i specjalnie dla panienki wierzby:
panienka_wierzba - zachowuje się jak dzieciak, wrzeszczy, płacze, tupie nogami i rzucaja się po całym pokoju, ale chyba ma poczucie humoru
I to jakie... mój mały perwers, któy jeszcze mnie nie dodybał na ulicy z kocykiem.. Co do dawnego postu pyajęcego o moje małe Po to znalazłam na googlach. TULIMYYYY
i specjalnie dla panienki wierzby:
panienka_wierzba - zachowuje się jak dzieciak, wrzeszczy, płacze, tupie nogami i rzucaja się po całym pokoju, ale chyba ma poczucie humoru
I to jakie... mój mały perwers, któy jeszcze mnie nie dodybał na ulicy z kocykiem.. Co do dawnego postu pyajęcego o moje małe Po to znalazłam na googlach. TULIMYYYY
dziekuuuuuuuuuuje =*** ^^ hyhy taaaaak TULIIIIIIIIIIMY bo malutki dzieciaczek z poczuciem humoru potrzeubje cieeeeeeeeeepła =)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
trudno wszystckich byłoby was oceniać. Wiec niekontunuując offcia pisze: wszyscy jesteście fajni i koffam was wszystkich
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 20:01
Zauważyliście że po kilku postach temat osoby zakładającej ,siada, i zaczyna się gatka o czymś innym lub kłótnia??? tak nie powinno być
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 11 Lis, 2004 21:45
No Aren bez przesady, nie zawsze, czasem dyskusje się długo ciagną np. na lezbijkach wciąz jest temat o tolerancji wobec homo/bisexualistów i wogule... a off-topy są fajnne, a ty niekoniecznie muszisz brać udział
sami10 - zachowuje się jak dziecko ... nie wie czy ją lubię czy nie .... na PW lub na GG pisze jak normalna , fajna osoba , a na foru mjest jakas dziecinna i nie rozumna
Toja-Nasza 2 mama
Deg -Nasz 2 ojciec
KleO-Cierpliwa , kochana , pomocna
Nina006-Na ogół złośliwa ale może być
Mróweczka-też fajna taka jak by siostra:)
Weronika-mam rówieśnika:)
Gabrielen-no cóż mogę o niej powiedzieś jest fajna...
panienka wierzba-ładna i w ogóle fajna
spontan... bez komentarzy
Malvina- Miła i często odpowieda na pytania na forum
Ostatnio zmieniony przez sami10 dnia Pią 12 Lis, 2004 17:21, w całości zmieniany 1 raz
sami10 - zachowuje się jak dziecko ... nie wie czy ją lubię czy nie .... na PW lub na GG pisze jak normalna , fajna osoba , a na foru mjest jakas dziecinna i nie rozumna
Sami10, widać nie przyjmujesz krytyki...
Najpierw sama się upominasz, a potem się mścisz.
Nie ładnie...
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 12 Lis, 2004 17:55
To ja się w końcu wypowiem na temat Noida który chyba z forumowiczów jest mi najbardziej znany i lubiany Bardzo pomocny i inicjanytwny w tworzeniu mojej www,jest dobrym kolegą, lubię z nim pogadać na GG i chciałbym się kiedyś z nim spotkać na żywca, taki kolega to skarb, oceniam go 10/10!!!!!!!!!!!!! Pozdro Niod!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noid Gość
Wysłany: Pią 12 Lis, 2004 18:00
Dzięki Aren i oczywiście nawzajem (o Tobie już chyba pisałem ) Więc jeszcze coś powiem o Akacji12, bo miałem okazję z nią porozmawiać Więc jest to bardzo fajna dziewczyna, miła i sympatyczna
ah dziękuje Noid . Więc dobra opisze jak najwiecej umiem ludzi staram sie nikogo nie pominąć.
ToJa i deg - osoby których nie da się opisać jednym słowem bo są tak wspaniali że musiałabym strasznie dużo zalet pisać
Noid - bardzo fajny chłopak pełen poczucia humoru, zrozumienia i bardzo sympatyczny tym bardziej że miałam okazje z nim pogadać na gg,
Nina_006 - także jej wcześniej nie znałam ale okazało się że także ma swietne poczucie hummoru i świetną wyobraźnie i w ogóle suoer
Kinga - także jej wcześniej za bardzo nei znałam. Jest miła, i z poczyciem humoru.
Aren - dużo pisze i fajnie pisze.
Pulkownik Nikt - ma fajnego muminka z kartonem na głowie , jest b. pomocny i...sama nie wiem ;D
Malvina - ma fajne niebieskie oczko, fajna ale nie miałam okazji dobrze jej poznać zbyt
KleO - super fajna
Gościuwa - też super fajna
elfkaNenar - nasz kochany zbutnowany teletubiś pełen poczucia humoru.
panienka_wierzba - kochany zboczylasek , fajnego chomisia ma w avatarze. B fajna.
mycha92 też fajna osóbka
KoT - b. fajny, sprawiedliwy, miły i ma fajniutki avatar
i oczywiście:
Idda - bo miałam okazje z nią jedyną potkać się na "żywca" jest bardzo miła, towarzyska, zdaje się że spotkamy sie jeszcze nie raz
pewnie dużo fajnych ludzi ominełam ale wybaczcie...