| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Gazety, gazetki, książki - wszystko o dojrzewaniu
Autor Wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pon 01 Lis, 2004 11:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
No Nena właśnie miałam to napisać <lol> hehehehe Wink
Kleo to było jeszcze zanim miałaś miesiączke
A wtedy ten temat miał dosyć duże powodzenia bo sie zaczęła dyskusja o tych książeczkach <lol>
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 01 Lis, 2004 15:10   

Nena napisał/a:
Sorry za offtop - Kleo, pamietasz tak ze dwa lata temu, jak wszedzie to wklejalas? Ten tekst? biggrin Ale wszyscy byli na ciebie wkurzeni Laughing

Może i byli, ale nie wszędzie go wklejałam, tylko wtedy, kiedy omawiany był ten temat. To było 2 lata temu, więc to przeszłość, a gdy szukałam już linku do tego, gdzie zamieściłam ten temat, to już nie mogłam znaleść...
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 01 Lis, 2004 20:09   

KleO - taką samą, słowo w słowo Wink Poprostu też od Always Wink
Powrót do góry
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 02 Lis, 2004 15:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bardzo możliwe, ze dostałyście ten sam poradnik. Chyba większość dziewcząt dostaje taką samą. Ja będę mieć WDŻ tylko do końca tego półrocza, więc chyba niedługo dostanę paczuszkę (upragnioną! biggrin). Już nie mogę się doczekać biggrin Wreszcie dostanę moje własne podpaski, nie kupowane przez mamę ani tatę. A pewnie niedługo się przydadzą Smile Będę mieć 3 książeczkę na ten temat. To dobrze. O rrraju, nie doczekam się tej lekcji!!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2187507
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 19:02   

Gabrielen napisał/a:
KleO - taką samą, słowo w słowo Wink Poprostu też od Always Wink

Spoko! A miałaś tam 4 podpaski, kalendarzyk i pudełeczko na podpaski, żeby nikt się nie dowiedział co w nim jest? Bo jak tak, więc spoko Wink

mycha92 napisał/a:
Bardzo możliwe, ze dostałyście ten sam poradnik. Chyba większość dziewcząt dostaje taką samą. Ja będę mieć WDŻ tylko do końca tego półrocza, więc chyba niedługo dostanę paczuszkę (upragnioną! ). Już nie mogę się doczekać Wreszcie dostanę moje własne podpaski, nie kupowane przez mamę ani tatę. A pewnie niedługo się przydadzą Będę mieć 3 książeczkę na ten temat. To dobrze. O rrraju, nie doczekam się tej lekcji!!

A ja, gdy miałam tą prelekcję z pielęgniarką, to nie wiedziałam, że w ogóle sa takie prelekcje i dowiedziałam się o niej lękcję przed, bo chodziły jakies dzieciaki i powiadamiały 6 klasy. Minęły już 2 lata od tamtej prelekcji Razz
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 19:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<b>KleO:</b> a czy miałyście juz wcześniej ustalane spotkania że np. same dziewczyny zostają albo same chłopaki? My tak mieliśmy w tamtym roku. W tym roku też tak ma być. Zostało jakieś 8 lekcji WDŻ do końca, więc pewnie jeszcze ze dwie lekcje będziemy mieć razem, a następne już oddzielnie. Co ciekawe: WDŻ mamy zawsze w piątki o 7:30. Jeżeli będą oddzielne spotkania, to gdy chłopaki będą mieć WDŻ, my, dziewczyny, będziemy byćmoże smacznie chrapać w ciepłych łóżeczkach biggrin biggrin biggrin I na odwrót.

Numer Gadu-Gadu
2187507
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 19:30   

Ja miałam wychowanie do życia w rodzinie na początku w całości klasy, a potem zostało oddzielone na grupy - osobno chłopcy, osobno dziewczyny. Na tych lekcjach nie dostałam żadnej paczuszki, tylko były rozmowy na temat dojrzewania i oglądaliśmy różne filmy, a dobre było, jak babka rodziła Cyclops
To już było w całości z klasą Evil or Very Mad
Więc powtarzam jak w poprzednim poście - miałam tylko prelekcje z pielęgniarką na innej lekcji, a chłopaki wszyscy mieli normalne lekcje. Na tej prelekcji z pielęgniarką dostałam paczuszkę Smile
Powrót do góry
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 19:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u nas spotkanie z babką z always było w 5 lub 6 klasie i nie wszystkie dzieczyny szły tylko około połowa dziewczyn (było to w czasie lekcji) tak samo w 6 na wdź chodziła połowa dziewczyn tylko bo było po lakcjach (ja nie chodziłam Embarassed )
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 04 Lis, 2004 15:42   

Podpaski dostaje się w czasie prelekcji z panią z Always (lub innej firmy, ale zazwyczaj jest to Always). I tylko tak... No chyba, że pani od WDŻ sama kupi podpaski i rozda... Wątpię Wink
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 04 Lis, 2004 17:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Podobnbo to szkoła zakupuje podpaski i potem higienistka je rozdaje na prelekcji. Ale nie wiem, czy to prawda. Być może przyjdzie do nas pani z Always. A może jakaś inna firma??

Numer Gadu-Gadu
2187507
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 05 Lis, 2004 18:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KleO napisał/a:
Nena napisał/a:
Sorry za offtop - Kleo, pamietasz tak ze dwa lata temu, jak wszedzie to wklejalas? Ten tekst? biggrin Ale wszyscy byli na ciebie wkurzeni Laughing

Może i byli, ale nie wszędzie go wklejałam, tylko wtedy, kiedy omawiany był ten temat. To było 2 lata temu, więc to przeszłość, a gdy szukałam już linku do tego, gdzie zamieściłam ten temat, to już nie mogłam znaleść...

No nie wszędzie,wcaaale nie Mr. Green Prawie w każdym temacie na Dojrzewaniu. Pamiętam jak Deg je kiedyś liczył-wyszło ok. 15.

KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 09:27   

Właśnie nie wiem, podszywa się i coś robi z moimi postami Confused
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 09:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmmm...dziwne Confused Jeśli ona robi to od dawna , popros adminów o pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 10:18   

Może i szkoła zakupuje, możliwe. My jednak mieliśmy z Always i z panią z Always rozdawane Smile Pamiętam, że chłopcy mieli wtedy sprawdzian z angola, hehehehe Twisted Evil

KleO123 - daj sobie siana, jesteś żałosny/żałosna.
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 14:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ech... co to za człowiek, co podszywa się za kogoś? to jest chamskie!!

Co do WDŻ coś napiszę. Dzisiaj miałyśmy WDŻ bez chłopaków. Pani rysowała nam (powtrórka z 5 klasy) narządy płciowe kobiet i mężczyzn. Koleżanka spytała się pani, poco mamy wiedzieć co chłopaki mają innego od nas, a pani na to: no bo jak urodzicie syna, to żeby nie myśleć że jest jakiś chory, bo ma penisa! a my tradycyjnie w brecht biggrin biggrin biggrin

Numer Gadu-Gadu
2187507
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu