. Po chwili wszedł do sklepu mój sąsiad(koleś ma tak 45 lat). Przechodząc koło mnie popatrzył mi do koszyka i ujżał podpaski. Powiedział tylko "No, no!" popatrzył mi w oczy i poszedł dalej. Zczerwieniałam jak burak (bez skojarzeń z moją koleżanką z klasy o nicku burak ). W końcu mama mnie znalazła. Ufff! Zapłaciła i poszłam do domu Za to później wyszłam na pole. Sąsiad podlewał kwiaty. Popatrzył na mnie i przypomniał mi swoje słowa: "No, no!". Poszłam dalej. Całe szczęście już chyba zapomniał o tej sytuacji...
Może wam się wydać, że to normalka, ale dla mnie to było dziwne przeżycie
Ja tez sie na poczatku wstydzilam sama kupowac podpaski. Teraz staram sie o tym nie myslec ze sa to podpaski-poprostu produkt jak kazdy inny i nikt na pewno z tego powodu sie nie bedzie dziwił jednak to skrepowania nadal mam w sobie bo niestety sa ludzie którzy dziwnie reaguja na takie cos, tak jak np. powiedziala mycha
Ja nigdy nie kupowałam sobie takich produktów. Czasem chodzę lub jeżdżę z mamą do sklepu i ona to sobie kupuje. Tak to Podpaski mam, bo mi mama odłożyła na awarię, wkładki są wspólne, a tampony mam te darmowe. Takwięc na razie nie muszę się o to martwić.
A apropos kupowania osobistego, to normalna rzecz dla dzieczyn w wieku 13 i więcej lat.
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 03 Lis, 2004 19:20
Ja używam wkładek Bella. Sa w miarę tanie i wygodne. po co mam tracic kasę na jakieś droższe. Mam się nimi chwalić? Ktos je widzi? To nie to, co ciuchy
Co by było, gdybym znalazła walizkę z paroma milionami na śmietniku?
Od razu poszłabym do sklepu odzieżowego i wykupiłam bym tysiące ciuchów
Reszte dałabym rodzicom, wybudowalibyśmy jakiś fajny domeczek i pikuś - prawie wszystko za darmo jak z taką kasą
piszecie że sobie nie kupujecie podpasek a ja jak miałam pierwszy okres to musiałam zapierniczać do sklepu o podpaski bo moja mama nie mięsiączkuje to dopiero miałam!kiedys moja mama kupiła "awaryjne" ale moja siostra ukradła
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 04 Lis, 2004 15:59
Moja mama miała dokładnie 5 - grubość? 9 mm Czułam się jak w pieluszce... I takie "męki" musiałam w szkole znosić. Fuj!
piszecie że sobie nie kupujecie podpasek a ja jak miałam pierwszy okres to musiałam zapierniczać do sklepu o podpaski bo moja mama nie mięsiączkuje to dopiero miałam!kiedys moja mama kupiła "awaryjne" ale moja siostra ukradła
Mi awaryjnych nie ma kto ukraść. No chyba ze intruz. Bo siostra to nie, a mama ma swoje.
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
hm.. 18- 45? Nawet wcześniej... 13- 45. A co do wkładek to ja zalezy. Jakie są w sklepie. Ale napewno nie te grube! Czuje sie w nich jakbym miała pampersa w majtkach =_=;
_________________ Co mnie nie zabije to wzmocni...
nie do kończ się z Tobą zgodzę można powiedzieć że wszystkie kobiety NAPEWNO mają okres w wieku 18-45 a co do tych wkładek to zależy jakie masz moim zdaniem najwygodniejsze są Bella panty 2004 mini