| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Ktoś o kimś
Autor Wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 19:12   

altruista napisał/a:

i specjalnie dla panienki wierzby:
panienka_wierzba - zachowuje się jak dzieciak, wrzeszczy, płacze, tupie nogami i rzucaja się po całym pokoju, ale chyba ma poczucie humoru Razz

I to jakie... mój mały perwers, któy jeszcze mnie nie dodybał na ulicy z kocykiem.. Co do dawnego postu pyajęcego o moje małe Po to znalazłam na googlach. TULIMYYYY
Przejdź na dół
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 03 Lis, 2004 20:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfkaNenar napisał/a:
altruista napisał/a:

i specjalnie dla panienki wierzby:
panienka_wierzba - zachowuje się jak dzieciak, wrzeszczy, płacze, tupie nogami i rzucaja się po całym pokoju, ale chyba ma poczucie humoru Razz

I to jakie... mój mały perwers, któy jeszcze mnie nie dodybał na ulicy z kocykiem.. Co do dawnego postu pyajęcego o moje małe Po to znalazłam na googlach. TULIMYYYY

dziekuuuuuuuuuuje =*** ^^ hyhy taaaaak TULIIIIIIIIIIMY bo malutki dzieciaczek z poczuciem humoru potrzeubje cieeeeeeeeeepła =)

Numer Gadu-Gadu
2891618
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 10 Lis, 2004 09:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

trudno wszystckich byłoby was oceniać. Wiec niekontunuując offcia pisze: wszyscy jesteście fajni i koffam was wszystkich Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 20:01   

Zauważyliście że po kilku postach temat osoby zakładającej ,siada, i zaczyna się gatka o czymś innym lub kłótnia??? tak nie powinno być
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 11 Lis, 2004 21:45   

No Aren bez przesady, nie zawsze, czasem dyskusje się długo ciagną np. na lezbijkach wciąz jest temat o tolerancji wobec homo/bisexualistów i wogule... a off-topy są fajnne, a ty niekoniecznie muszisz brać udział Wink
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 16:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Już...już...powracam do tematu Smile

Akacja_12 - nie znałam jej i nic prawie o niej nie wiedziałam , ale wczoraj jedna sutuacja sprawiła ze ją bardzo polubiłam! Fajne z niej dziewczę! Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 16:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad a o mnię nikt nic nie napisze! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 16:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sami10 napisał/a:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad a o mnię nikt nic nie napisze! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Nie ma sprawy! Jak tylko sobie życzysz...

sami10 - zachowuje się jak dziecko ... nie wie czy ją lubię czy nie .... na PW lub na GG pisze jak normalna , fajna osoba , a na foru mjest jakas dziecinna i nie rozumna Wink Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 17:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak ja zaczne Cię opisywać to się poryczysz Twisted Evil
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 17:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Toja-Nasza 2 mama
Deg -Nasz 2 ojciec
KleO-Cierpliwa , kochana , pomocna
Nina006-Na ogół złośliwa ale może być
Mróweczka-też fajna taka jak by siostra:)
Weronika-mam rówieśnika:)
Gabrielen-no cóż mogę o niej powiedzieś jest fajna...
panienka wierzba-ładna i w ogóle fajna
spontan... bez komentarzy
Malvina- Miła i często odpowieda na pytania na forum

Ostatnio zmieniony przez sami10 dnia Pią 12 Lis, 2004 17:21, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 17:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

sami10 napisał/a:
Toja-Nasza 2 mama
Nina006-Na ogół złośliwa ale może być

Złosliwa dlatego że była szczera? Ja też uwazam ze zachowujesz sie dziecinnie:> napisz cos o mnie biggrin NAPEWNO się nie popłacze:>
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 17:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nina_006 napisał/a:
sami10 napisał/a:

Nie ma sprawy! Jak tylko sobie życzysz...

sami10 - zachowuje się jak dziecko ... nie wie czy ją lubię czy nie .... na PW lub na GG pisze jak normalna , fajna osoba , a na foru mjest jakas dziecinna i nie rozumna Wink Rolling Eyes

Sami10, widać nie przyjmujesz krytyki...
Najpierw sama się upominasz, a potem się mścisz.
Nie ładnie... Mad
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 17:55   

To ja się w końcu wypowiem na temat Noida który chyba z forumowiczów jest mi najbardziej znany i lubiany Very Happy Very Happy Very Happy Bardzo pomocny i inicjanytwny w tworzeniu mojej www,jest dobrym kolegą, lubię z nim pogadać na GG i chciałbym się kiedyś z nim spotkać na żywca, taki kolega to skarb, oceniam go 10/10!!!!!!!!!!!!! Pozdro Niod!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Powrót do góry
Noid
Gość
PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 18:00   

Dzięki Aren i oczywiście nawzajem Wink (o Tobie już chyba pisałem Razz) Więc jeszcze coś powiem o Akacji12, bo miałem okazję z nią porozmawiać Smile Więc jest to bardzo fajna dziewczyna, miła i sympatyczna Wink
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 12 Lis, 2004 19:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ah dziękuje Noid biggrin. Więc dobra opisze jak najwiecej umiem ludzi staram sie nikogo nie pominąć.
ToJa i deg - osoby których nie da się opisać jednym słowem bo są tak wspaniali że musiałabym strasznie dużo zalet pisać Smile
Noid - bardzo fajny chłopak pełen poczucia humoru, zrozumienia i bardzo sympatyczny Smile tym bardziej że miałam okazje z nim pogadać na gg,
Nina_006 - także jej wcześniej nie znałam ale okazało się że także ma swietne poczucie hummoru i świetną wyobraźnie i w ogóle suoer Smile
Kinga - także jej wcześniej za bardzo nei znałam. Jest miła, i z poczyciem humoru.
Aren - dużo pisze i fajnie pisze.
Pulkownik Nikt - ma fajnego muminka z kartonem na głowie Razz, jest b. pomocny i...sama nie wiem ;D
Malvina - ma fajne niebieskie oczko, fajna ale nie miałam okazji dobrze jej poznać zbyt
KleO - super fajna biggrin
Gościuwa - też super fajna Smile
elfkaNenar - nasz kochany zbutnowany teletubiś pełen poczucia humoru.
panienka_wierzba - kochany zboczylasek Razz, fajnego chomisia ma w avatarze. B fajna.
mycha92 też fajna osóbka
KoT - b. fajny, sprawiedliwy, miły i ma fajniutki avatar Smile
i oczywiście:
Idda - bo miałam okazje z nią jedyną potkać się na "żywca" jest bardzo miła, towarzyska, zdaje się że spotkamy sie jeszcze nie raz biggrin
pewnie dużo fajnych ludzi ominełam ale wybaczcie...Smile
Powrót do góry
Strona 8 z 10 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Odpowiedz do tematu